Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Určitě to nebylo myšleno tak, že toto je nejhorší doba, jakou žijeme. V každé době je něco špatného. Ale tak zase když jsou možnosti, tak proč si něco neusnadnit, když to tak nazvu. Nechci rýpat nebo co, ale také se prababička jen přizpůsobila době. Dnes je doba jiná a když to dítě může být „pod kontrolou“ takovýmto způsobem, tak proč ne? Já na tom nevidím nic špatného. Samozřejmě vše s mírou.
@Jenesis Můžu se zeptat, že jaké hodinky jste to měli nebo máte?
@frutina Garett, byly deklarovaný 4 dny při max 8 dní. Ale podle mě, když s tím fotí a několikrát telefonují, tak se to vybije rychleji, nebo se sekly. Ale dali se vzdálené restartovat.
@frutina Ahoj, můj syn má tyto hodinky od léta: CARNEO GuardKid+ 4G ULTRA. Dostal je na narozeniny. Výdrž baterie se uvádí 7 dní nebo 168 hodin. Samozřejmě, že záleží na tom, jak hodinky právě využívá, co všechno je tam spuštěno. Ještě se v parametrech zvykne uvádět i kapacita baterie.
@haupi píše: Více
A fungují dobře? Ukazuje to přesnou GPS? V létě už bude chtít malá být sama před barakem, a není tam z okna pořádně vidět. Tak už nějaké hodinky koupit chci, letos jsme to ještě nechali být. Nějak jsem nemohla nic vybrat. Nějaké co volají, spolehlivě ukazují GPS, nevadí jim písek a cákanec z louže a jsou malé lehké na mini ručičku…
@haupi a vydržely, známá je měla taky ty samé co uvádíte vy a říkala že nabíjejí denně. Tak nevím
@Jenesis Nám se to také s hodinkami stávalo, ale pak jsme je zresertovali a krok za krokem podle návodu vše nastavili a nyní vydrží už několik dní.
Díky za tipy holky. Tento týden už musím konečně něco vybrat, chci objednávat, tak aby mi to stihlo i vůbec přijít. Již nyní jsou některá dodání delší, než obvykle.
@frutina Sleduj baterii, přesnost GPS a kvalitu hovoru. To si myslím, že budete nejvíc využívat. Ostatní věci jsou tam také fajn, neříkám, že ne, ale tak tohle by byla u mě priorita. Ještě mě napadlo, že některé jsou i voděodolné, nevím, jestli i toto například může u vás zavážit.
Včera jsem konečně objednala. Tak vám děkuji za trpělivost se mnou a za doporučení a rady, co jste mi psali. Pro tyto jsme se rozhodli https://www.carneo.cz/…ultra-modre/
@frutina Dobrá volba
Už je máte i doma? Připojte je na aplikaci, když přijdou.
@Jenesis No nevím, nám se nestalo ještě ani jednou, že bychom museli nabíjet hned druhý den. A to jsou aktivně využívány ty hodinky. I když jsme byli celý den na turistice a v autě si na nich hrál.
@frutina tyjsem právě chtěla koupit a babička koupila ty druhé
tak jsem zvědavá na reálné recenze
@Jenesis Které druhé? Já už nevím, kdo co kdy kupoval, kdo co má
![]()