výrobky HIPP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
23.8.05 20:23

Bebatko, super. Hned si to napisu a pujdu to okouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
23.8.05 21:25

S mléky ani s kašemi zkušenosti nemám. Ale s příkrmy jo. Jsou dobré a malému chutnají - tedy jablíčko, mrkev, mrkev s bramborem… :P Pak jsou dobrá i Hami - první lžičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
24.8.05 10:41

Aladino, taky pozor, ne všechno mají všude, nejkompletnější sortiment mívají lékárny, jak už tu někdo podotknul. Přesnídávka „hrušky Williams-Christ“ se navíc dost těžko shání :( a přitom je to ta, co malé nejvíc chutná (asi tedy nejen jí :? ).
Mám „zmáknutou“ jen výživu do pátého měsíce, jak mi dítě poroste, asi nastuduju ještě další. 8)
Jo, ještě jsem zapoměla na přesnídávku broskve , a jablko s mrkví ty jsou taky bez cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dzabina
28.1.11 11:27

Ahojte všichni, ráda bych Vám napsala, jaké zkušenosti mám s kaší HIPP „Kaše na dobrou noc s ovesnými vločkami a banánem“. Otevřu krabici, začnu přisypávat kaši do vody a co nevidím. Ve směsi leží něco okřídleného. Když jsem prozkoumávala zbytek kaše, nevěřila jsem vlastním očím. V kaši bylo plno „vajíček“ či čehosi. Celá krabice tak letěla do koše. Psala jsem email na HIPP.cz a odpověď byla super. Prý mám tu kaši poslat na reklamaci, že mi za ní dají novou. Žádná omluva, nic. No aspoň mám zkušenosti a vím, že si už žádný výrobek se značkou HIPP nekoupím. Petra

• Citovat
  • Upravit
4515
28.1.11 11:59
8-o 8-o 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
28.1.11 12:10

neodsuzovala bych tak výrobce jako spíš krám kde jsi to koupila..z vlastní zkušenosti bych si nikdy nekoupila pro mimi nic co je z papírové krabice někde v obchoďáku.pracovala jsem v kauflandu brigádně na doplňování a podmínky uskladnění jsou někdy vážně otřesné…vlhko špína a vubec malem jsem se zděsila , když jsem to tam vyděla,nebyla vyjímka ,že polovina nákladu byla navlhlá a nepoužitelná,na výhoz jdou ale pouze opravdu zničené výrobky…tak mě to bylo řečeno… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
28.1.11 12:16

to se to pak množí dobře v každé značce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.1.11 12:22

což to je pravda :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.1.11 21:45

My mame zkusenost s kasemi jahoda a pod, super chutnaji, presnidavky, takove ty v umelem 4, super chutnaji :-) a taky ruzne hotove prikrmy, ted jsme koupili hlavne bio- kureci a kruti s ryzi. Takze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.11 07:43

Ahoj maminky,koupila jsem fenyklový čaj od Hippu,ale přijde mi sladký.Je možný aby byl slazený?nebo se mi to jen zdá?

• Citovat
  • Upravit
4515
31.1.11 12:26

Já myslím, že by slazený být neměl :nevim: ale uvidíme co napíšou zkušenější maminy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
24.1.13 16:12

Ahoj,
my jsme dávali Nutrilon od narození, ale měl strašné bolesti bříška, tak jsme přešli na Hipp, a musím říct, že to bylo to nejlepší co jsem mohla udělat. Od té doby máme klid. Nedám dopustit na výrobky Hipp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aanneettaa
24.1.13 20:25

Ahoj maminy, nejde mi se dnes prihlasit, tak aspon pisi jako „host“.
K tématu:
Davam mléko hipp a jsem s nim moc spokojená. Mimi nemá koliky jako u nutrilonu sladkyho a těžkýho. Slozeni nutrilonu nic moc.
Prikrmy hipp jsou opravdu velmi kontrolované. Vim o tom sve. Muj bratranec je v německu sam vari.
Za mě hipp doporucuji. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí