Hlídání v Pardubicích
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Hlídání v Pardubicích
Dobrý den, dostala jsem chuť jít zpátky do práce a mám doma téměř dvouletou. S hlídáním od babiček můžu počítat jen minimálně, tak bych chtěla poprosit, jestli tu někdo nemá zkušenost s nějakaým soukromým hlídáním (evenutálně malinký kolektiv); studentkou či starší paní, tak na 3 dny v týdnu, za rozumnou cenu. Do jesliček ani jiného kolektivu se mi zatím dávat nechce, to se bojím, že by byla stejně víc doma než v koleltivu takhle mrňavá. A bydlíme kousek od Pardubic. Děkuji za každý tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Škoda, že nejsem studentka nebo starší paní, hned bych to brala
Ale pokud by ti nevadila mladá maminka s dvouletou dcerou, tak já bych to jako přivýdělek klidně vzala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky oběma za nabídky. Není to ještě úplně aktuální, zatím jen sonduju:-). Budu muset hledat novou práci a to nejdříve od září, protože mám ještě staršího školkovýho, tak přes prázdniny to nechci hrotit. Až to bude aktuální, tak se určitě ozvu, ještě jednou dííííky. BM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
ráda bych oživila tuto diskuzi
V září mi končí MD, potřebovala bych znovu do práce (samozřejmě kvůli financím), do jesliček jsem syna nedostala, jelikož při mé MD firma, ve které jsem pracovala zkrachovala a muž je v přijímacím řízení, vedený zatím na UP a má dlouhodobou brigádu - tedy oba v tu dobu bez zaměstnání.
Jelikož mám možnost jít do práce jinam, ale pracovat v nepravidelných směnách a muž má také časově náročnou práci, aby z brigády uživil rodinu, než dostane místo na stálo, přemýšlím o paní/kamarádce/babičce na hlídání.
Máte někdo zkušenosti jak hledat? Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marben
Já nakonec neporadím, u nás budou nakonec hlídat babičky na střídačku, což je nejlepší varianta, hurááá
Ale zkus se ozvat maminkám, které se nabízely mně, třeba budou ochotné. Hodně štěstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to závidím, my máme jednu babičku hodně daleko, navíc nyní si našla novou práci a druhou pracující. Prababičky už se na to necítí, což chápu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím. Nevíte někdo kdo by mi pohlídal malýho? Je to akutní a všude na co jsem narazila na internetu se musí nějak dopředu objednávat. Potřebuju nutně zítra cca 3-4hodinky. Díky za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskuzi, mám 2letou princeznu a potřebovala bych pravidelně 2× týdně hlídání v odpoledních hodinách u nás doma (kousek od Pardubic). Najde se nějaká ochotná studentka či maminka, která by mohla pomoct? přítomnost vlastního dítěte, pokud je to spíš dítě klidnější povahy, není překážkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit