Hnědá stolice u kojeného miminka

133
17.5.12 08:55

Hnědá stolice u kojeného miminka

Chtěla jsem se zeptat, moje skoro měsíční holčička začala mít hnědou stolici, je plně kojena, kojím jí každé tři hodiny, v noci podle toho jak se sama vzbudí. Někdy s kojením bojujeme třeba i hodinu, než se mi spustí mléko, jakmile se spustí je ho dostatek a pak i po kojení ublinkává. Někdy mám pocit že se mi špatně spouští a prostě neteče.

Myslíte, že hnědá stolice je " hladová stolice " ? Nebo čím je to způsobeno? Mám zajít k dr. ještě dnes?

Moji první dceru jsem bohužel nekojila, takže nemám zkušenosti se stoličkou plně kojeného dítěte.

Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
17.5.12 08:59

Urcite bych vzala malou k dr. Rika se, ze hneda stolice je hladova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omálka
17.5.12 09:03

Jo,hnědá stolice je hladovka.Spí ti malá v kliku,nebo když jí nakrmíš nepláče potom?

• Citovat
  • Upravit
133
17.5.12 09:06

Právě že většinou spinká a je spokojená. Pláče kvůli prdíkům. Zajdu s ní dneska k dr. První týdny přibývala úplně ukázkově, tak jsem zvědavá dnes kolik za týden přibrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omálka
17.5.12 09:09

Tak nevím,ono se fakt říká že hnědá stolice je hlad.

• Citovat
  • Upravit
47759
17.5.12 09:10
@Lexona píše:
Právě že většinou spinká a je spokojená. Pláče kvůli prdíkům. Zajdu s ní dneska k dr. První týdny přibývala úplně ukázkově, tak jsem zvědavá dnes kolik za týden přibrala.

A zapacha stolice nejak vic, nez kdyz ji mela normalni ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.12 09:10

Já jsem slyšela, že zelená stolice je hladová :nevim: Hnědá by měla být v poho, taky hodně záleží na tom co jíš ty :) Každopádně k doktorce bych zašla, za to nic nedáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
17.5.12 09:12

Ona právě i u kojení usíná má ještě žloutenku takže ji musím hodně budit. Tak ani nevím kolik toho vypije. Každopádně dnes zajdu k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.5.12 09:12
@kopretinka1211 píše:
Já jsem slyšela, že zelená stolice je hladová :nevim: Hnědá by měla být v poho, taky hodně záleží na tom co jíš ty :) Každopádně k doktorce bych zašla, za to nic nedáš :)

To je nazor vetsiny lekaru, laktacni poradkyne zase tvrdi, ze je to kdyz dite pije vice predniho mleka. Aby se v tom prase vyznalo, co je vubec pravda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
17.5.12 09:13
@ivana-domca píše:
A zapacha stolice nejak vic, nez kdyz ji mela normalni ?

Přijde mi že zapáchá tak nějak normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.5.12 09:15
@Lexona píše:
Přijde mi že zapáchá tak nějak normálně.

Tak nevim, napada me opravdu jen ten hlad. Dej vedet jak jste dopadli ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.5.12 09:18

Mě zas říkal mudr, že zelená stolice je normální hlavně u UM.
A hnědá je hladová…
Takže fakt se v tom vyznej :nevim:
Asi bych k dr radši zašla ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
17.5.12 09:19

Děkuju holky. Určitě dám vědět. Nejhorší je že poradnu pro miminka má dr. až odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
17.5.12 09:20
@Lexona píše:
Děkuju holky. Určitě dám vědět. Nejhorší je že poradnu pro miminka má dr. až odpoledne.

A nemůžeš tam jen zavolat? Není tam třeba dopo aspoň pro nemocné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.5.12 09:24
@Lexona píše:

Zavolej ji, rekni co mas za problem a jestli te vezme hned, jak tam prijedete. Kdyz byl nejaky problem, tak jsem po domluve jezdila i dopoledne, kdy ma ordinaci pro nemocne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí