Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
miguelko,tak jak pise sayora…
bud v klidu,neboj se niceho,nevis preci co te ceka,kazda jsme uplne jina…pro me byl porod vysvobozenim za nepekne tehotenstvi,takze jsem se ho nebala a tesila se,myslim ze i psychika jak jdes k porodu je dulezita…
jabych do nej sla znovu bez vahani,neco tak krasneho jsem nezazila-po emotivni,citove strance ![]()
souhlasím se sayurou a radanou
je to nádherný zážitek, taky jsem se drobet obávala co bude, ale hodně mi pomohlo že jsem se mooooc těšila až si prďolku konečně pochovám a pomazlím ![]()
arcanobacterium píše:RadanaH píše:
Maxici meli teda pekne natesene maminky![]()
![]()
![]()
![]()
no aby se ten treti k nam nepridal
![]()
To jsem moc ráda
Myslím,že bolest zvládám dobře a hlavně tam jdu s tím ,že už ho konečně uvidím
No krásné nošení ho pod srdíčkem také přece musí někdy skončit
těším se a hlavně díky Vám ![]()
migguelka píše:
To jsem moc rádaMyslím,že bolest zvládám dobře a hlavně tam jdu s tím ,že už ho konečně uvidím
No krásné nošení ho pod srdíčkem také přece musí někdy skončit
těším se a hlavně díky Vám
ale i to noseni pod srdickem,kopkani,kdyz vystrci paticku,prdelku je krasne…moc mi chybi ten pocit"plneho briska"
takže jako já v tom šestinedělí ještě jsem a řvu tu jak želva teda
malá mi akorát usnula v náručí a já na ní čumákuju a bulim a bulim ![]()
těhotenství-na to co máme z sebou a čím mi bylo vyhrožováno bylo naprosto bezproblémový ![]()
porod-9 hodin odprvních kontrakcí-ty byly neskutečný pro mě a já řvala jak tur,že už nikdy
čistě porod,nástřih,šití mě nebolelo vůbec a ten pocit,když jsem viděla malou,taťku jak si jí pyšně nesl se slzama v očích,jak mi jí dal a bulil a bulil a děkoval mi se nedá popsat,to bylo prostě krásný a já věděla,že to všechno za to stálo
![]()
a zase řvu ![]()
RadanaH píše:
rohlice,nebul,bo budu taky,jsi me dojala
Holky, neblbněte. Malý konečně zaspal a to abych bulila taky ![]()
arcanobacterium píše:
Holky, neblbněte. Malý konečně zaspal a to abych bulila taky
malý byl včera měsíc,očistky už nemám vůbec,co mi hrozí kdybysme zkusili sex takhle před koncem šestinedělí ![]()
rohlice píše:
malý byl včera měsíc,očistky už nemám vůbec,co mi hrozí kdybysme zkusili sex takhle před koncem šestinedělí
V podstatě už nic. Pokud si měla šití, tak radši opatrně, nědy stehy, hlavně vnitřní vypadnou i po měsíci. Doporučuju hodně lubrikantu, hlavně pokud kojíš, tak ta sliznice nebude dostatečně vlhká. a hygiena jako prevence infekce je jasná. A pozor, můžeš otěhotenět ![]()
Hezký večer ![]()