Hnědé tečky na líčkách a rýma

402
28.2.12 09:18

Hnědé tečky na líčkách a rýma

Potřebuji poradit. Synovi(3roky) v neděli večer začla rýma, má to vždy přes oči. Takže začal mít jedno oko načervenalé, ale ještě vůbec nesmrkal, kapeme do očiček světlík lékařský a na večer dáváme optalmo framykoin, protože má trochu hnis z toho jednoho oka, ale teď jsem si všimla, že se mu začaly dělat na líčkách takové hnědé tečky, vypadá to jako pihy, ale on žádné nemá normálně. Už ale smrká zelenou. Nevíte náhodou jestli to není náznak něčeho jiného nebo virového, nebo jen plaším?dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43
28.2.12 14:41

Ahojky,to budou asi tzv petechie,náš malý je má skoro pokaždé když je nemocný,vypadá to jako pihy.poprvé sme s tím byli i v nemocnici(tehdy to měl i na bříšku a ručičkách),dělali mu různá vyšetření jestli má krev v pořádku atd.Všechny testy měl v pořádku.Většinou to trvá tak ten týden a jakmile se uzdraví,tak mu to zmizí.Ale raději se zeptej doktorky,může to být klidně i něco jiného.Tak ať ste brzo fit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
28.2.12 18:54

Byli jsme v pondělí na tíleté preventivce a dávala jsem i moč a tu měl v pořádku, tak snad to budou ty petechie.díky za radu zase jsem o něco chytřejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
28.2.12 19:09

No asi půjdeme radši i na tu krev. dr. mi říkala, že si myslí, že malý bude mít tu rýmu asi alergickou, ale nemá ji tak často, tak nevím. nerada bych, aby se ty petechie dále rozvíjely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.2.12 12:56

Já jsem poprvé měla strach,že už mu to zůstane ale naštěstí to vždycky za pár dní zmizne.Tak ať u doktorky dobře pořídíte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí