Hltani v 15 měsících
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Hltani 15 m
Holky potrebuji radu, mám holčičku 15 m a ona nekouse ale vse polyka hlta bych řekla správně. Je dost oplacana, hlídám ji jídelníček a snažím se opravdu aby měla pohyb a jedla zdravé ale nevím jak ji naučit jíst v klidu a kousat. Vidí jídlo a vse si rve do pusy, když ji chci krmit place dělá scény, strašný musí vse sama. Porci 200 g dokáže sníst na dve hrsti vse narve do pusy a pak jen polyká, strašný. vidi jídlo u kohokoliv a chce pořád jíst jinak scény scény. Nevím si s ní rady můžete mě uklidnit že to někdy prejde:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dala bych pred ni prazdny talirek a jidlo ji tam pokladala postupne po primerenych castech, takze by ho proste nemohla snist najednou. Jestli tedy vubec neumi kousat, tak problemy s kousanim resi logoped. Nekteri se na to primo zameruji, ale vetsinou tam jde o to, ze deti neumi prijimat stravu jinak nez mixovanou. Nebo jidlo davat, co pujde, v celku. Pak si bude muset to jidlo ukousavat a to pak nejde jist tak rychle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď bych jí dávala jídlo po kouskách, nebo krmila a trvala na tom, že buď ode mně, nebo nic. Sice ječí, ale asi by si zvykla. Jestli nekouše - umí to? Konzultovat s pediatrem, jsou u nějaké poruchy, co nutí člověka furt jíst. Nebo, nemůže mít prostě hlad a když vidí jídlo, tak ho chce zahnat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slunicko.bv píše:
Umí kousat to nebude prpblem ona jen to jídlo tak miluje
Tak to zkus dávat po částech, nebo krmit a vydržet vztekání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To u nás je to skoro to samé malý kouše ale asi jen když chce
třeba jablíčko a tak kousat prostě musí… Jinak taky hlta a když něco vidí tak jeci ham mňam někdy mám pocit že nedělá nic jiného než že jí ale myslím že to ho přejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit