Vzpomínání na porod :-)

7213
12.12.11 17:27

vzpominani na porod :-)

Ahojte,dobry den…

jsem 3mesice po porodu sveho syna a neni den kdybych si na nej nevzpomela,byl to pro me tak silny emotivni zazitek,neco tak uzasneho…

tehotenstvi jsem mela hrozne narocne-nescetnekrat krvaceni,bolesti,klidovy rezim a zakaz skoro vseho,asi do 8mesice jsem prolezela,proto jsem se tesila az to budu mit za sebou,vsichni me strasili a ptali se,jestli se porodu bojim,ale ja se jen tesila :D pritom jako prvorodicka jsem nemela potuch do ceho jdu…

Nevim jestli TEN nahore existuje a za to cele snazeni,potrat,nove snazeni a tehotenstvi mi nadelil na „oplatku“ takovy porod…

Mlade se rozhodlo prijit na svet v noci,probudila me silena krec ze spani,po vane naskocili poslicci po 5minutach a supem jsme jeli do 20km vzdalene porodnice,kde jsem byla uz na 5cm,bolest byla silena,ale ja myslela jen na Maxe,ze to proste musi byt,ze to proste jednou skonci a jej budu mit v naruci…Nestihl se ani jeden z mych planu,predporodni priprava a slo se na vec…Mela jsem super PA a pritele,kteri vytvorili uzasnou atmosferu…Porod trval od prvni kontrakce 6hodin,nezapomenu na tu bolest,jak jsme bojovali s hlavickou,prvni krik syna,prni dotek,jak jsme na sebe koukali v naruci…

mam ted maleho na rukach ,slzy v ocich,bez vahani bych si to zopakovala…

VIM,ZE SPOUSTA MAMINEK MELY PROBLEMY PRI PORODU,TRAPENI,JASE TU ANI NECHTELA CHLUBIT,JEN JSEM POTREBAVALA VYPUSTIT TEN VENTILEK V SOBE :) A ZEPTAT SE,JESTLI TO NEKTERATAK MELA A NEBO MA TAKY TAK…

DEKUJI VAM :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
12.12.11 17:37

Ahoj,
tak u me uz je to trochu dyl,malymu bude rok,ale neni dne,kdybych si na tehotenstvi nebo porod nevzpomela.I kdyz u nas to pohodove az tak nebylo,ale dost casto a rada si to „vybavuji“ a prozivam a premyslim o tom znova.
Je to jakoby to bylo vcera a pritom ubehlo jiz 12mes.
Bude to pro me velka stopa v mem zivote asi uz navzdy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.12.11 17:38

Také na oba porody ráda vzpomínám. Pokaždé při kojení jsem měla slzy v očích :hug: :andel: Kdyby to šlo, mám další a další miminko…těhotná bych mohla být pořád :D
Hodně zdraví pro tebe i miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
12.12.11 17:42

Já tě úplně chápu, měla jsem a mám to stjeně. Je to pro mě neskutečný zázrak a dojímám se její přítomností denně! Užívej si toho svýho broučka, co to jde! Hrozně to letí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
12.12.11 17:43

Mě se po poru občas také zasteskne. Ikdyž je to nepochopitelné, přestože to bolelo ale ta chvilka se dala vydržet. Já dostala slabé bolesti v devět večer. V pět hodin ty bolesti mě nutili měnit polohy, ale bolest můžu přirovnat k silné menstruaci. Přesto manžel řekl, že jedem do porodnice že kdyžtak nás pošlou domů. Tam mě prohlédla Dr. a byla jsem na osum centimetrů otevřená a šlo se rodit. A v osum ráno byla na světě. :kytka: ale to jak vyskočila byl nezapomenutelný zážitek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.12.11 17:44

já to mám hodně čerstvé a mám za sebou taky krásný porod, takže ti úplně rozumím :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.12.11 17:44

Vzpomínám ráda na oba porody,je to krásný a nezapomenutelný zážitek.A ta bolest za to stála :srdce: Snad ještě někdy v budoucnu si jedno miminko pořídím :D A porody jsem měla oba dost rychlé naštěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
12.12.11 17:45

holky,pro me bylo tehu spis horor,mela jsem vazne hodne problemu,komplikaci…svetle chvilky byly pohyby,utz,chystani vybavicky a takove ty pekne veci…

ja bych si to zopakla,ale bez tehu :mrgreen: takze mam smulu :lol: ja bych sla ted jen do toho porodu…vim,ze cas zahoji jizvicky i v myslenkach na tehu a mozna nekdy…,kdo vi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
12.12.11 17:48

HOLKY,ASI MAM NEJAKE PRODLOZENE SESTINEDELI,JAK SI VZPOMENU NA TEN MUJ A CTU I VASE PRISPEVKY,TAK RVU JAK ZELVA,JESTE ZE BOBEK SPINKA A NEVIDI ME SLZICKY :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

Mám to taky tak. Porod byl úžasný, strašně ráda vzpomínám a šla bych si to zase zopáknout.

Příspěvek upraven 17.05.16 v 14:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234

porody mám za sebou dva a na oba strašně ráda vzpomínám, byl to neopakovatelný a nádherný zážitek! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.12.11 17:49
RadanaH píše:
holky,pro me bylo tehu spis horor,mela jsem vazne hodne problemu,komplikaci…svetle chvilky byly pohyby,utz,chystani vybavicky a takove ty pekne veci…ja bych si to zopakla,ale bez tehu :mrgreen: takze mam smulu :lol: ja bych sla ted jen do toho porodu…vim,ze cas zahoji jizvicky i v myslenkach na tehu a mozna nekdy…,kdo vi :)

Pro mě byl horor,že u obou těhotenství jsem věčně jsem zvracela,nebo ležela v nemocnici na kapačkách párkrát :? To už bych taky nechtěla zažít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
12.12.11 18:19
Saroya píše:
já to mám hodně čerstvé a mám za sebou taky krásný porod, takže ti úplně rozumím :kytka: :mavam:

Jeee, moc gratuluji k Jonáškovi… :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
12.12.11 18:21

Jinak já to měla spíš naopak. Pohodové bezproblémové těhu a dlouhý bolestivý porod…takže já spíš s láskou vzpomínám na těhotenství než na ten nekonečný porod. Ale čas to stejně otupí a já už se tak trochu těším na další.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.12.11 18:34
lucy1980 píše:
Saroya píše:
já to mám hodně čerstvé a mám za sebou taky krásný porod, takže ti úplně rozumím :kytka: :mavam:
Jeee, moc gratuluji k Jonáškovi… :hug: :kytka:

děkuju :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí