Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nase hodnoty jsou ti uplne k nicemu. kdyz mas potrebu neco takoveho porovnavat zajdi si pozitri (jestli ti krev brali dneska) na odber jako samoplatce, hodnoty by se meli zdvojnasobit, myslim, ze i narust o 2/3 je ok. to si najdi na netu, uz si to uplne nepamatuju.
fajn, i kdyby těhotenství neprospívalo, tak snad museli vidět zda je getační váček v děloze nebo ne? Pokud není v děloze, tak je zbytečné zde pokládat hodnotu HCG
, když není v děloze
,
takže zakladatelko co ti řekli, nebo co máš ve zprávě?
@Anonymní píše:
http://www.rodina.cz/…/journal.asp?…
Tomu bohuzel nerozumim
@tumpach nerekl mi jestli je v nebo mimo… Rekl ze by se mohlo jednat o mimodelozni.
Tak ten gestacni vacek je děloze, když ho tam videl a měřil ne, ve vejcovodu by ho neviděl..vis presne den oplodneni nebo se domníváš?
Tak to je hcg nízké, ale třeba si měla později uhnizdeni..měla jsem přes 21.den oplodneni 2200..tri dny před tím jen 270, musí se to násobit..:
Já jsem měla hcg 6000tis. v 7 +0 a v děloze prázdný gestačni váček a po dvou dnech další váček už i s embryem a srdíčkem v pravém vejcovodu. Budu drzet palečky ať to dopadne dobře
Pokud viděli gestacni vacek, tak museli vidět, kde se nachází naprosto jasně. Spíš než mimoděložní bych řekla, ze by to bylo neprospívající těhotenství. Jelikož to viděli dva doktoři a neřešili, tak pochybuju, ze by to bylo mimoděložní. A jestli to správně chápu, tak ve středu měl 5mm a dnes uz 6mm, takže roste. Čili, co je tam špatně? Špinění je normální v 1. trimestru a pokud nekrvacis a nemáš výrazné bolesti, tak není co řešit a musíš čekat na další kontrolu. HCG ostatních ti nic neřekne, musela bys jít znovu a porovnat, jestli tvé hodnoty stoupající nebo klesají, což můžeš jako samoplatce.
Ještě jsem zapomněla napsat že váček který byl v děloze byl pseudováček, ten se právě vytvoří aby zakryl právě to mimodelozni těhotenství, tahle mi to bylo řečeno od dr.
A tebe si nechali v nemocnici na pozorování? Měli by ti brát hcg aby viděli jak roste.
Dobry den. Jsem 35 den po oplodnění, tedy 5+0..podle posledni menstruace jsem 7+1. Dnes jsem zacala sponit byla jsem tedy na pohotovosti kde mi namerili hodnotu hcg 2754, a na utz byl pouze gestacni vacek o prumeru 6mm, ve středu jsem byla u sveho dr. A vacek mel 5mm. V nemocnici mi rekli ze se jedna nejspis o mimodelozni těhotenství… Muzete mi nekdo rict vase hodnoty ve 34 dnu po oplodneni? Děkuji