Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, zatím jen pokukuju, ale začínám s eděsit toho že se snad už normální kočárky nedělají, na prví dít ějsem měla Deltim( asi economy nevím…) prost ě opravdu obr korba, vyměnitelná s sedačkou a sportoví ale to nepotřebuju)
chci prostě jen hliboký - celý ohraničený ne ty volné nohy nebo jak to nazvat, velkááá korba- aby se tam vešlo i roční dítě + fusak a pořádná nafukovací kola- prostě takový traktor.
jo a taky nechci aby byl u země, což je asi ndes inn
Dělá se takový ještě?
Díky
Joo..Roan Marita..já ho mám a jiný bych nechtěla..splňuje všechny tvoje požadavky..je prostě ten nej..
![]()
@Elin29 píše:
Joo..Roan Marita..já ho mám a jiný bych nechtěla..splňuje všechny tvoje požadavky..je prostě ten nej..![]()
![]()
Taky hlasuju za Roan Marita, je super ![]()
Já osobně mám nowalex focus roční mimino se mi tam vlezlo
sice prakticky noname značka ale pérování super a teď ho budu používat i na druhé děcko
@Klarindas Roan marita nebo levnější verze roan rocco. Velká hluboká korba, kam jsem dala malou ještě v roce i s fusakem… Úplně mě vyděsila kamarádka, která má půlročního syna a tomu lezou nohy ven z hluboké korby u jejího moderního kočárku ![]()
@smon83 z toho si nic nedělej mám známou která má tříměsíčního kluka a už se tež nevleze do toho jejího ultramoderního kočárku
![]()
@cizova Já nechápu, proč si některý maminky kupují kočárky jen kvůli vzhledu a kvůli značce… Jako kdyby na tom prckovi záleželo… My jsme šli s manželem od první chvíle po největší korbě a pořádných kolech, jelikož bydlíme na vesnici a o asfaltové cestě se nám může jen zdát ![]()
@smon83 jj tak nějak to máme i my+ aby se dobře poskládal do našeho auta tenkrát
…hlavní je u kočáru funkčnost vzhled a značka je až na druhém místě, ale někteří to mají asi jinak no
a nebo neumí uvažovat ![]()
@smon83 píše:
@cizova Já nechápu, proč si některý maminky kupují kočárky jen kvůli vzhledu a kvůli značce… Jako kdyby na tom prckovi záleželo… My jsme šli s manželem od první chvíle po největší korbě a pořádných kolech, jelikož bydlíme na vesnici a o asfaltové cestě se nám může jen zdát
ja chapu..je to modni doplnek..vymenila jsem jich za jedno dite asi sedm ruznych modelu…decku je to jedno ale ja chci vypadat k svetu i s kocarem
![]()
jinak zakladatelce…velikych koreb moc neni…deltim sice neco ma..ale sou hodne skaredy…docela ujde ten roan, pripadne firkon verano nebo inglesina..ale vzhledove nejsou ty velky korby nic moc vsechny ![]()
Taky chápu ty moderní kočárky a neznám dítě, které by se chtělo po půl roce vozit vleže v hlubokém kočárku, odkud nic nevidí. Náš se vzteká od 3 měsíců, ještě musí chvilku vydržet a půjde do sporťáku, který jde dát úplně naležato, jen ho občas lehce přizvednu, když nesedí - takový pololeh…
Ale i moderní mají obr korbu, např. Bugaboo Cameleon, je i do terénu a super skladný a lehký
Ha vidis bugaboo bych zapomela..a souhlas..nase dite bylo ve sportaku od 4 mesicu pac v hluboky by se zcvokla ![]()
Tak Roan Marita ale není kočár u země. Já mám teda jeden z těch moderních, ale má korbu 80cm a stejně se mi tam syn v 5m. s fusakem nevlezl - měl 75cm, byl zkrátka dlouhý a tento problém by měl asi v každém kočárku. Ono taky záleží na velikosti dítěte. Když má člověk dlouhána, tak má zkrátka problém. Mě napadá ještě kočárek Dara od Dorjanu - vnitřní délku korby by měla mít 82cm, Marita má podle výrobce vnitřek „jen“ 78cm a je to taky taková ta houpací klasika, jen teda není zase u země: http://www.detskyraj.cz/…ica-ladybird
Holky potěšily jste mě. Roan Marita zůstává i nadále mým favoritem.
![]()
Za mě taky Roan Marita
Miluju houpací klasiku a ještě je na pohled krásný, že se za ním hodně lidí otáčí ![]()