Hnisavá rýma měsíc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.10.14 15:09

Hnisavá rýma měsíc...

Ráda bych znala Vaše názory…dcerka 8 let má skoro měsíc rýmu, jelikož chodí se školou plavat, byla jsem s ní na ORL, zda může do bazénu, zda je rýma alergická ( je alergik, ale jen na zvířata), byla nám potvrzena alergická rýma, šla tedy plavat a už odpoledne po plavání se rýma zhoršila, ráno jí nebylo dobře, pobolívalo v krku, u pediatra vše ok, máme dobrého pediatra, může do školy, rýma hrozná hlavně o víkendu, během pár dní se přidal vlhký kašel, tento týden (již čtvrtý s rýmou) jsem navštívila jiné ORL…verdikt hnisavá rýmy, má Pamycon a nemá chodit do školy, má být doma, stále posmrkává, po ránu kašle, bez teploty, chtěla bych znát Váš názor, nechali by jste jí dva dny doma a o víkendu, když už bude lepší, šly už na procházky, když nemá teploty???díky za názory…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3148
9.10.14 15:17

S hnisavou rymou bych ji nechala dele doma. Je oslabena a radeji o dva dny dele v posteli, nez pot 14 na atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.10.14 15:17

Já ne. Je vidět, že dcera nejspíš už delší dobu přechází virózu, na kterou si sedly ještě i bakterie. Já bych ji strčila k televizi do postele a prolejvala ji čajem s medem. Bojovat musí imunitní systém, ale potřebuje k tomu podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.14 15:21

Díky…mám stejný názor…jen chlap né:-))v pondělí už může do školy…dle mudr. na ORL, nechám jí čtyři dny v klidu a uvidíme:-)))

• Citovat
  • Upravit
36556
9.10.14 15:23
@Anonymní píše:
Díky…mám stejný názor…jen chlap né:-))v pondělí už může do školy…dle mudr. na ORL, nechám jí čtyři dny v klidu a uvidíme:-)))

Proč jsi vlastně anonymní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.14 15:23

Mám k tomu důvod…omlouvám se…

• Citovat
  • Upravit
22614
9.10.14 19:37

Na krátkou nenáročnou procházku bych vzala. Nám dr u dětí s hnis. rýmou řekla, že ven na chvíli můžem - ale ne mezi lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.14 19:42

Máme zahradu…tam nikdo není:-))), uvidím, když bude v sobotu lepší, v neděli jí nechám chvíli na zahradě…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA