Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@irca555 Uz jsem Ti vcera psala, at jdes behat. Na to nepotrebujes nic specialniho, leda mozna boty, ale da se nakonec behat i bosky.
@evulinda79 definuj mi pořádné problémy a děkuju za názor,, můj známej mi říkal, že si je uměle vytvářím ale to bylo před rokem ted je jiná situace
@irca555 píše:
@evulinda79 definuj mi pořádné problémy a děkuju za názor,, můj známej mi říkal, že si je uměle vytvářím ale to bylo před rokem ted je jiná situace
Tak definuj ty ty svoje problémy ![]()
Opravdove problemy: nekoho si zabila, umrelo ti dite, podstupujes uz ctvrtou chemoterapii s nejistym vysledkem
?
Definovat tu svoje problémy nechci, možná byste tomu nevěřili
@irca555 píše:
Definovat tu svoje problémy nechci, možná byste tomu nevěřili
Pak těžko radit
ale z vlastní zkušenosti vím, že pokud člověk doopravdy chce, tak všechno jde zlepšit. Je potřeba se zhluboka nadechnout, zatnout zuby a postupně řešit.
@irca555 píše:
@Hobitka ani jedno se mi nestalo no
Tak co tak strašnýho jsi provedla? Svůj osud si řídíš ty sama a jediný člověk, na kterého se můžeš spolehnout, jsi jen ty sama. Ve 22 máš spoutu času začít dělat dobrá rozhodnutí a mít život ráda. Nebo vyhledat odborníka. Třeba i toho vysmívaného kouče.
@Russet nojo spolehnout se sama na sebe, to je to co neumím, pořád za mě všechno rodče řešili, kdybys věděla jak to u nás funguje katastrofa prostě na nic…
@irca555 píše:
@Russet nojo spolehnout se sama na sebe, to je to co neumím, pořád za mě všechno rodče řešili, kdybys věděla jak to u nás funguje katastrofa prostě na nic…
Holka, tobě už nic nepomůže. Diskuzi s prstem si moc dobře pamatuju. Tak říkej jen achjo a lituj se dalších padesát let
konkrétní být nechces, pomoct nechceš, jediné co chceš je achjo. Takovým lidem, jako jsi ty není pomoci. A já sama bych se na tebe taky vyprd*, protože žádná snaha jen achjo. Možná by ses divila, co maji ostatní lidi za problémy a s čím musí žít. Ale tobě stačí achjo. Tak achju zdar a měj hezkej achjo život ![]()
@irca555 píše:
Tak je ti 22 čas se postavit na vlastní nohy a neobviňovat ostatní
svůj život musíš ty
@irca555 píše:
Dobře. Tak jestli jsi už odstěhovaná, stejně ti už do ničeho nemluví. Třeba bys opravdu mohla využít toho kouče, když jsi zvyklá, že tě někdo vede.
Chceš slyšet, že jsi chudinka? Problém popsat nechceš, řešení nechceš, takže logicky chceš jen ujištění, že jsi chudinka a život je zlý. A máš dvě varianty, jak dál pokračovat - začít věci měnit (a tedy třeba přijmout pomoc jiných) nebo dál sedět na zadku, nic nedělat a občas zajít na maminkovske fórum se nechat politovat ![]()