Vzpomínání na porod :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
12.12.11 19:52
Saroya píše:
lucy1980 píše:
Saroya píše:
já to mám hodně čerstvé a mám za sebou taky krásný porod, takže ti úplně rozumím :kytka: :mavam:
Jeee, moc gratuluji k Jonáškovi… :hug: :kytka:
děkuju :* :mavam:

jeee,ja nepostrehla jak mas cerstvoucke miminkoooo,takze zdravi a vse dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
12.12.11 19:53
lumáťa píše:
Také na oba porody ráda vzpomínám. Pokaždé při kojení jsem měla slzy v očích :hug: :andel: Kdyby to šlo, mám další a další miminko…těhotná bych mohla být pořád :D
Hodně zdraví pro tebe i miminko :kytka:

dekuji za pranicko,taky vse dobre pro svistiky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
12.12.11 19:59
RadanaH píše:
Ahojte,dobry den…

jsem 3mesice po porodu sveho syna a neni den kdybych si na nej nevzpomela,byl to pro me tak silny emotivni zazitek,neco tak uzasneho…

tehotenstvi jsem mela hrozne narocne-nescetnekrat krvaceni,bolesti,klidovy rezim a zakaz skoro vseho,asi do 8mesice jsem prolezela,proto jsem se tesila az to budu mit za sebou,vsichni me strasili a ptali se,jestli se porodu bojim,ale ja se jen tesila :D pritom jako prvorodicka jsem nemela potuch do ceho jdu…

Nevim jestli TEN nahore existuje a za to cele snazeni,potrat,nove snazeni a tehotenstvi mi nadelil na „oplatku“ takovy porod…

Mlade se rozhodlo prijit na svet v noci,probudila me silena krec ze spani,po vane naskocili poslicci po 5minutach a supem jsme jeli do 20km vzdalene porodnice,kde jsem byla uz na 5cm,bolest byla silena,ale ja myslela jen na Maxe,ze to proste musi byt,ze to proste jednou skonci a jej budu mit v naruci…Nestihl se ani jeden z mych planu,predporodni priprava a slo se na vec…Mela jsem super PA a pritele,kteri vytvorili uzasnou atmosferu…Porod trval od prvni kontrakce 6hodin,nezapomenu na tu bolest,jak jsme bojovali s hlavickou,prvni krik syna,prni dotek,jak jsme na sebe koukali v naruci…

mam ted maleho na rukach ,slzy v ocich,bez vahani bych si to zopakovala…

VIM,ZE SPOUSTA MAMINEK MELY PROBLEMY PRI PORODU,TRAPENI,JASE TU ANI NECHTELA CHLUBIT,JEN JSEM POTREBAVALA VYPUSTIT TEN VENTILEK V SOBE :) A ZEPTAT SE,JESTLI TO NEKTERATAK MELA A NEBO MA TAKY TAK…

DEKUJI VAM :hug:

já si na svůj porod vzpomenu každý den, když jdu malého koupat. Používám na něj totiž stejné mýdlo, jaké jsem tehdy měla v porodnici a ta vůně mi to prostě pořád připomíná :P
ještě asi dva měsíce po porodu mi to přišlo jako hrozný zážitek, ale časem to odeznělo a já začala vzpomínat na to hezké :P
a jinak já měla porod v pohodě a v pohodě bylo i celé těhotenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.12.11 21:16

Ahoj, já to mám podobně, ale po porodu jsem už skoro 13měsíců. Fakt si vzpomenu skoro každý den.Dnes jsem byla za kamarádkou v porodnici, včera rodila a dneska celý den myslím na to, jak jsem rodila, jak jsem ležela na šestinnedělí atd atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
12.12.11 21:19

Já měla porod nádherný, byl to pro mě krásný zážitek a myslím na něj už 2 roky pořád. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.11 21:27

Ahoj maminky, jsem na tom stejně…je to ta nejkrásnější etapa v životě:-)Těhotenství a mateřství:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
12.12.11 21:36

