výrobky HIPP

464
22.8.05 09:45

výrobky HIPP

Ahoj, ocením vaše zkušenosti s výrobky HIPP - kaše, mléka, příkrmy. Minule jsem se tu v diskuzi ptala na mléka, odpovědi nebyly příliš nadšené, spíše mléka kritizovaly. Máte s jinými výrobky jiné zkušenosti? Díky, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
22.8.05 10:01

Ahoj, co se tyce vyrobku od Hippu-dcerce (6m) chutnaj, UM pije Nutrilon (uz od 1m-melo by to byt nej UM co je u nas k dostani). Jinak nemame vyhranenou znacku basty, spis kupuju podle druhu, no proste Hami, Sunarka, Hame, Deva atd. U nas neni problem, mala basti vse. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
22.8.05 10:05

Ahoj,

dle zkušeností našeho Vojty, jsou příkrmy Hipp (zeleninové) ty úplně nejlepší jaký existujou! Konkurovat může akorát Lečo s kuřetem od Hami ;-)

Jako sponzor výše zmíněného dodávám, že jsou asi fakt dobré, ale taky drsně drahé :-(

Peta

• Citovat
  • Upravit
12600
22.8.05 10:12

U nas taky vedou masozeleninove i ovocne prikrmy zn. Hipp. Nektere ovocne prikrmy a jediny zeleninovy (jehneci se zeleninou) syn sni i od Sunarku. Hami mu uz tak moc nejede. Kasi pouzivame jedine Sunarku. Ale podarilo se mne to ted zlomit a donutit ho jist i moje jidlo, driv totiz doma varene uplne odmital- pry tak dobre jako od Hippu to neni :( Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
22.8.05 10:16

Ahoj,

Hipp sice možná dětem chutná, ale složení některých výrobků není zrovna nic moc. Některé zeleninové příkrmy doporučované už od pátého měsícé obsahují sůl :! Ovocné přesnídávky bývají zase přislazované (pravda, ne všechny). Chce to pozorně číst složení výrobku. Osobně mám lepší zkušenost s Hami..

Pa, měj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
22.8.05 10:59

S prikrmy mam jen jednu zkusenost, jelikoz jeste miminko nemame: moji kamaradce jsem je posilala do USA, jelikoz nic tak dobreho a kvalitniho na jejich trhu pry neni.

Marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
22.8.05 11:01

Ahoj,

My baštíme skoro všechno od hippu, jen špenát a cuketa nám nejede.
Dle pediatričky, ale zároveň velké kamarádky od mého muže je údajně nejlepší hipp, HA mlíčko od hippu má být také nejlepší, dále Beba a až na třetím místě Nutrilon.
Pouze říkám, co jsem od ní slyšela.

Nejlevnější to není, ale pokud nemáme vlastní zahrádku, tak mi to příjde jako nejleší řešení.

Zdravíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.8.05 11:13

Ahoj,

my papáme také Hipp v kombinaci s domácí stravou. Moc nám vyhovují ovocné, zeleninové a masozeleninové příkrmy, protože se dá vybrat řada hypoalergenních a bio, což nám vyhovuje. Také jíme rýžovou kaši nemléčnou a také jsme spokojené.

Zdraví Edita a Madlenka (za týden 9 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
22.8.05 11:30

Ahoj,

náš Honzík baští výhradně příkrmy od značky Hipp nebo domácí stravu a jsem maximálně spokojená. Část výrobků je doporučeno pro děti ohrožené alergií (to je právě náš případ), většina masozeleninových příkrmů je bio (u nás ve městě se holt bio-masíčko sehnat nedá). Moc nám, teda neleze mořská ryba (i mě to divně voní). Ovocné přesnídávky bez cukru jsou ale dost malé, dnes už by je Honzík spořádal tak 2 :-) a ty větší s cereáliemi mu moc nechutnají, bohužel.
Baštíme také kaše - mléčné - k věčeři, sice jsou slazené, ale ne moc (zkoušeli jsme kaši od Hami, mě přišla příšerně přeslazená a do Honzíka jsem dostala jen jednu lžičku). Testovala jsem i kaše na dobrou noc (hotové ve skleničkách), jezdíme do přírody i přes noc, tak abych nemusela nikde nic míchat a Honzíkovi chutnaly (akorát mě překvapilo, že mají v sortimentu čokoládovou a doporučeno od 6-ti měsíců).
U nás tedy rozhodně vede Hipp, akorát bych uvítala sponzora:-))), nejlepší ceny mají většinou v DM drogerii (většinou i široký výběr), Droxi drogerii, dražší jsou v supermarketech a nejhorší je to v lékárnách (zase tam ale nekdy mají kompletní nabídku).
Jinak veškeré info mají na stránkách www.hipp.cz (dá se tam najít, v jakém obchodě je který sortiment).
Mlíčko nepoužíváme, máme zatím pořád vlastní:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
22.8.05 13:39

