Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, hnědá zapáchající stolička, které je velmi poskromno, je hladová, zelená u kojeného dítětě může být normální (změna složení mlíčka, více železa v jídle maminky, dítě pije hlavně přední mlíčko) a nebo taky nějaký menší problém (alergie na kravské mléko apod.). Zelená rozhodně není hladová
. Já bych k doktorce zašla, vem s sebou i plínku, třeba to bude chtít vidět
. Držím palce, ať je vše ok.
@handulinda píše:
Ahojky, hnědá zapáchající stolička, které je velmi poskromno, je hladová, zelená u kojeného dítětě může být normální (změna složení mlíčka, více železa v jídle maminky, dítě pije hlavně přední mlíčko) a nebo taky nějaký menší problém (alergie na kravské mléko apod.). Zelená rozhodně není hladová. Já bych k doktorce zašla, vem s sebou i plínku, třeba to bude chtít vidět
. Držím palce, ať je vše ok.
Já bych to vidět asi nechtěla, ale třeba to pomůže. ![]()
Holky, tak už jsme byly u dr. , volala jsem tam a řekla, že mám přijít i když tam měla nemocné děti. Máme to za rohem. Malá za týden přibrala 270 g, takže dr. říkala, že přibírá krásně. Říkala, ať přijdu ještě odpoledne do poradny, tak nevím co vymyslí.
Začínám mít strach, čím to může být? Ach jo. Nemůže třeba malé vadit, když jím sladké? Mám neskutečné chutě na sladké, jako nikdy, musím si dát každý den čokoládu.Jink jím hodně banánů, bílé jogurty, kefíry, pečivo s máslem a sýrem. Jinak uvařené jídlo co doma vařím.
Plínku jsem bohužel sebou neměla, protože jako na potvoru manžel ráno odnášel odpadky ( jindy zapomíná ) a ta plína tam samozřejmě byla. Nevím jestli do té doby bude kakat, protože teď kakala jednou za dva dny.
Tak hlavně, že není hladová
přibrala moc pěkně. Uvidíte, třeba jí udělají výtěry a pošlou to na rozbor, aspoň pak budeš vědět jistě co to je. ![]()
Tak to pribrala krasne. Odpo dr. asi udela vyter a posle na rozbor.
Ahoj holky mám stejnou otázku. mam 2,5mesicniho..po 2mesicich začal na velkou chodit po cca5-6dnech-stolice míchaná vajíčka, nesmrdela, stejna jako dřív…prdiky mu nikdy nesmrdely, ale od té doby co nechodí každý den, tak mu smrdí děsně. dnes v noci nás probudil pláč a taková nálož v plince, mimo plinku a prostě vsude(po stehnech, na lýtkách) ale ptám se proto, ze stolice byla hnědá, husta dokonce trochu hnědých hrudek hustých a siiilenej smrad!..přibírá dobre, brisko ho bolelo po nakojeni možná více, ale přisuzovala sem to tomu, ze když 5dni nejde na velkou, ze mu tam nějaké zbytky přeci jen zůstanou..je ta hnědá hustá stolice po5dnech normální nebo mám letět k doktorovi? jinak se směje, je veselý a jak tady píšou, ze hnědá je hladová, tak mi nepřijde té by měl hlad právě
Já jsem taky myslela, že zelená stolice je hladová
. Hnědá - no nevím, to by mohl být průjem, když smrdí, něco tam v nepořádku, jinak zajdi radši k doktorce, ona bude vědět.