Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky holky,
existuje do tohodle Hoca i adapter na autosedacku? tj. ze to muze byt jak hlubokej, tak golfac tak jenom prevozna na vajicko?
diky
Snoop
Ahoj, existuje, ale na:,–(í se na ten sporťák. Nejde mít samostatnou konstrukci a na tom pouze autosedačku, vždy je pod ní ještě ten sporovní kočárek. Vypadá to pak trošku přeplácaně, kočár a na tom ještě sedačka.
Bára
Ahoj, my jsme tedy koupily redukci k nasazovani autosedacky cca 200,– Kc a jde nam rovnou na tu konstrukci, celou sedacku (sportak) vycvaknu, dam tam redukci a pak na:,–(ime autosedacku, takze z kocarku zbydou jen ty vetsi kola, ale je tamsamotna autosedacka,
pa monca
Ahoj,
my máme Big Foot a ten sporťák z toho nesundáš, musíš sedačku dát opravdu na něj (drží dobře i bez adaptéru- neměla bych to říkat, pořád jsem se chystala, že ten popruh k tomu koupím, nakonec jsme jednou vyzkoušeli a sedačka Storchenmuehle maximum se tam musí narvat a drží dobře). Ptala jsem se na to v krámě, tam mi to ukázali, ta kovová redukce, která se dává bez sporťáku, je u nějakého jiného typu (který si nepamatuju…). Ale nejlepší asi bude stejně se radši ještě zeptat a nechat sito ukázat, ať víš přesně, o co jde. Zdraví Eva
Souhlasím s EvouM a Bárou. Sporťák sundat nejde, musela bys to dát na něj. Myslím, že se ale bez toho obejdeš. Mimi se aspoň hezky protáhne a netlačí si na bříško ![]()