Hodně pupínků na noze. Co to může být?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.7.21 03:47

Hodně pupínků

Ahoj holky chtěla bych se zeptat jestliže z vás nějaká to neměla na nohách taky.. strašně to nesmírně svědí a teď se mi to udělalo víc k doktorce jdu az příští tyden protože ma dovču.. nevím sama čím to může být nejsem na nic alergická takže opravdu nevím… 😭 😭

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1222
20.7.21 04:24

Štípance od komára?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.21 05:10

@Ju21na nene od komára to vypadá jinak a komáří doma moc nemáme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11798
20.7.21 05:36

Mě to přijde spíš jako reakce na neco než stipance…Kup si nějaky volně prodejný lék na alergii a zkus..když se ti uleví jsi na něco alergická…alergie může vzniknout kdykoli během života…nejedla si třeba citrusy? Ty to hodně dělají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.7.21 06:45

Nechodila jsi bosa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.21 09:30

Nechodila jsem právě a citrusy ja nejím.. takže opravdu nevím.. ale jedno si myslím bydlíme u tchýně a ta ma psa a pořád se ten pes škrábe tak jestli nemá blechy a možná to můžu mít z toho.. ja opravdu už nevím čím by to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11798
20.7.21 09:35

No, tak prohrabni chlupáčovi kožich, jestli tam budou je to jasny…a ten prášek na alergii si kup a k tomu fenistil a rovnou asi i sprej proti blechám teda a takovou tu kapku za krk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.7.21 10:24

Jestli se drbe pes, k veterinářovi. Může mít nějakou kožní nemoc. Nejdřív bych asi hledala blechy a asi ho i preventivně odblešila. Nenechala bych psa, aby se mi otíral o nohy. A zkusila bych Fenistil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek