Hodiny navíc v práci...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
31.8.11 19:37
j.a.n.i1 píše:
Pomka píše:
j.a.n.i1 píše:
Při pružné pracovní době je (alespoň myslím) nárok na propustku na dobu kdy je ta doba, kdy tam být musíš (tj. na tu pevnou část), zbytek se nadělává.
Někdy to tedy ještě mají uděláno tak, že když se do práce vrátíš, tak uznají za celou dobu.
Správně to tak je, ale záleží na zaměstnavateli, nám se to nepočítá do té pevné, ale do 8 hodin, co je pracovní doba.
Tak to od zaměstnavatel potěší ;-)

Ba co víc, je to obrovský plus. Pokaždé nadělávat lékaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
31.8.11 19:45

nevim.. můj názor je ten, že pokud člověk se sebou zametá tak, že dobrovolně oddře 80 hodin přesčasů zadarmo, tak asi není normální… proč to lidi děláte?? a dobrovolně?? neříkejte mi, že nemůžete najít široko daleko lepší práci.. to sou kecy… pokud s vámi firma takto zametá, tak si vás, jako zaměstnanců, asi moc neváží… sorry, ale já bych tam nedělal a snažil bych se najít jinou práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
31.8.11 19:55
lopata píše:
nevim.. můj názor je ten, že pokud člověk se sebou zametá tak, že dobrovolně oddře 80 hodin přesčasů zadarmo, tak asi není normální… proč to lidi děláte?? a dobrovolně?? neříkejte mi, že nemůžete najít široko daleko lepší práci.. to sou kecy… pokud s vámi firma takto zametá, tak si vás, jako zaměstnanců, asi moc neváží… sorry, ale já bych tam nedělal a snažil bych se najít jinou práci…

Vždyť psala, že má možnost vybrat náhradní volno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
31.8.11 20:25
Pomka píše:
lopata píše:
nevim.. můj názor je ten, že pokud člověk se sebou zametá tak, že dobrovolně oddře 80 hodin přesčasů zadarmo, tak asi není normální… proč to lidi děláte?? a dobrovolně?? neříkejte mi, že nemůžete najít široko daleko lepší práci.. to sou kecy… pokud s vámi firma takto zametá, tak si vás, jako zaměstnanců, asi moc neváží… sorry, ale já bych tam nedělal a snažil bych se najít jinou práci…
Vždyť psala, že má možnost vybrat náhradní volno :nevim:

Přesčasy si můžu sice vybrat, ale v praxi je to tak, že je tolik práce, že není kdy si to vybrat a prostě jsem ráda, že tu práci mám a neřeším to. Obětovala jsem i spoustu víkendů … bohužel, dnešní svět je asi takový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
5.9.11 17:14

ja se taky rozhodne ozvu… protoze pracuji na projektu, ktery nema penize na proplaceni prescasu (respektive, chceme aby nam zustal, tak prescasy neresime, pokud nejsou „narizene“) a kdyz se nove rozdelovali pozice (a reporty), tak jsem zjistila, ze vsichni maji okolo 133 hodin na mesic (estimovanych) a ja 179 hodin na mesic… To mi prislo docela nefer, zvlast, kdyz mam male dite, tak jsem se proste ozvala a vyresili jsme to s sefem k vseobecne spokojenosti… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat