Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přestaň se litovat a začni něco dělat. Nejsi konkrétní, takže nikdo neví co si zkazila. Ale všeobecně psycholog, zacit na sobě pracovat, omluva těm dotyčným, úhrada škod… a to áchjo si odpusť
Už podle nadpisu jsem poznala, že jsi to ty. Sice budu litovat, že se do diskuze zase cpu, ale nedá mi to..
Když jsi všechno tolik zkazila, máš ještě možnost začít úplně od nuly. Najdi si práci, poznáš nové lidi, ti o tvé minulosti nebudou nic vědět. Můžeš začít s čistým štítem. Nikomu nic neříkej, postupně navážeš nové vztahy a bude zase dobře. Jsi zdravá, mladá, celý život je před tebou a ty si můžeš vybrat, jak s ním naložíš. Samo od sebe se nic nespraví a pokud nemáš sílu a motivaci to řešit, tak to hoď za hlavu. Až se zas dáš dohromady, můžeš to zkusit napravit, až se na to budeš cítit.
Věř mi, já byla taky dáreček. Nadělala jsem hromadu chyb, ale je pravda, že se mi staly i strašný věci, za který jsem nemohla. No žila jsem hrozně, byla jsem strašná a žila s ještě horším člověkem. Podělala jsem si co šlo. Pak ale přišly 25.narozeniny a najednou cvak a mě se rozsvítilo
někde jsem četla, že v tom věku dozraje mozek a v mém případě to tak bylo určitě
je to tři roky, za tu dobu jsem dala dohromady všechno co šlo a teď mám před svatbou, mám úžasný dítě a naprosto skvělej život. Neboj se, i tvůj mozek brzy dozraje ![]()
Irco, pokud jsou tve problémy, ze jsi clovek, co se sociálně špatně začleňuje, jsi jakymkoli zpusobem ohrozena soc. vyloucenim a pohybujes se na hraně zakona, pak to jistě pomoci je. Můžeš zacit spolupracovat s nejakym sociálním kuratorem, mmch základní sociální poradenství ti poskytnou kdekoli. Je spoustu organizaci venujici se různým cilovym skupinam. Jsou domovy pro mlade na puli cesty apod. Takže ne áchuj, minulost nevrátíš a dej si nějaké mensi cile. Zacala bych cvicit prst. Chodíš nekde do práce? Jak bydlíš?
Tvůj ufňukanej příspěvek číst nebudu, zavolej na krizovou linku, tam jsou odborníci na takový situace. CKI nebo Riaps, číslo si vygoogli. Jestli je ti to jedno, volat tam nebudeš, nikdo ti stejně nemůže pomoct, tak nechápu, proč píšeš sem.
Ne troll opravdu nejsem a prostituci nedělám to, ale děkuju všem za rady a bydlím u rodičů, práci nemám byt jsem se od té rodiny snažila odstřihnout rok jsem bydlela jinde ale pak jsem byla nucena se vrátit
@irca555 píše:
Ne troll opravdu nejsem a prostituci nedělám to, ale děkuju všem za rady a bydlím u rodičů, práci nemám byt jsem se od té rodiny snažila odstřihnout rok jsem bydlela jinde ale pak jsem byla nucena se vrátit
To se stalo většině mladých. Tak šup najít novou práci a bude lip ![]()
Pořád jsme se nedozvěděli to podstatné. Co je teda příčinou problému? Co se ti teda konkrétně stalo?
@irca555 píše:
A v čem to vázne, že nemáš práci?
Lékaři, dluhové poradenství, psychoterapie, právník. Jen musíš začít mluvit pravdu, přijmout zodpovědnost a začít věci měnit.
Nebude to lehké, ale půjde to a když požádáš o pomoc, tak se najde.
Nejde vůbec o to jaký mas vzorce chování, člověk se dokáže směnit když chce, ale podle tvého vyjadřování ani nechceš, ale chceš aby te každý litoval. Ses dospěla začni něco dělat pro svůj život jinak skončíš špatně a to rozhodně nechceš viď. Držím palce
![]()
Jsi dospělá, nejvíc si pomůžeš sama jen musíš chtít. vše má nějaké řešení pokud to je jen že nemáš práci a vrátila jsi se domů tak to je to nejmenší
Změnit to musíš sama, nespoléhej na ostatní ![]()
No čas jít něco dělat, zase jsem proseděla den u pc, ale to není kvůli tomu že bych chtěla, ae prostě se motám v kruhu a nevím co dělat no… bojím se cokoliv udělat aby to nebylo špatně, bojím se ten kruh rozseknout, ale stát na místě je taky na hlavu no… bojím se vydat nějakým směrem aby mě to nedostihlo je to těžký
Vydej se ze dveří na pracovní úřad, to by mohl být dobrý směr.