Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
S hnisavou rymou bych ji nechala dele doma. Je oslabena a radeji o dva dny dele v posteli, nez pot 14 na atb.
Já ne. Je vidět, že dcera nejspíš už delší dobu přechází virózu, na kterou si sedly ještě i bakterie. Já bych ji strčila k televizi do postele a prolejvala ji čajem s medem. Bojovat musí imunitní systém, ale potřebuje k tomu podmínky.
Díky…mám stejný názor…jen chlap né:-))v pondělí už může do školy…dle mudr. na ORL, nechám jí čtyři dny v klidu a uvidíme:-)))
@Anonymní píše:
Díky…mám stejný názor…jen chlap né:-))v pondělí už může do školy…dle mudr. na ORL, nechám jí čtyři dny v klidu a uvidíme:-)))
Proč jsi vlastně anonymní? ![]()
Na krátkou nenáročnou procházku bych vzala. Nám dr u dětí s hnis. rýmou řekla, že ven na chvíli můžem - ale ne mezi lidi
Máme zahradu…tam nikdo není:-))), uvidím, když bude v sobotu lepší, v neděli jí nechám chvíli na zahradě…
Ráda bych znala Vaše názory…dcerka 8 let má skoro měsíc rýmu, jelikož chodí se školou plavat, byla jsem s ní na ORL, zda může do bazénu, zda je rýma alergická ( je alergik, ale jen na zvířata), byla nám potvrzena alergická rýma, šla tedy plavat a už odpoledne po plavání se rýma zhoršila, ráno jí nebylo dobře, pobolívalo v krku, u pediatra vše ok, máme dobrého pediatra, může do školy, rýma hrozná hlavně o víkendu, během pár dní se přidal vlhký kašel, tento týden (již čtvrtý s rýmou) jsem navštívila jiné ORL…verdikt hnisavá rýmy, má Pamycon a nemá chodit do školy, má být doma, stále posmrkává, po ránu kašle, bez teploty, chtěla bych znát Váš názor, nechali by jste jí dva dny doma a o víkendu, když už bude lepší, šly už na procházky, když nemá teploty???díky za názory…