Vzpomínání na porod :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
16.12.11 17:27
migguelka píše: :hug: Ahoj holky :) Tak jsme dneska byli na UTZ a dozvěděli jsme se tam,že budeme mít krásného chlapečka :) Já jsem si tedy přála holčičku,ale hlavně ,že bude mimísko zdravé ne ?:) Jinak jsem i z chlapečka samozřejmě moc nadšená.. :)

tak to gratulackaaaaaaaaaa,me se kazdy ptal co citim,jestli amm v brisku holcicku,ci chlapecka…ja citila ze holcicku,mela to byt Emma,ale podvedome jsem si vic prala chlapecka…jeste mudra se mel ptala a ze co si myslite,ze mate a ja ze holcicku a ona pry,nenene kluk jak buk a divejte jaky ma kulky,jak dve svestky :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.12.11 17:28

je fakt,ze je jedno jake pohlavi,ale vazne hlevne to zdravi,vzdyt v dnesni dobe otehotnet,donosit a porodit zdrave detatko je dar nejvetsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
16.12.11 17:30

To se máte-já si na pohlaví počkám až do 3.1…přejeme si holčičku-Emmu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
16.12.11 19:00

Ahoj, držím palce na Emmu! Kamarádka ji má taky, skoro 1,5 roční.
Na Barčin porod si také vzpomenu skoro každý den. Mrzí mě, že už si dost okamžiků nemůžu vybavit. Ale celkově to byl krásný zážitek, nebyl moc dlouhý, 7 hodin, pro mě tak akorát, bolesti velké až poslední 2 hodiny. Předem jsem vlastně neměla strach, rodila mě kamarádka doktorka (neplánovaně) a byli na mě milí, muž povzbuzoval a masíroval. Ze samotné 2.doby si vybavuju pořádně jen konec, jak jsem malou zahlédla venku, nataženou jak nudli, neplakala, jen bublala, a pak jsem ji dostala na břicho a byla tak nádherná, nemohla jsem tomu uvěřit, že už je s námi. Doteďka celé rodičovství vnímám jako ohromný zázrak, velký dar. Každý kdo se o něj dobrovolně připraví, netuší že přichází o nejkrásnější část života. Sice těžkou, bolestivou, strach o dítě, ale plnou radosti. Po porodu jsme byli s mužem oba tak šťastní… Baruška je naše LÁSKA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
16.12.11 21:37

Ahojky, tak koukám že jste se tu krásně rozpovídaly :mrgreen:
já jsem měla myslím dobrý porod :mrgreen: ale u dalšího už vím že bych chtěla trochu víc :think: mrzí mě že mi nikdo neříkal už vidíme hlavičku a že jsem malýho nedostala hned po porodu na břicho a k prsu jsem si ho musela přiložit sama až na pokoji :roll:
já jsem byla na porod celkem vybavená - teplý ponožky, hudba v mobilu, mazadla …
ale nakonec jsem nic nevyužila, jen jsem prodýchávala kontrakce v kleče na zemi :mrgreen: mě když něco bolí tak jsem děsně vzteklá a samonasírací :mrgreen:
k tomu tlačení já jsem si přitom prokousla ret, tlačila jsem velice ráda jelikož to nebolelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarka5
16.12.11 21:53

Ahhoj Holky, tak já se taky podělím o zážitek z porodu. Těhotenství jsem měla docela v poho jen sem 2× ležela v nemocnici že se malý tlačil ven a bylo to ještě brzy. Jinak porodu jsem se vůbec nebála a vše šlo dobře ráno mi praskla voda potom odešla zátka všechno šlo postupně samo a za 5 hodin byl syn na světě dali mi ho na břicho prostě skvělý pocit. A musím říct že pro mě to byl zážitek prostě něco užasného porodit dítě vzpomínam nato často a klidně bych syna porodila znova :D . Ted už má rok a je to super kluk čiprnej,zdravej a občas taky pozlobí ale jinak je to Naše největší zlatíčko :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7213
16.12.11 22:00

barbulko,pekny denicek,jinak me pobavil nadpis mimiMax,taky pouzivame :mrgreen: je skoda,ze ti nedalai maleho na bricho a neprilozili,u nas se to dela automaticky,ale uz co s tim,hlavne ,ze vse dopadlo dobre :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.12.11 22:01

Klarko,taky jsi mela rychly porod :kytka: mely jsme ale stesti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.12.11 10:41
masinka9 píše:
Ahoj, držím palce na Emmu! Kamarádka ji má taky, skoro 1,5 roční.
Na Barčin porod si také vzpomenu skoro každý den. Mrzí mě, že už si dost okamžiků nemůžu vybavit. Ale celkově to byl krásný zážitek, nebyl moc dlouhý, 7 hodin, pro mě tak akorát, bolesti velké až poslední 2 hodiny. Předem jsem vlastně neměla strach, rodila mě kamarádka doktorka (neplánovaně) a byli na mě milí, muž povzbuzoval a masíroval. Ze samotné 2.doby si vybavuju pořádně jen konec, jak jsem malou zahlédla venku, nataženou jak nudli, neplakala, jen bublala, a pak jsem ji dostala na břicho a byla tak nádherná, nemohla jsem tomu uvěřit, že už je s námi. Doteďka celé rodičovství vnímám jako ohromný zázrak, velký dar. Každý kdo se o něj dobrovolně připraví, netuší že přichází o nejkrásnější část života. Sice těžkou, bolestivou, strach o dítě, ale plnou radosti. Po porodu jsme byli s mužem oba tak šťastní… Baruška je naše LÁSKA.

ano souhlasím, mám to stejně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
17.12.11 11:46

Barbulko
Mně taky neříkali, že vidí hlavičku, ale já se neustále ptala, zda dobře tlačím, tak říkali, že jo, že hlavička leze. Tlačení bylo pro mně strašně příjemné, vůbec to nebolelo, byla to taková úleva. Ani jsem necítila, když vylezla hlavička, jenom nástřih byl nepříjemný, ten jsem teda cítila hodně. A to mi většina maminek při a po porodu říká, že měli pocit, že je to roztrhne, že je to taková šílená bolest. Já už se těšila, že ho konečně uvidím, tak jsem tlačila jak dračice a na 4 zatlačení byl venku.
Chtěla jsem, aby pupečník stříhal manžel, ale to u nás primář nedělá. Dal mi ho hned na břicho, pak ho odnesli vedle mně (ležela jsem zády, takže jsem prvotní ošetření neviděla). Pak mi ho zase dali na břicho zabaleného do zavinovačky. K prsu nepřikládali, to mi pak pomohla PA kámoška, která byla u mého porodu. Další přiložení k prsu bylo po více než 20 hodinách na JIPu, ale to je jiná story.
Barča :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky