Hojení jizvy u psa

2
9.4.20 23:53

hojení jizvy u psa

Chci se zeptaz moje fenka je ještě stěnatko a vídáme se jejím braškou a strašně se perou ale jako by si hrajou a naše fenka ma škrabace a jizvy tak se chci zeptat jestli jí ti jizvy zarostou od škrabancu děkuji za odpovědi ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20901
10.4.20 06:37

Tak pokud jsou to závažnější zranění, tak snad zajdu na veterinu ne? Ale jinak se pes taky dokáže zahojit jako člověk. Hustý co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
10.4.20 08:40

Jestli to neni moc hluboky, tak se to normalne zahoji. Muzete podporit Hemagelem. S hlubsima ranama je lepsi veterina na vycisteni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.4.20 09:25

Když vidim jak se nas socializovany pubertak necele dva roky se svyma brachama a segrama okusuje, tak si rikam, ze pujdem na siti a v pohode.

Obcas teda vysiluju, ze ma v chlupech přes pravidelne davkovani ZeckWegu od Luposanu spolu s Foresto obojkem kliste, ale pak zjistim, ze je to strup od jejich hratek… ;)

• Citovat
  • Upravit
2
10.4.20 11:15

Moc děkuji za odpovědi, jizvy nejsou hluboke jen ma zdicky struby na sobě tak sem se bála aby ji pak nezustali naky jizvy naše Jessi je strašně divoška a nedokáže být chvilku klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
10.4.20 13:07
@Peris.12 píše:
Moc děkuji za odpovědi, jizvy nejsou hluboke jen ma zdicky struby na sobě tak sem se bála aby ji pak nezustali naky jizvy naše Jessi je strašně divoška a nedokáže být chvilku klidu :D

Pls přeložit do češtiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.4.20 07:52

Pokud tam ma strupy, tak ty odpadnou a bude klid. Naseho trimesicnaka rafla vztekla cubina kamaradky pres cumak, mel tam krvavy slic. Byla jsem docela vytocena, pac jsem kamosku upozornovala - at ty svy nesocializovany debilce ten kosik nesundava. Pes bude chovny. Udelal se mu strup a myslela jsem, ze i jizva, ta sice byla, ake postupem casu mu zarostla chlupama. Ted mu budou dva roky a neni to poznat, chystame se na bonitaci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný