Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
AHojky těhulky,
chtěla jsem se zeptat, začínáme 26.tt a poslední dobou každé ráno, když vstanu, ze mě najednou vyteče tolik výtoku, že mám kalhotky úplně durch. Už jsem si musela koupit slipovky. Je to takovej hojnej řidší krémovej výtok. Nemám žádný svědění, nic. Tak si říkám jestli je to OK, nebo je špatný, když tak hodně hlením.
Luci já mám to samé a celý den
Je to v těhotenství normální.
NO, my jsme před dvěma lety přišli o mimi ve 23.tt a tenkrát ze mě šly úplně chuchvalce hustýho hlenu. Teď je to spíš řídký, a ne celej den, nárazově. Tak jsem ráda, že je to normální. Přeci jen se asi čistit musím.
…No js som mala dost silny vytok v siestom mesiaci,hovorila som to aj gynekologovi,nic mi na to nedal a zacala som siedmy mesiac a aj som porodila,lebo mi zacala odtekat plodova voda,vraj nejaky zapal,ja si myslim,ze netreba ziadny silnejsi vytok podcenovat a treba ist k doktorovi!
Ahoj. Ja bych se taky v prvni rade ujistila, ze jde opravdu o vytok a ne o plodovou vodu. Pokud to JE vytok, pak bych byla v klidu. Ale chtela bych mit jistotu. Opet tady plati - radsi tisickrat plany poplach u dr. nez neco zanedbat a pak si to vycitat.
ale ten výtok je takovej jako kašička nebo krémíček, ne voda. U dr. jsem byla v úterý a na UZ vše ok, při vyšetření nic neříkal a jen mi sdělil, že se množství výtoku nedá nějak globalizovat, že je to individuální.
Spíš co mě dost trápí je to, že malá kope poslední dny hodně do spodku. BUď do stydké kosti nebo cítím pohyby až v konečníku, jak do mě buší. Natřásá se mi celá kostrč, někdy až nadskočím.