Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky, ja se teda musela napred podivat co to kapybara vubec je..
a k čemu je toto zviřatko dobré?? jen tak me to zajima nic vic, dik za odpoved
dobry je na mazleni
, taky ji travu, takze neco jako ovecka, dokaze posekat zahradu, proste je to veliky mmorce, ale da se dokonale ochocit a pry dokaze byt lepsi hlidac nez pes
freeonit:já jsem se taky musela dívat co to je
.Zvláštní zvířátko.Srst to má asi hrubou,tak nic pro mě na pomazlení.Bohužel ani nikoho v okolí neznám,kdo by je choval ![]()
ahaa tak to je dobry, no nasi maji ovecky i psa tak todlenc je takovy 2v jednom..
me se to libi, a to se muze chovat? to zije tady v cr?? ja je videla jenom v zoo
Mně se kapybary hrozně líbí, kdysi jsem viděla o nich dokumentární film a zamilovala jsem si je. Nikdy mě ale nenapadlo je chovat
Je vůbec možné chovat je ve zdějších podmínkách? Já myslím, že mají hodně rády rochnění ve vodě, ne?
Já sice kapybary nechovám, ale myslím si, že při zařizování výběhu pro ně se možná finančně prohneš…
Kapybara je doma na okrajích amazonského deštného pralesa. Myslím, že potravní nároky by mohly být něco mezi ovcí a nutrií..... Ale jestli nezbytně potřebujou vodní plochu, to fakt nevím (i když jsem v přírodopisných filmech viděl kapybary plavat). Váhu bych u dospělce odhadl mezi 30-40 kilo (tak od pohledu), no a co dokže třicetikilový mladý beran (vlastně spíš ještě beránek…), o tom taky něco vím.
my by jsme je teda mohli chovat, u pozemku kde budeme stavet je pole a za nim mame rybnik..
ale teda me to prijde jako smraďoš ja bych se s ni asi nemazlila… ![]()
jojo potrebujou malej bazenek, nic velkyho, neplavou, jen se namaceji v horku a taky se tam pari
jinak do vody unikaji pred nebezpecim,, v nasem podnebnem pasu se v poho chovat daji ![]()
stoji kolem 20 tis, takze jako drahej pes ![]()
jsou to klasicky bilozravci
a samec ma 80kg a samice 60kg ![]()
jedi zeleninu , ovoce a travu
a kde se da koupit?? jako ne ze bych ji chtela, do bytu je trosku neprakticka ale ze jsem ji nikde ve zverimexu nevidela
Jura007 píše:
Váhu bych u dospělce odhadl mezi 30-40 kilo (tak od pohledu)
Juro promin, ale 40 kg vazi nas pes ![]()
Tyhle velky morcatka jsou k sezrani
Ale do panelakoveho 3+1 to asi nebude, tak mam smulu ![]()
Mě se kapybary taky moc líbí, ale doma by mi to nikdy neprošlo ![]()
Tak ty uplně miluju.Nemužu se na ně vynadívat.Jsou uplně boží.Nikdy mě nenapadlo že se daj chovat doma
.Takže odcházim vedle vzdychat a plakat abych dostala kapybaráka ![]()
Ahoj
. Casto se jezdime divat do zoo na kapybary a slintam blahem
Nevite o nekom kdo kapy chova?
moje nejoblibenejsi zvire je kapybara, do budoucna bych ho moc chtela, manzel slibil, ze az se prestehujeme do domu, tak si ji poridit muzu