Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
S mléky ani s kašemi zkušenosti nemám. Ale s příkrmy jo. Jsou dobré a malému chutnají - tedy jablíčko, mrkev, mrkev s bramborem…
Pak jsou dobrá i Hami - první lžičky.
Aladino, taky pozor, ne všechno mají všude, nejkompletnější sortiment mívají lékárny, jak už tu někdo podotknul. Přesnídávka „hrušky Williams-Christ“ se navíc dost těžko shání
a přitom je to ta, co malé nejvíc chutná (asi tedy nejen jí
).
Mám „zmáknutou“ jen výživu do pátého měsíce, jak mi dítě poroste, asi nastuduju ještě další. ![]()
Jo, ještě jsem zapoměla na přesnídávku broskve , a jablko s mrkví ty jsou taky bez cukru.
Ahojte všichni, ráda bych Vám napsala, jaké zkušenosti mám s kaší HIPP „Kaše na dobrou noc s ovesnými vločkami a banánem“. Otevřu krabici, začnu přisypávat kaši do vody a co nevidím. Ve směsi leží něco okřídleného. Když jsem prozkoumávala zbytek kaše, nevěřila jsem vlastním očím. V kaši bylo plno „vajíček“ či čehosi. Celá krabice tak letěla do koše. Psala jsem email na HIPP.cz a odpověď byla super. Prý mám tu kaši poslat na reklamaci, že mi za ní dají novou. Žádná omluva, nic. No aspoň mám zkušenosti a vím, že si už žádný výrobek se značkou HIPP nekoupím. Petra
neodsuzovala bych tak výrobce jako spíš krám kde jsi to koupila..z vlastní zkušenosti bych si nikdy nekoupila pro mimi nic co je z papírové krabice někde v obchoďáku.pracovala jsem v kauflandu brigádně na doplňování a podmínky uskladnění jsou někdy vážně otřesné…vlhko špína a vubec malem jsem se zděsila , když jsem to tam vyděla,nebyla vyjímka ,že polovina nákladu byla navlhlá a nepoužitelná,na výhoz jdou ale pouze opravdu zničené výrobky…tak mě to bylo řečeno… ![]()
My mame zkusenost s kasemi jahoda a pod, super chutnaji, presnidavky, takove ty v umelem 4, super chutnaji
a taky ruzne hotove prikrmy, ted jsme koupili hlavne bio- kureci a kruti s ryzi. Takze ![]()
Ahoj maminky,koupila jsem fenyklový čaj od Hippu,ale přijde mi sladký.Je možný aby byl slazený?nebo se mi to jen zdá?
Já myslím, že by slazený být neměl
ale uvidíme co napíšou zkušenější maminy ![]()
Ahoj,
my jsme dávali Nutrilon od narození, ale měl strašné bolesti bříška, tak jsme přešli na Hipp, a musím říct, že to bylo to nejlepší co jsem mohla udělat. Od té doby máme klid. Nedám dopustit na výrobky Hipp.
Ahoj maminy, nejde mi se dnes prihlasit, tak aspon pisi jako „host“.
K tématu:
Davam mléko hipp a jsem s nim moc spokojená. Mimi nemá koliky jako u nutrilonu sladkyho a těžkýho. Slozeni nutrilonu nic moc.
Prikrmy hipp jsou opravdu velmi kontrolované. Vim o tom sve. Muj bratranec je v německu sam vari.
Za mě hipp doporucuji. ![]()