Hnědé špinění ve 22. týdnu těhotenství. Mám se bát?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
7.6.25 14:58

Hnědé špinění ve 22 tt

Ahojte, chci se jen zeptat, jestli jste některa zazila to same, nebo mozna jen trochu uklidnit. Vcera jsem byla na druhem screeningu a vse bylo naprosto v poradku, jen me občas zabolel ten tlak toho ultrazvuku na brise. Zavadim jeste progesteron skrz cipek, ktery byl kratsi, ale uz by mel byt ok podle posledni kontroly, ale tak tri hodky po zavedi jsem si na wc vsimla, ze na toaletaku mam trochu hnede krve. Je mozne, ze je to ze spatneho zavedeni progesteronu nebo i po tom ultrazvuku? Je vikend, tak bych k doktorce sla kdyztak az v pondeli, ale rikam si, kdyz vcera bylo vsechno v poradku, placenta atd, ze by to snad nemuselo nic byt. :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5660
7.6.25 15:41

To ti nikdo neřekne, z čeho to je, nicméně po zavedení progesteronu ani po UTZ to spíš nebude. Rozhodně se šetři. Já měla hnědé špinění, které se změnilo v krvácení a bylo to kvůli placentě. Ale dopadlo to dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22824
7.6.25 20:43

Jela bych na pohotovost na kontrolu, nevydržela bych do pondeli. Byla jsem takhle u první dcery 3×, z toho jsem tam hned 2× zůstala ležet na týden na kapackach. Jednou někdy po 12.tt a druhé někdy před velkým utz
To ti nikdo neřekne, může to být v pohodě, nemusí.. každopádně držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
7.6.25 21:30

Zajela bych do porodnice na pohotovost aby to zkoukli. Mě se to stalo v 26tt, taky jsem zaváděla progesteron ale já byla po cerklazi tak byl strach že steh se začíná prořezávat. No každopádně si mě tam nechali, udělali stěry, nasadili macmiror a magnézium ikdyž jsem neměla problémy s tvrdnutím břicha. Ono by to mohla být i třeba infekce a ta by mohla rozjet i předčasný porod ale nechci strašit. Já bych to teda do pondělka nevydržela čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.25 18:29

Měla jsem po zavedení progesteronu něco podobného, ale bylo to ještě v prvním trimestru. Tekla ze mě čerstvě červená krev, vše bylo v pořádku, jen jsem si při zavedení asi trošku podráždila čípek, který je v těhotenství hodně citlivý. Ale jak píšou ostatní, zajela bych na pohotovost, jelikož to může být i něco jiného a vážnějšího.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky