Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@irca555 píše:
@pikola nemám uzdravenej ten prst a kdo ví jak to s tím prstem dopadne, nemůžu jít do práce teď
No a protože s ním necvičíš, uzdravený ještě dlouho nebude. Kdo tě živí - rodiče? Trochu trapas, ne?
@hanka.br. No moje rodina to je taky na samostatnou diskuzi… Jo jenže já s tím zkoušela cvičit a jde to těžko, pak se rozbrečím a vykašlu se na to, ale pochopte - tady nejde jenom o ten prst, všechno se vším souvisí a já mám vážně problémy se kterýma mi jen tak někdo nepomůže a který většina lidi nemusí vůbec řešit a nemám s kým si o tom promluvit - kdyby to byl jen úraz prstu, tak to rozhejbu protože v tom vidím smysl, ale já si vlastně za ten úraz více méně můžu sama vlastně asi za skoro všechno si můžu sama a to mě ničí ještě víc, nemůžu se s tím smířit…
bydlím u rodičů, nikdy po mě nic nechtěli, mám nějaké peníze, ale stejně peníze jsou vám k ničemu, jsou věci co si za peníze nekoupíte…
@irca555 píše:
@pikola nemám uzdravenej ten prst a kdo ví jak to s tím prstem dopadne, nemůžu jít do práce teď
A co jsi klavírní virtuos, že potřebuješ prst? ![]()
Tady jde o to, že to nikdo za tebe neudělá, tak nevzdychej, nebreč a něco dělej ![]()
@irca555 Ty už jsi sem psala a je to stále dokola kupa lítosti, objasňování, že nemůžeš zvednout ani zadek, natož něco dělat. Tak když to tak je, tak si lehni do hnoje a válej se v něm do smrti. A přestaň být tajemná, jak hrad v Karpatech. Možná ti to totiž vyhovuje a nic dělat nechceš.
Co by se mnou udělal psychiatr? Nadopoval drogama který mají vedlejší účinky jak prase? Ne, děkuji…
Ne mě nebaví být tajemná, fakt ne.
A ne klavirní virtuoz nejsem, ale tak koho by to těšilo.
@irca555 píše:
Co by se mnou udělal psychiatr? Nadopoval drogama který mají vedlejší účinky jak prase? Ne, děkuji…
Ne mě nebaví být tajemná, fakt ne.
A ne klavirní virtuoz nejsem, ale tak koho by to těšilo.
Tak co vlastně chceš? ![]()
@irca555 píše:
Vrátit čas zpátky na začátek života s tím co vím dnes…
To nejde. Co tam máš dál?
@irca555
Věřím, že to nemáš lehké. Doporučovala bych ti navštívit psychologa nebo psychoterapeuta. Prášky ti nemůže předepsat, „jenom“ s tebou bude mluvit. Nic za to nedáš a jsou dvě varianty, jak to dopadne:
Přestaň se pořad litovat už to je dost trapný, proste si přiznej že seš líná jak prase a nic se ti nechce. Chceš slyšet jen aby te někdo litoval, každý tě lituje a je ti to jedno. Nevim co chceš abysme ti tady radily když te to nezajímá a rady neposloucháš??!!
Hele každý sám svého štěstí… Znáš to? Je ti jen 22 let jsi zdravá a máš život před sebou tvůj úraz prstu… prostě musíš cvičit já jsem měla taky roztristenou kost v noze a po bolestivých cvikach a rehabilitacich chodím ale je to jen tím že jsem pro to něco udělala takže nebreč a cvič přes bolest… To je jedna věc… A druhá každý člověk může udělat v životě něco špatně udělat opravdovou chybu a botu… Já jsem taky udělala hromadu chyb poznala jsem špatný lidi byla na drogách zklamala svoji rodinu sourozence kamarády… Udělala si dítě s hrozným chlapem…hrozne chyb… ALE začala jsem znova změnila jsem celý svůj život od základu s rodinou jsem časem vše urovnala a mohu se na ně kdykoliv spolehnout našla si nové přátelé našla jsem si nejbajecnejsiho manžela na světě který je memu dítěti skvělým otcem a máme své společné dítě přestěhovali se na druhý konec republiky a žiji naprosto báječný život i to nejhorší v životě může být k něčemu dobré!! Stačí jen chtít něco změnit na světě je straně moc lidí a xxx z nich stojí za to poznat a změní ti život
@irca555 píše:
Vrátit čas zpátky na začátek života s tím co vím dnes…
Nejde chtít něco co prostě nejde. Zkus změnit něco je je reálné a od těch lehčích až k těm složitějším. Je plno lidi co jsou na tom hůř než ty. Nejhorší je nedělat nic a čekat že se něco změní samo. Nezmění ![]()