Hnědý výtok

StřeLenka
12.12.10 22:33

Hnědý výtok

Hezký večer.
Dva dny mám hnědý výtok. Dřív jsem ho neměla, tak bych se vás chtěla zeptat, zda je to normální, abych mohla jít v klidu spát. :-) Pobolívání v podbříšku je mírné, ale to asi může být i ovu. Nerada bych něco zanedbala. Ještě jen dodávám, že mi zbývá 7 prášků do konce platíčka.
Děkuju za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JVP
568
12.12.10 22:36

Ahoj, no gynekolog mezi námi asi není :wink: , ale myslím, že by to za návštěvu doktora stálo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
12.12.10 22:37
StřeLenka píše:
Hezký večer.
Dva dny mám hnědý výtok. Dřív jsem ho neměla, tak bych se vás chtěla zeptat, zda je to normální, abych mohla jít v klidu spát. :-) Pobolívání v podbříšku je mírné, ale to asi může být i ovu. Nerada bych něco zanedbala. Ještě jen dodávám, že mi zbývá 7 prášků do konce platíčka.
Děkuju za odpovědi.

Určitě navštiv lékaře. :) Nemusí to znamenat vůbec nic, ale taky to může být začátek něčeho :) Raději si udělej čas a zajdi k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StřeLenka
12.12.10 22:38
JVP píše:
Ahoj, no gynekolog mezi námi asi není :wink: , ale myslím, že by to za návštěvu doktora stálo… :think:

Toho jsem se obávala. :-? Mám teď hodně učení a nevím, kdy budu mít čas. Uvidím, jestli to bude pokračovat ještě zítra. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1906
12.12.10 23:36

Jinak jestli bereš hormonální antikoncepci, tak to ovulace být nemůže, té právě HA brání. Ten čas si najdi, a šupej k dr., koukne a budeš mí jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.17 15:59

Dobrý večer. Je mi 16 let a poslední dobou mám problémy s pochvou a podbřiškem. Abych to vysvětlita. Přes zhruba měsicem jsem měla menstruaci 14 dní v kuse což nebylo zvykem. Měla jsem to někdy slabé někdy hodně silné. Měla jsem časté křeče. Že jsem se musela schoulit do klubíčka aby mě to aspoň trošku přešlo. Když mi menstruace skončila rozhodla jsem se zajít na gynekologii. Zjistila mi že tam mám zánět a že je tam bakterie kterou si při pohlavním styku s přítelem přehazujeme. Nasadila mi antibiotika. A od té doby mám klid. Jenomže před zhruba dvěma týdny to začalo znova. Začala jsem zvracet, pichalo mě na levé straně u podbřišku. Při každém jídle mě natáhne ale pak to přejde. Teď mám spožděni 2 týdny. Mám jenom hnědý výtok. Křeče mi znova začínají a ještě podotýkám že užívám HA. Výtok mi začal před dvěma dny měla jsem ho tak 2 hodiny a pak nic. Další den to samé a dneska to mám už od odpoledne. Dělala jsem si těhotenský test ale vyšel negativní. Mohli by jste mi prosím nějak poradit už nevím co dál. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 10:57

Hezký den,
před pár měsíci mi můj doktor při preventivce dělal cytologii a prý jsem tam měla i nějaké bakterie, tak mi dal na přeléčení Macmiror. Od té doby jsem několikrát měla hnědý výtok a různé svědění a pálení. Pobolívá mě taky podbřišek. Ne nějak nesnesitelně, ale prostě cítím, že tam něco není v pořádku. Vždycky mi „od stolu“ napíše znova ten Macmiror. Neměl by mi udělat i nějaké vyšetření? Je možné, že ty bakterie nejsou jen v pochvě, ale rozšířily se i výše a proto mě bolí podbřišek? Mám pocit, že cítím i vaječníky. Díky moc za vaše zkušenosti!

• Citovat
  • Upravit
35741
16.6.20 10:58

Zašla bych k němu znovu a na vše se ho zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 00:02

Nemyslíš si že by jsi měla zajít k dr. a podle psaní nevypadáš jako dospělá a tím pádem by jsi to měla co nejdřív vyřešit, nemyslíš? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa