Hodinky pro dítě

37132
20.3.23 08:44

Hodinky pro dítě

Hezké dopoledne, sháním tipy na chytré hodinky pro syna k 8. narozeninám. Ve zkratce, potřebuji aby měli sledování polohy, že já uvidím kde je přes apku v telefonu a aby se přes ně dalo zavolat a aspoň přijímat zprávy. Co jsem tak koukala, tak spousta hodinek tu funkci zpráv nemá (nebo to aspoň nemají v popisu). Co jsem dostala tip od kamarádky, tak na těch nejdou prave zprávy, jen volání, ale zas mají milion zbytečných funkci jako je kamera, krokomer nebo hry, což až tak úplně nepotrebujem :D plus teda cenově, aby to nestalo milion, tak 2 tisíce jsou strop, protože jak znám syna, je celkem reálná možnost, ze to někde vytrati a nechci oplakavat hodinky od Applu za desítku :mrgreen: tak jestli někdo má zkušenost a poradi konkrétní model, tak budu rada :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1113
20.3.23 09:37

Syn má tyhle už rok a půl - https://www.datart.cz/…2-modre.html?…

Volání jde slyšet hezky. Přes jejich appku můžeš sledovat polohu, můžeš si poslechnout okolí pokud si budeš myslet že se něco děje, nechat si poslat fotku a další funkce. Můzeš mu přes appku poslat krátkou zprávu a on ti odpoví hlasovou zprávou, kterou si zase přehraješ v té aplikaci.

My jsme s nimi spokojení, je možné že už je i nějaká jiná verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
20.3.23 09:38

Dají se přijímat hlasové zprávy. A volat se dá na omezené množství čísel, stejně jako se na ně nedovolá nikdo mimo tato uložena čísla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
20.3.23 09:40
@Cuddy píše:
Dají se přijímat hlasové zprávy. A volat se dá na omezené množství čísel, stejně jako se na ně nedovolá nikdo mimo tato uložena čísla.

Ano, to jsem zapomněla zmínit. To je fajn funkce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
20.3.23 10:01

Tak třeba Canyon

• Citovat
  • Upravit
37132
20.3.23 10:02
@Cuddy píše:
Dají se přijímat hlasové zprávy. A volat se dá na omezené množství čísel, stejně jako se na ně nedovolá nikdo mimo tato uložena čísla.

To je super funkce, ze dítě nemůže otravovat nikdo cizi, ale teda možnost, ze by si zprávu jen přečetl tam není? Mě jde o to, ze mu musím psát třeba během oběda a dávat instrukce kam má jít apod, a jak bude sedět v narvane jídelně, tak prd uslyší, když si bude zprávu přehrávat místo čtení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
20.3.23 10:22

@Kriss Tina máme tyhle Carneo
Zprávu napíšeš, ale je rychlejší zavolat :wink:
Hry jsou tam matematika a angličtina..
https://www.mall.cz/…atinum-modra?…
Synovi je devět, slyšet ho jde dobře.
Navolis mu čísla, které mu mohou volat.
GPS lokaci nepoužívám.
Jinak myslím super alternativa k mobilu.

• Citovat
  • Upravit
22901
20.3.23 11:14

My máme už 3 roky carneo hodinky a je na ně skvělý spoleh ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
20.3.23 11:20

@lucynka25 diky, zrovna na ne koukám, ze mají nejlepší recenze :) muzu se zeptat, jak je to s vydrží baterie, tim sledováním GPS (u těch ostatních je to prej pěkně nespolehlivé) a jestli na nich jdou ty zprávy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
20.3.23 11:42

@Kriss Tina holka s nimi jezdí do zahraničí, když má turnaj. Hodně sleduji polohu jak jedou a voláme si, tak odhaduji jen tak den a půl, ale my je máme už 3.rokem, takže na začátku vydržely určitě déle.. taky záleží jak si s nimi hraje a používá.
Ale jsou fakt super přesné a to je pro mě nejdůležitější.
Místo sms vlastně nahraje vzkaz, který si pustím v aplikaci a já jí normálně sms pošlu, ale je to jen kratičká zpráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
20.3.23 11:46

@Kriss Tina zprávy se dají psát

• Citovat
  • Upravit
22901
20.3.23 11:52

Já má trošku starší verzi :think: přeci jen je máme 3 roky, holka je dostala v 6letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.5.23 13:11

Dobrý den,
S dovolením obnovím diskuzi.
Máte, prosím někdo zkušenost s hodinkami
Armodd kidz 4G
 https://chytre-hodinky.heureka.cz/…kidz-gps-4g/#…

Maji slušné recenze. Ráda bych o nich slyšela něco víc. Přeci jen nejsou nejlevnější.

Dale jsem narazila a Klarion 4G smart hodinky KLT3-2023. Tam. Bohužel recenze nejsou žádné. Zajímá mě hlavně ta lokalizace.
A také už mi přijdou dost jak telefon, což nechci. Nechci aby tam byl fb a podobně aplikace.
Děkuji moc za jakoukoli zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
14.6.23 07:50

Výdrž baterie

Dobrý den taky obnovují diskuzi, chtěla bych se zeptat zkušenosti s chytrými hodinkami na SIM a jejich výdrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
14.6.23 07:53

Tohle mě teď aktuálně taky zajímá, příjde mi, že hodinky pro děti jsou vetšinou pěkný krámy, tak bych ráda něco co vydrží. Zatím to u nás vypadá na Lamax nebo carneo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí