Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chtěla jsem se zeptat, moje skoro měsíční holčička začala mít hnědou stolici, je plně kojena, kojím jí každé tři hodiny, v noci podle toho jak se sama vzbudí. Někdy s kojením bojujeme třeba i hodinu, než se mi spustí mléko, jakmile se spustí je ho dostatek a pak i po kojení ublinkává. Někdy mám pocit že se mi špatně spouští a prostě neteče.
Myslíte, že hnědá stolice je " hladová stolice " ? Nebo čím je to způsobeno? Mám zajít k dr. ještě dnes?
Moji první dceru jsem bohužel nekojila, takže nemám zkušenosti se stoličkou plně kojeného dítěte.
Moc děkuji.
Urcite bych vzala malou k dr. Rika se, ze hneda stolice je hladova.
Jo,hnědá stolice je hladovka.Spí ti malá v kliku,nebo když jí nakrmíš nepláče potom?
Právě že většinou spinká a je spokojená. Pláče kvůli prdíkům. Zajdu s ní dneska k dr. První týdny přibývala úplně ukázkově, tak jsem zvědavá dnes kolik za týden přibrala.
@Lexona píše:
Právě že většinou spinká a je spokojená. Pláče kvůli prdíkům. Zajdu s ní dneska k dr. První týdny přibývala úplně ukázkově, tak jsem zvědavá dnes kolik za týden přibrala.
A zapacha stolice nejak vic, nez kdyz ji mela normalni ?
Já jsem slyšela, že zelená stolice je hladová
Hnědá by měla být v poho, taky hodně záleží na tom co jíš ty
Každopádně k doktorce bych zašla, za to nic nedáš ![]()
Ona právě i u kojení usíná má ještě žloutenku takže ji musím hodně budit. Tak ani nevím kolik toho vypije. Každopádně dnes zajdu k dr.
@kopretinka1211 píše:
Já jsem slyšela, že zelená stolice je hladováHnědá by měla být v poho, taky hodně záleží na tom co jíš ty
Každopádně k doktorce bych zašla, za to nic nedáš
To je nazor vetsiny lekaru, laktacni poradkyne zase tvrdi, ze je to kdyz dite pije vice predniho mleka. Aby se v tom prase vyznalo, co je vubec pravda ![]()
@ivana-domca píše:
A zapacha stolice nejak vic, nez kdyz ji mela normalni ?
Přijde mi že zapáchá tak nějak normálně.
@Lexona píše:
Přijde mi že zapáchá tak nějak normálně.
Tak nevim, napada me opravdu jen ten hlad. Dej vedet jak jste dopadli ![]()
Mě zas říkal mudr, že zelená stolice je normální hlavně u UM.
A hnědá je hladová…
Takže fakt se v tom vyznej ![]()
Asi bych k dr radši zašla
![]()
Děkuju holky. Určitě dám vědět. Nejhorší je že poradnu pro miminka má dr. až odpoledne.
@Lexona píše:
Děkuju holky. Určitě dám vědět. Nejhorší je že poradnu pro miminka má dr. až odpoledne.
A nemůžeš tam jen zavolat? Není tam třeba dopo aspoň pro nemocné?
@Lexona píše:
Zavolej ji, rekni co mas za problem a jestli te vezme hned, jak tam prijedete. Kdyz byl nejaky problem, tak jsem po domluve jezdila i dopoledne, kdy ma ordinaci pro nemocne ![]()