Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
a jak dlouho jste se hojily? A stehy vypadli po tom tydnu? Mam nastrih hroznej a prijde mi ze se to nehoji vubec :-/
Stehy vypadli asi po 14 dnech a 4 den po porodu mi to šití prasklo.
Asi nepotěším, já měla šití hrozný… jak když štepuje ponožky… stehy jsem měla přes měsíc, jeden úplně zauzlenej, nemohla jsem se ani hnout… měla jsem jít na gyndu, aby mi to fikla nějak, to se nedalo.. otok jsem měla 6 neděl a 6 neděl mě to taky bolelo jako prase.. 8 neděl krvácení.. paráááda ![]()
Tak ať je to u tebe brzy lepší
![]()
Mě taky praskly hrozný
po každé jsem z wc běžela do sprchy.
Ke všemu se mi udělaly hemeroidy ![]()
taky nepotěším. Mám 10týdnů po porodu a hráz zatím zahojená není. Taky jsem měla problémy se stehy, nějak se mi prořezaly, či co…tak držím palce, ať je to u tebe jinak ![]()
řepíčková sedací koupel kup si řepíček dělej si dvakrát deně sedací koupel to pomůže byla jsem na tom velice zle a toto mě postavilo zase do normálních kolejí radím to všem a dávají mi za pravdu rada velmi staré porodní sestřičky touto cestou jí moc moc děkuji za vše
![]()
já jsem si u prvního dělala koupele z kycolu - zlatobíl lékařský a fakt to pomáhalo, u druhého jsem to už nějak neřešila, nebyl nato čas.
mě musel gyndař stehy vyndat asi měsíc po porodu, nemohla jsem ani stát ani chodit ani sedět, ledovala jsem. Super start po porodu. Jinak jsou tuším na to nějaká hoemopatika.
Já jsem používala echinaceovy kapky jako desinfekci. Rychle se to zahojilo. Kamarádkám to taky pomohlo.
Koupel z dubové kůry, přesně tak. Já popravdě nehojila vůbec, třetí den po příchodu z porodnice malou chytlo bříško, a pak jsem tři týdny běhala kolem ní, nestíhala jsem si ani ostříhat nehty, takže nějaké moje „problémečky“ šly naprosto stranou. ![]()
Ahoj maminy,
jsme tyden po porodu a sesita hraz me boli jak cert, jeste vic nez v porodnici. co vam na to zabralo a urychlilo hojeni

diky moc