Naši malou jsem krmila kupovanými příkrmy do roka a Hipp jí vůbec nechutnal. No mě taky ne, když jsem ho ochutnala :-) A co mě překvapilo nejvíc, že i příkrmy od nějakého pátého měsíce jsou solené. Takže Hipp jsem úplně zavrhla. My máme nejlepší zkušenosti se Sunárkem a s Hami.
Lenka a Pája (13 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
22.8.05 16:48

Ahoj,
ja vetsinou varim, z babicciny zahradky, ale kdyz jeste nic nebylo kupovala jsem HIPP a Hami. Obcas, kdyz nestiham,davam Julde Sunarek, ten nam asi jede nejvic a maji docela dobry vyber, na druhem miste je HIPP, ale ty sklenicky uz jsou pro nas vetsinou male a je dost drahy. Hami uz ted nechce vubec, nedivim se, myslim, ze to vsechno chutna stejne. Ovocne presnidavky taky vetsinou vyrabim, jinak opet Sunarek a Deva.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
22.8.05 17:48

Ahoj Zizo, co se tyce prikrmu od Hippu, tak radeji kupuji od Hami, jsou podle nazoru me male :) chutnejsi a navic maji lepsi vyber :D

Simona&Kristy(13 mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.8.05 00:34

Nam taky Hipp chutnal a me vyhovovalo ta pestrost a taky dobre rozsortovane treba podle alergii a tak. Navic teta zije od 68 v Rakousku v horach, kus od farem Hipp a skutecne mi potvrdila, ze maji vsechno prisne kontrolovatelne.
A co se tyka mlek, tak to ze Nutrilon je nejlepsi je takova zazita predstava, ktera se prechovala po revoluci - tehdy to bylo prvni „cizi“ a „drazsi“ um.mleko. Kamaradka dela ve farmaceuticke firme a doporucovala mi Bebu a Hipp.

• Citovat
  • Upravit
7584
23.8.05 14:11

Ahoj holky, no ja hledam spis neprislazovane a nesolene vyrobky. Take me odrazuje kyselina citronova. A u hippu jsem nenasla presnidavku, ktera by neco z toho neobsahovala. Mozna kdyby syn nemel atopicky ekzem, tolik bych to neresila. Ale radsi vybiram ze Sunarku, Hami a i od Devi jsem nasla nedoslazovanou presnidavku. No taky radsi varim malemu sama. Jasne, ze kdyz je to dochucene a dosolene, ze jim to pak chutna vic. Nebo delam sama presnidavky a dosladim je maximalne hroznovym cukrem nebo nesladim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
23.8.05 16:01

Aladino, já jsem naopak zjistila, že jedině Hipp má (některé!) ovocné příkrmy úplně bez přislazování, tj. bez sacharózy i bez fruktózy (namátkou třeba hrušky Wiliams-Christ, hruška-jablko, jablko-borůvka (brr, to je to kyselé… ale malé to chutná 8) ), banán-meruňka , nebo i ovocno-obilninové přesnídávky ) - bez cukru, bez soli, bez dalších pří:,–(.
Totéž u některých ovocných šťáv ( jablečno-hroznová, hrušková, červené plody ).
Proti tomu v Sunárku i v Hami je většinou buď rovnou cukr, nebo fruktóza.
U Hippu (i u ostatních je zkrátka nutné přečíst si na obalu složení): brambory se špenátem jsou bez soli (ale pozor, s mlékem!), rýže s brokolicí (náš favorit :) ), zeleninová směs, mrkev s brambory … bez soli a bez mléka.
Hippova rýžová kaše má taky úspěch, je to sice trošku složitější si kvůli ní to mlíčko odstříkat :( , ale když nechci do děťátka lít kravské mléko, na oběti se nehledí :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí