Hlídání od známé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.7.14 19:51

Hlídání od známé

Ahoj všem, mám dceru (5 let) a potřebovala bych občasné hlídání. Nabídla se mi jedna známá maminka, která má o rok mladší holčičku. S maminkou jsem se jen párkrát viděla na hřišti nebo na procházce… Co myslíte, svěřily byste dítě člověku, kterou znáte tak málo? Jinak děti si spolu vyhrají a maminka na mě působí sympaticky. Přeci jen si ráda přečtu vaše názory. Moc děkuji za jakékoli postřehy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
6.7.14 20:03

Ahoj, asi bych si s maminkou domluvila před tím kafe a zeptala se jí, jak vychovává svoji holčičku - co spolu dělají a tak, jaké má názory ohledně výchovy a pak uvidíš.
Jinak když chceš hlídání z agentury, tak ti pošlou taky někoho úplně neznámého.
A samozřejmě bych si dohodla i pravidla a podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.7.14 20:18

@Silvinka123 já taky znám jednu jen z hřiště a občasných procházek a svěřila bych jí dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
6.7.14 20:23

Teda já jsem asi moc „outlocitná“,abych někomu svěřila dítě, tak bych chtěla vidět, kde bude trávit čas hlídání, v jakém prostředí, kdo všechno bude přítomen, jak se bude dotyčná chovat, jak pohlíží na výchovu a jaký má přístup k dětem, jak se stravuje, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12581
6.7.14 20:28

@Silvinka123 Ahoj! A na jak dlouho by hlídala? Pokud by to bylo pár hodin, tak proč ne :-) Púlden bych si už hodně rozmýšlela a chtěla bych vědět podrobnosti, co popisuje @Paradise …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.14 20:37

No ze začátku by šlo jen o 1-2 hodiny maximálně. Když by se nám to osvědčilo, tak klidně i déle a více pravidelně… Děkuju moc za rady, určitě si s maminkou promluvíme o hranicích a výchově. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.7.14 20:39
@Paradise píše:
Teda já jsem asi moc „outlocitná“,abych někomu svěřila dítě, tak bych chtěla vidět, kde bude trávit čas hlídání, v jakém prostředí, kdo všechno bude přítomen, jak se bude dotyčná chovat, jak pohlíží na výchovu a jaký má přístup k dětem, jak se stravuje, apod.

tak o tom jsem myslela, že je zbytečné to zmiňovat, to se rozumí samo sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.7.14 21:55

To těžko říct, pokud by se jednalo jen o pohlídání třeba hodinku na hřišti, tak asi ano, 5ti leté dítě už není tak malé. Pokud by se jednalo o hlídání u ní doma, tak bych to u nich určitě chtěla nejdříve vidět, trochu víc se skamarádit, nechávat si hlídat postupně, interval třeba prodlužovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí