Hojný výtok každé ráno

963
26.6.10 12:13

hojný výtok každé ráno

AHojky těhulky,

chtěla jsem se zeptat, začínáme 26.tt a poslední dobou každé ráno, když vstanu, ze mě najednou vyteče tolik výtoku, že mám kalhotky úplně durch. Už jsem si musela koupit slipovky. Je to takovej hojnej řidší krémovej výtok. Nemám žádný svědění, nic. Tak si říkám jestli je to OK, nebo je špatný, když tak hodně hlením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mooch
26.6.10 12:17

normálka

• Citovat
  • Upravit
16492
26.6.10 12:33

Luci já mám to samé a celý den :-( Je to v těhotenství normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
26.6.10 12:43

NO, my jsme před dvěma lety přišli o mimi ve 23.tt a tenkrát ze mě šly úplně chuchvalce hustýho hlenu. Teď je to spíš řídký, a ne celej den, nárazově. Tak jsem ráda, že je to normální. Přeci jen se asi čistit musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
26.6.10 13:14

Naprosto normální, neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.10 13:48

normálka…trápí mě to také…každý ráno a fakt durch.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adulik
26.6.10 14:36

…No js som mala dost silny vytok v siestom mesiaci,hovorila som to aj gynekologovi,nic mi na to nedal a zacala som siedmy mesiac a aj som porodila,lebo mi zacala odtekat plodova voda,vraj nejaky zapal,ja si myslim,ze netreba ziadny silnejsi vytok podcenovat a treba ist k doktorovi!

• Citovat
  • Upravit
AAKAKA
26.6.10 14:56

Ahoj. Ja bych se taky v prvni rade ujistila, ze jde opravdu o vytok a ne o plodovou vodu. Pokud to JE vytok, pak bych byla v klidu. Ale chtela bych mit jistotu. Opet tady plati - radsi tisickrat plany poplach u dr. nez neco zanedbat a pak si to vycitat.

• Citovat
  • Upravit
963
26.6.10 19:18

ale ten výtok je takovej jako kašička nebo krémíček, ne voda. U dr. jsem byla v úterý a na UZ vše ok, při vyšetření nic neříkal a jen mi sdělil, že se množství výtoku nedá nějak globalizovat, že je to individuální.
Spíš co mě dost trápí je to, že malá kope poslední dny hodně do spodku. BUď do stydké kosti nebo cítím pohyby až v konečníku, jak do mě buší. Natřásá se mi celá kostrč, někdy až nadskočím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí