Hlídání sousedovic psa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.11.10 16:57

Hlídání sousedovic psa

Holky poraďte, dnes byla za mnou sousedka, kdysi tady bydlela, pak se odstěhovala k příteli a po dvou letech se stěhuje zpět. Má psa je to takové středně velké lovecké plemeno, no a přišla s tím, jestli bychom ji nebrali tak 6-8× v měsíci na noc toho jejího psa k nám, že má obavy, aby v noci, kdy je ona v práci nevyváděl, abych řekla pravdu, moc z toho nadšená nejsem i když jsme sami měli psa. Přijde mi to takové divné, nic jsem ji na místě neslíbila, řekla jsem ji, že to proberu s manželem, ale nadšená z toho nejsem. Navíc teď chodím až do konce března na rekval. kurz a z domu vycházím v šest ráno. Jak to slušně odmítnout, aby se neurazila, nabídla mi za jednu noc 100,– ale o peníze či o penězích to není, prostě se mi do toho nechce. Můj pes je můj, ale cizí, to je o něčem jiném.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
17.11.10 17:16

A vy psa máte? Jestli ne, řekla bych, že má někdo z rodiny na psa alergii. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.10 17:19

Měli jsme psa do loňského léta, tehdy jsme jej museli nechat uspat (byl starý a nemocný), navíc jsme měli nelínajícího pudla. Je pravda, že malá je alergik -astmatik, ale je mi blbé se na tohle vymluvit, když jsme sami psa měli.

• Citovat
  • Upravit
18223
17.11.10 17:34

Myslím, že odmítnutí je zcela slušné. Mám taky psa a dokážu si představit, že by mi někdo takovou prosbu odmítl.
v zásadě přece nebudeš extra přemýšlet, jak odmítnou hlídání cizího psa a trápit se s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.11.10 17:38

ja myslim ze to kazdej majitel psa pochopi…ja se taky ruzne po rodine vyptavam kdo by chtel a kdyz nechcou tak nechcou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.11.10 17:40

Prostě řekni nezlobte se, hlídat nebudu a hotovo. Důvody uvádět nemusíš a zdá se mi to i dostatečně slušné. Na místě sousedky bych byla radši, když bys řekla jasné ne, než abys to vzala a bylo ti to nepříjemné a byla bys zas naštvaná ty na mne nebo než slyšet nějaké trapné výmluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
17.11.10 19:00

Míra alergie se může postupem času měnit, takže to, že jste už psa měli, nemusí nic znamenat, prostě je malá teď alergická víc a hotovo :-) Spíš mi přijde zvláštní, že je schopná dát pesana cizím lidem, jasně, sousedi, ale nijak extra se asi neznáte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
17.11.10 19:37

Tak já bych bez rozmýšlení rovnou řekla že ne, ať se nezlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aantenkaa
14.2.13 17:05

Hlídání profi

Zkuste sousedovi navrhnout tohle www.hlidanimazlicku.cz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie