Kočárek do Prahy?

947
25.9.12 11:02

Kočárek do Prahy ?? Poradíte?

Ahoj všichni :-)

Tak se již delší dobu koukám po kočárkách a né a né se rozhodnout.
Miminko se mi má narodit na začátku ledna a jsem z Prahy, takže žádný velký terén - jen máme chalupu v Brdech, takže by kočárek měl být schopnej jezdit i po polních cestách, ale né nijak extrémních.

Je mi jedno zda to bude trojkolka nebo čtyřkolka - hlavně musí mít otočné přední kolečka. Nezáleží mi zda budou kolečka nafukovací nebo plastové.
Korbička nemusí být moc prostorná.
Vlastně nemám moc požadavků, ale nejsem schopná si vybrat :D
Zatím jsem uvažovala o :
x-lander
Jané slalom pro
Firkon verano long
Bexa
Cortina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
25.9.12 11:08

Ja mam Camarelo Q12 v Praze a jezdim s nim i do terenu a je super a zacinam ho potkavat cim dal vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
25.9.12 11:08

Co Teutonie? :-)
Jané MUUM…
iCandy

• Citovat
  • Upravit
5215
25.9.12 11:09
@pavlinka77 píše:
Ahoj všichni :-)

Tak se již delší dobu koukám po kočárkách a né a né se rozhodnout.
Miminko se mi má narodit na začátku ledna a jsem z Prahy, takže žádný velký terén - jen máme chalupu v Brdech, takže by kočárek měl být schopnej jezdit i po polních cestách, ale né nijak extrémních.

Je mi jedno zda to bude trojkolka nebo čtyřkolka - hlavně musí mít otočné přední kolečka. Nezáleží mi zda budou kolečka nafukovací nebo plastové.
Korbička nemusí být moc prostorná.
Vlastně nemám moc požadavků, ale nejsem schopná si vybrat :D
Zatím jsem uvažovala o :
x-lander
Jané slalom pro
Firkon verano long
Bexa
Cortina

Ahoj žiju též v Praze a když je pěkně pakuju se na výkendy na vesnici, pořídila jsem x-landera přišel mi asi jako nejlepší volba krásně skladný, super ovladatelný do města hlavně MHD a vesnické cesty podle mně bude zvládat hravě :)Zatím čeká jen doma ale za mně je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3804
25.9.12 11:11

Za mě jané slalom pro. už v něm vozím druhé dítě a jsem spokojená.
zvládá s námi hory v létě i v zimě, pobyt u moře… máme ho už 4 roky a je stále ve vynikajícím stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
25.9.12 11:11

Jsem na tom jako ty - taky jsem z Prahy, jezdit budu hlavně po centru, pak na chalupu do lehčího terénu, a miminko se mi narodí na přelomu roku. A vybrali jsme Bugaboo Cameleon. Je perfektní, do Prahy lehoučký, snadno manipulovatelný, přední kolečka má otočná, korba je fajn a navrhoval ho pediatr. A pro větší terén, víc sněhu atd., se dají přední kolečka vyměnit za velká, nafukovací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.9.12 11:22

Pokud na chalupu jezdíte častěji, nebylo by lepší, mít nějaký chalupový kočárek? Stačí nějaký bazarový za pár korun na doježdění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
25.9.12 11:34

@pavlinka77 Pokud to budeš mít jen na chození po okolí a hlavně se přesouvat autem, tak si vyber to, co se ti nejlíp skládá do vašeho auta. V tomhle si kolem mě všichni dost pochvalují Jané.

Jestli jsi výtahový a MHD typ, tak se vybodni na xkombinaci, kup si pohupovací klasiku (Inglesinu, Maritu, Peg-Pérego) a pak přímo nějaký lehčí sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
25.9.12 11:34

Já jsem z Prahy a budu mít Teutonii Be You… Tak snad to bude ok, ovládá se suprově, je lehký… Jezdím autem, takže odpadá mhd a chodit budu po asfaltu a parcích a dobře dostupných trasách v místních lesících… Užse na něj těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
25.9.12 11:40
@pomeranca píše:
Pokud na chalupu jezdíte častěji, nebylo by lepší, mít nějaký chalupový kočárek? Stačí nějaký bazarový za pár korun na doježdění…

Na chalupu jezdíme právě hodně málo, tak dvakrát do roka jen na pár dní. Tak mi přijde zbytečný kupovat tam kočárek. Ale poradím to kamarádce, té se to bude hodit :-) děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.9.12 11:48
@pavlinka77 píše:
Na chalupu jezdíme právě hodně málo, tak dvakrát do roka jen na pár dní. Tak mi přijde zbytečný kupovat tam kočárek. Ale poradím to kamarádce, té se to bude hodit :-) děkuju

tak to pak jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mystery
25.9.12 11:54

Gesslein f4

• Citovat
  • Upravit
25.9.12 11:55

@LaBaM
Taky mám Bugaboo, bydlíme kousek od Prahy a když jedeme do centra, tak zvládá Prahu úplně v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.9.12 11:56

Stěžejní otázka, budeš jezdit s kočárkem mhd případně na nákupy? Pak bych volila kočár s velkým košem (nákupy) a nějaký lehčí (mhd), osobně velice nerada jezdím mhd těžkým kočárem (má 17kg :roll: ), když přijede vysokopodlažní bus, na jezdící schody atd. Mhd kočár mám 8kg (ale je to pro větší dítě, ne pro mimino) a rozdíl je obrovský. Jinak si myslím, že žádný z tebou zvolených nebude mít problém s lehčím terénem a kvůli občasnému ježdění na chalupu bych svůj výběr příliš neovlivňovala, důležité je, aby ti vyhovoval při denním provozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
25.9.12 11:59

@pavlinka77 Ahoj, já mám firkon verano long a jsem moc spokojená. Má otočná přední kolečka, nafukovací gumy. Dvě možnosti odpružení - já to mám dané tak, aby pružil více. Korbička se sundává snadno, stačí zamáčknout páčky a hezky ji vytáhneš. Bydlím v Praze a používám ho i na výlety do terénu. Co se mi na něm ještě líbilo, je to, že má dobrou výbavu - hluboká korba s nánožníkem a vnitřní „výstelkou“, která jde vytáhnout a vyprat, sportovní úprava taky s nánožníkem, pláštěnka, síťka, taška s přebalovací podložkou. Na pěkném terénu jde krásně ovládat i jednou rukou. Jediné mínusy jsou to, že taška nemá vnitřní kapsy a brzda jde trochu ztuha odbrzdit (ale to je možná tím, že ho používáme necelé tři měsíce…). Zatím používáme jen hlubokou korbu, u té sportovní uvidíme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4