Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Blbá otázka, ale nejsou to větry? Mívám to píchání občas taky a pokaždé, když jsem nafouklá. Ale v tomhle týdnu už je mimi tak velké, že to může být cokoliv
pokud to nejsou křeče, cítíš pohyby a vše je jinak ok, tak bych asi neplašila.
@Aduš8 píše:
Blbá otázka, ale nejsou to větry? Mívám to píchání občas taky a pokaždé, když jsem nafouklá. Ale v tomhle týdnu už je mimi tak velké, že to může být cokolivpokud to nejsou křeče, cítíš pohyby a vše je jinak ok, tak bych asi neplašila.
Jj pohyby jinak cítím Větry to nebudou ![]()
Mozna ti mimco na necem lezi. A ty tlaky mas i v sede/leze? Jestli si nejsi jista, radai zajdi zitra k doktorovi. Znas to, takhle na dalku ti tezko nekdo rekne jak moc to je vazne nebo neni.
@Lnm píše:
Mozna ti mimco na necem lezi. A ty tlaky mas i v sede/leze? Jestli si nejsi jista, radai zajdi zitra k doktorovi. Znas to, takhle na dalku ti tezko nekdo rekne jak moc to je vazne nebo neni.
Obcas sem tam není to furt když sedím lezim tak obcas mě tak pichne , ale ze bych nejak umirala. Bolesti to opravdu ne .
ve třetím trimestru je tohle běžné, mě taky všude bolí a píchá, holt to musíme vydržet ![]()
@Anonymní píše:
Obcas sem tam není to furt když sedím lezim tak obcas mě tak pichne , ale ze bych nejak umirala. Bolesti to opravdu ne .
Ja mam taky “slabsi” dny. A uprimne picha me obcas v podbrisku i pri nadechnuti
a pry bude hur ![]()
A nemáte po operaci slepaku, někdy takhle bolí srusty, jak už je mimčo velké, tak na ně tlačí. Měla jsem to stejně.
Ahoj, chci se zeptat dneska mě tak nějak průběžně během dne picha v právem podbrisku takový divny i tlak někdy mě tam pichne i když sem vklidu jen sedím, má to také některá jedna se jen roztahovani dělohy někdy cítím i takové tlaky jakoby až dolu do pochvy sem tam pichnuti neprijemne? Vydržet se to dá jen mě to znepokojuje, zda je vše v pořádku k doktoru jdu až za necelých 14 dni