Hnědé špinění v 1. trimestru

Anonymní
15.4.20 16:36

Hnědé špinění v 1. trimestru

Ahoj :mavam:
pravděpodobně tady už takových diskuzí bylo víc, ale nenašla jsem žádnou vhodnou, tak proto nová. A anonymita je doufám pochopitelná :oops:
Měla bych být 8tt, prvorodička, a už třetí den hnědě špiním. Včera i předevčírem to bylo jen „jednorázově“ navečer, ale dneska se mě to už drží víc a přidali se k tomu menší křeče v břiše… K doktorovi jdu zitra, ale to čekání je hrozný :zed: Mate některá podobnou zkušenost? A mám raději jet do nemocnice? Do toho minulý týden na utz nebylo ještě :srdce: a tak se děsím zda se ještě objeví :nevim: najde se nějaká duše, která zažila něco podobného?

Jinak všem přeji krásnou středu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.4.20 16:41
@Anonymní píše:
Ahoj :mavam:
pravděpodobně tady už takových diskuzí bylo víc, ale nenašla jsem žádnou vhodnou, tak proto nová. A anonymita je doufám pochopitelná :oops:
Měla bych být 8tt, prvorodička, a už třetí den hnědě špiním. Včera i předevčírem to bylo jen „jednorázově“ navečer, ale dneska se mě to už drží víc a přidali se k tomu menší křeče v břiše… K doktorovi jdu zitra, ale to čekání je hrozný :zed: Mate některá podobnou zkušenost? A mám raději jet do nemocnice? Do toho minulý týden na utz nebylo ještě :srdce: a tak se děsím zda se ještě objeví :nevim: najde se nějaká duše, která zažila něco podobného?Jinak všem přeji krásnou středu :srdce:

Nechci tě strašit, ale i když pojedes k dr, nepomůžou ti.. To se proste stává.. Buď se mrne udrží, nebo samo odejde.. Je to, bohužel, časté.. Sama jsem to teď měla skoro 3 týdny.. Tohle je hop nebo trop.. Dr ti teď nemá jak pomoct, bohužel.. Léky na udržení atd.. Pokud není vše ok, jsou zbytečné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
15.4.20 16:43

Ahoj, no mně se to stalo po sexu a zdá se, že je vše ok. Taky mi řekli, že se bud udrží, nebo odejde.

A vypátrala jsi nějakou příčinu, nebo se ti to spustilo z ničeho nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
15.4.20 16:46

Ja v 6tt jednorazove zaspinila, dr me poslal do lekarny pro ascorutin a uz sem nezaspinila. Ne kazdy zaspineni je potrat, nenech se hlavne vystrasit na internetu. Je bez predpisu :palec: Pry je to normalni, mohla prasknout cevka v deloze jak se tam mimino natahuje a deliha se zvedsuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
15.4.20 16:50

Já jsem špinila taky. Skoro do 13tt pak to ustálo. Křeče v břiše jsem měla taky, ale nebyly bolestivé, takové slabší jak kdyby měla dostat MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 16:53

Mě to právě děsí ještě v kombinaci s tím nevyvinutým srdíčkem… Jediný co to mohlo ovlivnit, tak byl nedělní výlet, docela jsme si šlápli, div jsem neplyvala krev :lol: ale přijde mi to nepravděpodobný

• Citovat
  • Upravit
5120
15.4.20 16:54

Pokud se to nestupňují a přestává to, tak je na zkušenost že je to dobrý. Mám za sebou tři zamlklý u kterých sem spinila ale to se stupňovalo. Teď sem spinila lehce a občas i krvácela do 9tt a jsem ve 25tt a vše ok. takže člověk fakt nedokáže říct. Holky máj pravdu doktor ti dá max utrogestan nebo Ascorutin ale víc stejně neovlivni. A kord když děs zítra k doktoru. Držím palce ať je vše ok. Může to způsobovat třeba i hematom, větší prokrvení nebo tak ale to se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.4.20 16:55
@Anonymní píše:
Mě to právě děsí ještě v kombinaci s tím nevyvinutým srdíčkem… Jediný co to mohlo ovlivnit, tak byl nedělní výlet, docela jsme si šlápli, div jsem neplyvala krev :lol: ale přijde mi to nepravděpodobný

V 8 tt už srdíčko má být.. Ale prostě.. Pokud je to ok, tak to tak i zůstane o přes spineni. Pokud ne, tak nepomůže ani návštěva nemocnice.. Teď bych tam nejela, počkala do zítřka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.20 17:32

Pěkný den a nezlobte se že jsem se připojila do vaší diskuze, ale myslím že mám podobný problém. A potřebuji si s někým pokecat už je toho na mě hodně, doma to nejde nechci stresovat. Jsem dvakrát po IVF nepovedlo se a potřetí když se zahajovalo tak jsme to ukončili kvůli tomu ted co se děje. Stimulace ale proběhla tak nám doktor doporučil snažit se. A ono to vyšlo jsem 5tt, je to poprvé, ale od neděle jsem začala špinit takové hnědé, včera jsem volala ke gynekologovi řikal že se to stava. Ale dnes po probuzení je to krev bolesti nemam žádné. Dnes jsem volala taky a že si mam dát ascorutin a utrogestan, tak ted trnu at se mimčo udrží. Děkuji za vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
15.4.20 17:35

@vanilla111 v tvém čase po Ket sem taky spinila a krvácela a jak sem psala jsem 25tt. Hlavně že té nic nebolí. Držím palce vím jak je ivf psychicky náročné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15160
15.4.20 18:41

@vanilla111 co se má stát se stane. Jestli krvácení ustalo, snad se mimi udrží. Jestli krvácís pořád, tak bych to moc optimisticky neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15160
15.4.20 18:42
@Anonymní píše:

Pokud se nerozjede krvácení, mohlo by to být v pořádku. Ale to chybějící srdíčko v kombinaci se špinění moc dobře nezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
15.4.20 22:32

No me se takto rozjel potrat. Nejdriv spineni, pak prisli mensi bolesti a krece. Asi po 4 dnech se to rozjelo uplne a zacala jsem hodne krvacet. Do nemocnice jet nema moc smysl, stejne s tim nic neudelaji. Je to bud a nebo. Nemusi to taky znamenat vubec nic. Ale pro uklidneni, podruhe se zadarilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.20 11:59
@Mysticlipstick píše:
No me se takto rozjel potrat. Nejdriv spineni, pak prisli mensi bolesti a krece. Asi po 4 dnech se to rozjelo uplne a zacala jsem hodne krvacet. Do nemocnice jet nema moc smysl, stejne s tim nic neudelaji. Je to bud a nebo. Nemusi to taky znamenat vubec nic. Ale pro uklidneni, podruhe se zadarilo :)

Mě nic nebolí vůbec jen jak píšeš se mě to už rozjelo uplně, takže uvidim. K doktrovi jsem volala a mám přijd zítra :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí