Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@frutina Ty se mi líbí. I pro sebe bych si také uměla představit
Když je pozkoušíte, napiš o nich více ![]()
Holky, tak vám povím. Já takové hodinky nenosím, nosím klasické příležitostně. Ale se mi tak zalíbily, že na další Vánoce budu asi i já chtít takový dárek od Ježiska
Máme je doma, i jsme je zkoušeli. Jsem zvědavá, jaká bude Danielova reakce příští týden ![]()
@frutina Jak dívám, tak jsme se rozhodli pro stejnou značku hodinek. My jsme se řídili zcela i recenzemi, co muž vyčítal. Přiznávám, že jsem se do tohoto celého angažovala nakonec méně, než jsem plánovala
Tak spoléhám na to, že to neobanuji ![]()
@frutina Proč si nezkusíš tedy také pořídit? Možná přijdeš na to, že ti vyhovují více než klasické hodinky. Ono asi každé ty hodinky mají více funkcí a umíš je tedy využívat při různých příležitostech ![]()
@paulita4 Přesně tak, mně třeba hodinky strašně překážely na ruce, ale na smart jsem si rychle zvykla. I muž je nosí. Mám podezření, že to mladý obkukal nejen ve škole a venku, ale i od nás, když je chtěl.
@haupi To je jinak zajímavé. Protože ti hodinky mají tak úplně jiný tvar a zvyknou být i větší oproti klasickým náramkovým hodinkám. Ale tak každému vyhovuje něco jiného samozřejmě.
@ceanova Tak každý to má jinak
Také jsem si myslela, že mi to bude vadit, ale zrovna vůbec. Nejprve jsem zkoušela takový ten smart náramek a to jsem ani nevydržela celý den ho mít na ruce. Hodinky si sundávám dolů na noc, i když se nemusí, ale to si i všechny prsteny a také náušnice musím sundat, když jdu do postele.
@haupi no neumím si představit že by mi obyčejné hodinky vadili a tyto smart ne.
vždyť musí být větší a nepohodlnější.
@faubi U nás to bylo tak, že ať vyberu já. Že protože stejně si udělám podle sebe
No tak vybrat jsem vybrala. Zatím se jeví velmi dobře.
@paulita4 Ale zkusím, určitě bych je chtěla také. Jen teď se musí pořešit nějaké jiné věci, máme auto v servisu, takže peníze budou muset jít jinam. Ty hodinky mi zase tak nespěchají, že bych je potřebovala už taky. Ale přijde i na to
Ty dětské jsme kupovali, protože tak dárek, věděla jsem, že je chce a že udělají radost.
Ja beru hodinky na ruku jako hezký estetický prvek. A rozhodně praktičtější než pořád tahat mobil jen kvůli času. Ale ty chytré hodinky se mi teda žádné nelíbily. Pro dospělé. Dětem je to podle mě v tomhle věku buřt
@frutina samo od sebe dítě chtělo aby bylo pod dozorem a sledováno rodiči?
vau
jinak jak jste s nima spokojeni zatím? nepokulháva to někde?
@Jenesis Také si myslím, oni jsou rádi, že mají něco takového. Ale tak když už to mám kupovat, tak ať to má i nějaký smysl.