Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím maminky, syn (3R) má už třetí týden střídavě rýmu a kašel. Byli jsme u dr, dostali na rýmu atb kapky a na kašel Spiropent sirup. Na další kontrole jsme dostali ještě Mucosolvan sirup a Zyrtec kapky. Poslechově už byl čistý. Asi jen jeden den byl klid s kašlem ale od pondělka zase začal kašlat tentokrát je to spíš suchý kašel a žlutá rýma. Nejhorší je to v noci a k ránu kdy se skoro dáví kašlem ![]()
Už nevím jak mu pomoct, koupila jsem dneska v lékárně Sinecod sirup a mám doma Fenistilové kapky. myslíte že mu je můžu dát na noc aby ho trochu zklidnily od kašle, nebo mám dávat raději Zyrtec od dr? Četla jsem, že ten Fenistil na kašel pomáhá.. Pokud se nezlepší budu s ním muset zase k dr, ale zatím to chci zkusit takhle když jsme tam chodili celou dobu do teďka
Je bez teploty celou dobu, jen se nemůžeme zbavit té rýmy a kašle, příští týden to bude měsíc co jsme doma, po jednom týdnu ve školce
Jinak jsem mu ještě na imunitu koupila sirup Hlíváček a Laktobacílky
Děkuji za každou radu.. ![]()
Dej jen fenistil na noc já to také tak dělám nedám na něj dopustit
Dej jen fenistil na noc já to také tak dělám nedám na něj dopustit
Děkuju, tak já to dneska zkusím, snad se konečně vyspí.. Ještě dotaz, Fenistil mám dát až před spaním, nebo večer se sirupem?
Ahoj, já jsem Fenistil dávala tak hodinu před spaním a těsně před spaním Stoptussin.
Šla bych na ORL na výtěry, když se vám to tak dlouho táhne. Může mít i zánět dutin nebo nějakého streptokoka, na to kapky nepomohou.