Já taky vzpomínám skoro každý den na těhotenství a porod. Těhotenství jsem měla pohodové od 6 měsíce, do té doby jsem zvracela a zvracela. Zhubla jsem 13kg, byla na kapačkách, jednu dobu bojovala o život. Ale to, jak mi tam Maxík dělal mexické vlny, jakou měl škytavku, jak vystrkoval zadek bylo naprosto úžasné a doufám, že další těhotenství se obejde bez maligního zvracení.
Co se porodu týče neměla jsem asi štěstí :roll: . Porod mi vyvolávali po termínu, placenta mlela z posledního, malý nenabíral. Vzhledem k placentě jsem nemohla dostat vyvolávající tabletku, ale dostala jsem kapačku s oxytocínem. Hned jsem měla kontrakce, které cca po 2 hodinách nabrali šílené obrátky. Celkově to trvalo 18 hodin (vím, že některé měli i delší porod), poslední 4 hodiny kontrakce méně než po 1 minutě, celou dobu kapačka. Jakmile jsem ale porodila a malého mi položili na břicho, na všechno jsem zapomněla, nic mně nebolelo, o šití ani nevím a na porod vlastně vzpomínám v dobrém.
Barča :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
12.12.11 21:44

holky,moc dekuji za prispevky,jste me potesily…ze nejsem sama a stakovymi pocity,dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
12.12.11 21:45

Barco,vidim,ze sis taky pekne uzila :hug:
jinak maly je Max a nebo jak?Ja mam toziz Maxima,tak jak vidim Max ,tak hned zbystrim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
12.12.11 21:51

jinak je pravda,ze ja si uzila az zaver tehotenstvi,nejak od 35tt jsem si rekla,ze prdim na lezeni,ze kdyby uz zacala rodit,ze by to pruser nebyl,tak jsme s pritelem chodili na tury,milovali se,ja uklizela barak po rekonstrukcich a proste si uzivali vseho co nam bylo odepreno predchozi mesice…

jinak mi i chybi to hybani v brisku,treba kdy maly vystrcil prdelku,paticku,jak se mi hybalo to obri brisko a ja ho hladila a porad rikala,jak se na nej tesiiiim :srdce:

nakonec po tom vsem,kdy jsem byla otevrena od 32tt,nepravidelne kontrakce,poslicci od rana do vecera,tak vuli tehu cukrovky jsem mela jit na vyvoalani,ale maly si dal rict v brzskych rannic hodinach dne planovaneho vyvolani,presne 39+1 -no proste sikula,asi bylo dano,abych si maleho odrodila prirozene :srdce:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
12.12.11 21:53
RadanaH píše:
jinak maly je Max a nebo jak?Ja mam toziz Maxima,tak jak vidim Max ,tak hned zbystrim :lol:

Ahojky, je to Max :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
12.12.11 21:54
arcanobacterium píše:
RadanaH píše:
jinak maly je Max a nebo jak?Ja mam toziz Maxima,tak jak vidim Max ,tak hned zbystrim :lol:
Ahojky, je to Max :pankac:

pekne jmeno,mam rada neobvykla…tak at Maxici delaji jen radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
12.12.11 22:50

ahuj :mavam:
taky ráda vzpomínám na těhu a porod :) často si i porohlížím fotky bříška co jsem fotila :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
12.12.11 23:29

Já by jsem si porod klidně zopakovala. Bylo to něco moc pěkného i když ne příjemného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.12.11 23:35
;)
bertík28 píše:
Já by jsem si porod klidně zopakovala. Bylo to něco moc pěkného i když ne příjemného.

Já klïdně taky, vzpomínám si z porodu na tu bolest v kříži, která vystřelovala za krk a do kolen, ale hlavně na tu ohromnou ulevu a pocit stesti a spokojenosti z toho, ze jsme to zvladli:-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí