Odstranění jednoho vaječníku

1102
11.12.10 13:09

odstranění jednoho vaječníku

Jsem týden po laparo. odstranění jednoho vaječníku kvůli hemoragické cystě. Mám vnitoděložní hormonální tělísko..Nevíte zda by za to mohlo..Jak se po takové operaci žije..myslím tím omezení v osobním životě.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
11.12.10 13:20

zdravim :mavam: :mavam: :mavam:

jestli zato muze telisko to nevim. :nevim: :nevim: :nevim: Jinak ja mam taky 1vajecnik uz dlouho jeste pred detma.Nejak me to neomezovalo vse bylo normalne jen jsem nevedela kdy to dostanu a kdy mam ovulaci.Proto nam 1dite neslo a tak je Eli z IVF a sara prisla prirozene. :wink: :wink: :wink:

Ted uz me to neomezuje vubec sice zase nevim kdy to dostanu no ale co nadelam neni to zase takova hruza. :wink: :wink: :wink: Mivam delsi intervaly nekdy i 75dni mezi mesickama.takze te to ceka asi taky.No berme to tak ze usetrime na tamponech nebo vlozkach. :wink: :wink: :wink:

Preji brzke uzdraveni. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
11.12.10 14:13

edit

Příspěvek upraven 28.04.12 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
11.12.10 14:23

to mě právě zajímá jak to ovlivní menzec a tak..díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
11.12.10 14:31

Ahoj,já mám taky jeden vaječník a menzes mám každý měsíc přesně na den, takže to ani nepociťuju, krom problému otěhotnět,ale to je jeden z mnoha důvodů proč nemůžu otěhotnět, pokud není jiný problém,je život s jedním vaječníkem uplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
11.12.10 15:02

Ahoj,můźu se zeptat,jestli se to nějak projevovalo?To slyším poprvé,většinou berou vejcovody a ne vaječníky.Mě jeden totiž opravdu hodně bolí když mám OVU.A to tak,že musim vstát když sedím protože vsedě je ta bolest síla.Doktoři to zatím nijak neřeší i když jim to hlásím každou návštěvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
12.12.10 13:16

U mě to začalo jako chvilková bolest v podbřišku,při otřesech například když jem si zprudka sedala..a zhoršovalo se to při fyzické zátěži..Ale do rána jsem se z toho vyspala..Nakonec jsm přecejen dorazila k dr.a ta mě poslala s podezřením na slepák na chir. ambulanci..takm mě odveleli na gyn.ambulanci a na Uz mi našli 5cm hemorqickou cystu(plnící se krví), v krevním rozboru jsem měl ahodně zvýšené bílé krvinky,..Když mi dělali laparo tk už cysta byla velká jako pěst..po 4dnech a byla nějak pře vaječníku takže mi ho museli odebrat..Mám podezření že mi to dělá tělístko(stálo 4,500,–) které jsem si dala při kojení protože jsem nesnášela natikoncepci..pořád jsem špinila, výkyvy nálad a tak..V pátek jdu na stehy a na kontrolu chci o tom pohovořit s dr. Tk uvidíme co mi řekne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
12.12.10 13:16

A na UZ je vše Ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
12.12.10 13:36
pilcanda píše:
U mě to začalo jako chvilková bolest v podbřišku,při otřesech například když jem si zprudka sedala..a zhoršovalo se to při fyzické zátěži..Ale do rána jsem se z toho vyspala..Nakonec jsm přecejen dorazila k dr.a ta mě poslala s podezřením na slepák na chir. ambulanci..takm mě odveleli na gyn.ambulanci a na Uz mi našli 5cm hemorqickou cystu(plnící se krví), v krevním rozboru jsem měl ahodně zvýšené bílé krvinky,..Když mi dělali laparo tk už cysta byla velká jako pěst..po 4dnech a byla nějak pře vaječníku takže mi ho museli odebrat..Mám podezření že mi to dělá tělístko(stálo 4,500,–) které jsem si dala při kojení protože jsem nesnášela natikoncepci..pořád jsem špinila, výkyvy nálad a tak..V pátek jdu na stehy a na kontrolu chci o tom pohovořit s dr. Tk uvidíme co mi řekne..

Aha,tak Ut mě dělali snad 10× a nic v něm nevidí,jen říkaj,že je moc malej.Jako nevyvinutej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
13.12.10 09:34

Já mam taky jeden pryč i s vejcovodem, menzes naprosto přesně,a teď jsem 26 tt na poprvé,bez snažení.Bez problémů,měla jsem taky tělísko,ale udájně to kvůli tomu nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.12.10 06:54

me vzaly vajecnik i s vejcovodem.Cystu jsem nakonec mela jak destskou hlavocku ze pry 8-o 8-o 8-o .Byla to dermoidni cysta tzn.ze mama moje asi cekala dvojcatka a nejak jsme srostly nebo co.No jsem to tedy ukaz. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karin.80
13.5.12 18:14

vajecnik

ahojky,v c ervnu mam jit na operaci,odstraneni vajecniku praveho…jsem z toho vyrizena,mam tam vicekomorovou cystu vetsi,jako tenisovy micek..... :( absolvovali jste nekdo???boli to po operaci???jaka je doba rekonvalescence prosim???jsem kadernice,osvc…v praci stojim non stop,myslite,ze po tydnu budu schopna???dekuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1102
13.5.12 20:18

po operaci jsem mě nic nebolelo..po týdnu mi vyndali stehy a mohla :lol: jsem normálně fungovat žádná změna v životě se nekonala..snad tě to trochu uklidní..mě to dělali laparo jsem zakladatelka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karin.80
13.5.12 20:32

a da se otehotnet potom?? :)

• Citovat
  • Upravit
1102
13.5.12 20:53

pokud máš druhý ok tak dá.. aspoň mi dr říkal že druhý mám v pořádku kdybych chtěla další dítko tak by neviděl problém..jenže já nechci :mrgreen: , myslím že tady maminy psali,že mají baby po odstranění jednoho vaječníku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí