Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Ju21na nene od komára to vypadá jinak a komáří doma moc nemáme..
Mě to přijde spíš jako reakce na neco než stipance…Kup si nějaky volně prodejný lék na alergii a zkus..když se ti uleví jsi na něco alergická…alergie může vzniknout kdykoli během života…nejedla si třeba citrusy? Ty to hodně dělají…
Nechodila jsem právě a citrusy ja nejím.. takže opravdu nevím.. ale jedno si myslím bydlíme u tchýně a ta ma psa a pořád se ten pes škrábe tak jestli nemá blechy a možná to můžu mít z toho.. ja opravdu už nevím čím by to bylo
No, tak prohrabni chlupáčovi kožich, jestli tam budou je to jasny…a ten prášek na alergii si kup a k tomu fenistil a rovnou asi i sprej proti blechám teda a takovou tu kapku za krk
Jestli se drbe pes, k veterinářovi. Může mít nějakou kožní nemoc. Nejdřív bych asi hledala blechy a asi ho i preventivně odblešila. Nenechala bych psa, aby se mi otíral o nohy. A zkusila bych Fenistil.
Ahoj holky chtěla bych se zeptat jestliže z vás nějaká to neměla na nohách taky.. strašně to nesmírně svědí a teď se mi to udělalo víc k doktorce jdu az příští tyden protože ma dovču.. nevím sama čím to může být nejsem na nic alergická takže opravdu nevím… 😭 😭