Těhotenství a cvičák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30301
14.11.10 11:49

těhotenství a cvičák

Prosím o radu maminky co mají pejska, s kterým byli nucené i těhu chodit na cvičák.
Máme doma půl roční štěně setra a ještě před těhu jsem s ním začala navštěvovat cvičák, aby si zvykla na ostatní psi a naučila se základní poslušnost.
Nyní jsem na začátku těhu a bojím se, abych mimču v břichu neublížila, tím jak se s ní občas přetahuju a ona cuká vodítkem atd. Nikde ji nezvedám, ale je to temperamentní pes a někdy musím použít sílu, abych si zpacifikovala. Myslíte si, že je mimčo v břiše dostatečně chráněné a nevadí to nebo bysme měli cvičák vynechat. Až půjdu k Dr. tak se ji na to taky zeptám, ale zkouším to i zde. Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
14.11.10 12:38

Pupík vydrží taak moc! :-) Kdyby ne, to bys nemohla dělat skoro nic, vždyť břicho se zatne i když se směješ, když kýchneš..Řešit to nějak má cenu, až když bys byla na rizikovym třeba, nebo kdyby ti po nebo při cvičáku tvrdlo bříško, jinak se neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.11.10 12:49

Taky bych se nebála, pokud nebudeš mít nějaké problémy, na které by upozornil doktor klidovým režimem, dál bych s pejskem chodila.

A gratulace :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.11.10 12:53

Pokud se budeš cítit dobře, tak bych taky řekla, že je to v pohodě. Asi bych dávala akorát bacha, aby tě něco neporazilo na zem a tak, jinak se řiď podle toho, jak se budeš cítit.

A taky moc gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.11.10 13:04

Přesně, pokud se cítiš dobře a nemáš problémy, tak bych chodila dál. Já teda chodím doteď. Dělám se psem i obrany(mám 40 kilového temperamentního boxera) a tam je to větší nápor než jen cukání vodítkem. :wink: Myslím, že při běžném provozu domácnosti a starání se o další dítko je to pro mě asi možná náročnější :lol:
Kamarádka taky chodí, momentálně je ve 4.měsíci a další před měsícem porodila v termínu. 3 týdny před porodem ještě startovala s pesanem na závodech. 8-) Ale to už je asi extrém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
14.11.10 13:40

no broblém :-) ,kdyby si viděla co já si užila se psema v těhu :zed::roll:

• Citovat
  • Upravit
30301
14.11.10 20:05

Moc děkuju za odpovědi. Na pády si dávám pozor a psi tam máme na krátkých vodítkách tak to snad nehrozí. Jen si budu dávat pozor v zimě, to tam asi radši chodit nebudu, až to bude klouzat. Takže příští týden jdeme za kamarádama pejskama znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný