Hodinky pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30966
14.6.23 08:26

@Jenesis Kdyz si s nimi dite nehraje, tak i 3 dny. Ale chce to tu baterku hlidat, protoze pod 20procent u nasich jiz nefunguje GPS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22903
14.6.23 08:34

Máme Carneo cca kolem 2tis a vydrží asi 2 dny, ale už je má 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
14.6.23 08:43

No já se to snažila nějak nastudovat a vyčetla jsem že někdy vydrzi 15 dní ale v nouzovém režimu, ten ale nevím co se v tom nouzovém režimu může dělat a pak pod stejnyma hodinkám recenze že nevydrží ani den. Tak jsem zmatená… Ty cameo jsem koukala že píší až 4 dny…kdyby to bylo minimalne 4 ale ono to je maximum, takže předpokládám že vydrží taky tak den…tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
14.6.23 08:51

@Jenesis my máme tyto TCL MOVETIME Family Watch 42 a ty vydrzi 2 dny zcela urcite i kdyz dítěš obcas s nimi fotí a reálně je používá. Nouzový režim nevím, co u těchto hodinek je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
14.6.23 13:48

@l.marek85 tak jsem se po dvou dnech hledání rozhodla pro tyto, mají to co od nich chci, volají, píšou, fotí přehradou i přehradou i písničku, vybruji, až 5;dní vydrz baterie, víc jsem nenasla, a poznají sport

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.24 17:23

Máte někdo vyzkoušené chytré hodinky Carneo guardkid? Podle toho co čtu se mi to líbí, ale radši budu za zkušenost, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
2.9.24 17:24

@elisskka12 dcera je má a je to strašnej krám, asi jako většina dětských hodinek. Jako to že gps lokátor, je dost na prd, to bych ještě nějak překousla, ale když se dceři potřebuju dovolat, tak kolikrát se jí nedovolám, (ztrácí to signál) Většina těch funkcí co tam uvádí, povětšinu času nefungují. Synovi jsme teď koupili TLC movietime a zatím se mi zdají minimálně grafikou lepší (uvidíme po čase jak budou funkční, ale dala jsem na rady kamarádů, kterým už několik dětských hodinek prošlo rukama a zatím, prej tyhle jsou takový nejspolehlivější)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
4.9.24 17:22

@elisskka12 my máme garrete, a asi vydrží i třeba týden když se zapnou vždy jen na tu dobu kdy jsou venku po skole a pak zas vypnou. Ale někdy se seknou. Musí se restartovat, že se nejde dovolat, ale dá se to udělat i vzdálené, ale holka tam měla 600 korun. A pak najednou že se mi nemůže dovolat, vždycky jen przvonila Ája volala nazpátek, tak asi zraly hodně dát, nebo ten operátor blbě účtoval každé připojení(kvůli té GPS)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.11.24 12:52

Ahojte. Vybíráme dětské smart hodinky. Zatím mám nějaké favority, ale chtěla bych nějakou radu, podle čeho jste vy vybírali, jestli jste spokojené, případně na co jste se při výběru zaměřili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
18.11.24 23:33

@frutina podle mě jsou skoro všechny značky na trhu stejné, jo a zralo to data, měla 400 Kč kredit a pak najednou v šoku ze nemůže volat přitom jen prozvanela - mela nejake automaticka data na den, takze to by asi stacilo jen vypnout. Já to dala dceři jen místo mobilu, aby si mohla hrát na hřišti a já se ji dovolala. Ne na nějaký GPS šmírování, chtěla jsem s vibracemi. Jinak asi nic moc jinýho nemaj. A vydrží nabité jen dva dny, ve škole měla vypnuté po skole zapla. Ale přijde mi, že se vybíjejí i vypnuté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.11.24 13:27

Tak to jste měli asi nějak špatně nastaveny ty hodinky. Protože ty, co má syn vydrží tedy mnohem déle než dva dny. Já jsem je chtěla, abych se mu mohla ohlásit, když jdu po něj do školy, nebo ať ho můžu ohlásit, když je třeba jít domů. Podle mě dobrá věc, také se naučil orientovat v čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
20.11.24 12:41

U nás to byla věc, po které Dominik velmi toužil, ale pořád jsme to odkládali, neboť mi přišlo, že je ještě malý. Ale tak když teď do školy i chodí, tak je to fajn, že je má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.11.24 12:43

No jasně. Však umíš zkontrolovat, jestli přišel do školy, kdyby ho napadlo někam se vybrat, tak to máš pod kontrolou. V dnešní době to není legrace. Kdekoli se může přihodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
24.11.24 14:42

@camuna ty keci o dnešní době mě fakt berou, moje babička se narodila při první světové druhá při druhé, máma za normalizace. Gaussova křivka je furt stejná, furt stejný počet uchylu. Jen máme vetsi moznost děti hlídat. Takže prosím o vysvětlení v čem dnešní doba-doba nadbytku - prababička říkala, že spali na podlaze a babičku měli v koši na prádlo, je tak strašná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
24.11.24 18:06
@Jenesis píše: Více

já se dívala na Máte slovo, v posledním díle o tom mluvili. Souhlasím s tím, že děti jsou ve větším nebezpečí s mobilem, protože do něj čučí a nevnímají okolí, auta. Jinak neurolog jasně říkal, že je to pro ně vyloženě špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí