Hloupý a neschopný manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41102
18.4.20 18:45
@Alušáček píše:
Snad nebude mít syn IQ po tatínkovi.

A EQ po mamince… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
18.4.20 18:47

Hloupý chlap je problém, o tom žádná. Ale to se pozná snadno ještě před dítětem

• Citovat
  • Upravit
762
18.4.20 18:48
@Alušáček píše:
Snad nebude mít syn IQ po tatínkovi.

Naopak snad ano - bude poznat, jaké geny nese.

Spíš je hrozná představa dvou „chytrých“ rodičů s dítětem po dědečkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81583
18.4.20 18:48

@jege Možná ani IQ po mamince nebude výhrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.20 18:55

Resim to stejne :(.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.20 18:55

@truelly hm…ano. A co?
@Lynx.lynx ukázala, jsem dost upřímná…v podstatě, co tu píši- vše ví…
@Mango_Lassi neříkám, že jsem učitelka českého jazyka, vy jo? Tak na hrubky poukažte konkrétně. Při psaní na mobilu s autokorekcí udělá hrubku asi občas každý, to však asi nesouvisí s inteligencí.

• Citovat
  • Upravit
27879
18.4.20 18:56

No a konkrétní příklad? Vše jsi napsala jen povrchně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
18.4.20 18:57

Já bych spíš řekla, že to může být i mateřstvím, hodně kamarádek se změnilo, když měly malé děti, byly víc podrážděné, chlap je někdy víc rozčiloval, když byly unavené atd..
Zase bych netrvrdila, že je to něco v inteligenci, taky tam máš dost chyb pravopisných, takže myslím, že jste oba průměr, jenom prostě asi ti na něm vadí věci, co dřív nevadily, neni to třeba tím, že jste ted doma víc času, když je ted ten nouzový stav???
Nevím, ale ted tě asi urazím, ale kdybych měla problém s manželem,, tak by mě toto nenapadlo takto o něm psát, možná je fakt lepší, se rozejít, protože toto ty inteligentní- rozumý člověk o druhém na netu nenapsal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.4.20 18:58

Zakladatelko, jestli je někdo hloupý, tak jsi to ty. Neměla sis ho brát :zed: Teď ti zbývá s ním zůstat a smířit se, zůstat a být stále nespokojená nebo odejít a být spokojená nebo možná také ne. Každopádně tuto kaši sis navařila sama. Chudák manžel, ani trocha úcty vůči němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
18.4.20 19:01

Pokud je situace taková, jak jsi ji popsala (hodně mu pomáháš, řešíš za něj věci, umožnila jsi mu potomka), tak on je ten chytrý a ty ta hloupá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.20 19:01

Jako tchanovci. Ona je fakt nepoužitelná a hloupá. Nezapne kotel, nenahodi pojistky, nevyridi si ani nové doklady a chlap chodí s ni i na postu. Hele já bych to nesneslA. Vždy jsem i věděla, ze potrebuju chlapa co má mozek a zároveň i schopné ruce.

• Citovat
  • Upravit
81583
18.4.20 19:03

Ale houby. Normální ponorka, a otrávená ženská na mateřské. Píše o něm tak, že by se uplatnil podle toho popisu jako popelář, možná. Hádám je to úplně normální chlap, na kterým ona teď vidí kdeco. Možná i blbě dejcha, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37270

Podle popisu mi nepřipadá, že by váš/tvůj problém byl něco neresitelnyho s čím by se nedalo s trochou pochopení, podpory a vzájemné komunikace fungovat. Můj manžel je něco trošku podobnyho a rozhodně není hloupý. Taky se mě kolikrát ptá kde se píše jaký i, y, různý papíry za něho taky vyplňují já. Prostě na to není, ale má zase jiný přednosti. Ale funguje jako tým, rovnocenní partneři, rodina. Když něco nemůže udělat jeden, udela to ten druhy a nevycitame si to. Na zakladce jsem chodila do tridy s klukem co sotva prolizal se 4 a teď sem ho potkala po 20ti letech na srazu - makal jako šroub, má vlastní firmu a má se daleko líp jako já s vysokou.
Zkuste to probrat a dát se dohromady kvůli synovi.

Příspěvek upraven 18.04.20 v 19:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
@jege píše:
Přesně tak! A moje se zase bojí jít pro ní večer do sklepa! :cert:

a ty se jí divíš??? dyk je tam tma a je to daleko a hluboko! já se tam bojim i ve dne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14903
18.4.20 19:04

Všechno jsi to věděla dlouho před tím, než sis ho vzala a porodila mu dítě. Takže upřímně, za mně ano, měla bys s ním kvůli dítěti zůstat a snažit se, aby to fungovalo bez hádek. On se nezměnil, to jen tobě najednou nejde pod nos, za to fakt nemůže. Můj muž je něco podobného, jako psala anonymní slunečnice, taky na spoustu věcí nemá buňky, taky bych ho tady dokázala popsat tak, že jediná rada, kterou bych se dočetla, by byla „pošli ho do oběhu“. Jenže v jiných záležitostech zase strčí do kapsy on mě, ani nemrkne a má spoustu znalostí ze svého oboru. Tys o tom svém v podstatě nenapsala dobré slůvko, jak by tě asi popsal on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí