Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chci se zeptaz moje fenka je ještě stěnatko a vídáme se jejím braškou a strašně se perou ale jako by si hrajou a naše fenka ma škrabace a jizvy tak se chci zeptat jestli jí ti jizvy zarostou od škrabancu děkuji za odpovědi ????
Tak pokud jsou to závažnější zranění, tak snad zajdu na veterinu ne? Ale jinak se pes taky dokáže zahojit jako člověk. Hustý co?
Jestli to neni moc hluboky, tak se to normalne zahoji. Muzete podporit Hemagelem. S hlubsima ranama je lepsi veterina na vycisteni.
Když vidim jak se nas socializovany pubertak necele dva roky se svyma brachama a segrama okusuje, tak si rikam, ze pujdem na siti a v pohode.
Obcas teda vysiluju, ze ma v chlupech přes pravidelne davkovani ZeckWegu od Luposanu spolu s Foresto obojkem kliste, ale pak zjistim, ze je to strup od jejich hratek… ![]()
Moc děkuji za odpovědi, jizvy nejsou hluboke jen ma zdicky struby na sobě tak sem se bála aby ji pak nezustali naky jizvy naše Jessi je strašně divoška a nedokáže být chvilku klidu ![]()
@Peris.12 píše:
Moc děkuji za odpovědi, jizvy nejsou hluboke jen ma zdicky struby na sobě tak sem se bála aby ji pak nezustali naky jizvy naše Jessi je strašně divoška a nedokáže být chvilku klidu
Pls přeložit do češtiny.
Pokud tam ma strupy, tak ty odpadnou a bude klid. Naseho trimesicnaka rafla vztekla cubina kamaradky pres cumak, mel tam krvavy slic. Byla jsem docela vytocena, pac jsem kamosku upozornovala - at ty svy nesocializovany debilce ten kosik nesundava. Pes bude chovny. Udelal se mu strup a myslela jsem, ze i jizva, ta sice byla, ake postupem casu mu zarostla chlupama. Ted mu budou dva roky a neni to poznat, chystame se na bonitaci.