Holčičí den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1149
17.11.22 17:02

@Sedmnactnulajedna ten mekáč sedí i u nás. :mrgreen: Jednou za čas proč ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
17.11.22 17:42

Teda 8o Jaoo fakt? Holcici den pro dvanactiletou? To je jak se stat fiflenou sndno a rychle? Ja mam doma skoro jedenactiletou a pokud by si mohla vybrat, tak by chtela na lezeckou stenu nebo na trampoliny… zaplat Boze za to :lol: Ten Fast food by mas teda asi taky neminul ale nehty, nakupy a kadernik jako fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
17.11.22 17:58

Mam 10letou. Potěšilo by ji kino, jump aréna a pak si dojít na oběd. Popr. koupit něco na sebe (ale určitě ne dlouhé chození a zkoušení) nebo něco jiného podle jejího výběru. Moje dítě není náročné. Naposledy si mohla vybrat - cokoliv si bude přát a přála si čokoládovou tyčinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
17.11.22 18:05
@Agrion píše:
Teda 8o Jaoo fakt? Holcici den pro dvanactiletou? To je jak se stat fiflenou sndno a rychle? Ja mam doma skoro jedenactiletou a pokud by si mohla vybrat, tak by chtela na lezeckou stenu nebo na trampoliny… zaplat Boze za to :lol: Ten Fast food by mas teda asi taky neminul ale nehty, nakupy a kadernik jako fakt?

Tak si to pozdní dětství pořádně užij. Dávám ti rok, maximálně tři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
17.11.22 18:28

Já v rámci holciciho dne beru syna do sauny a na running sushi:)

• Citovat
  • Upravit
124
17.11.22 18:36
@Agrion píše:
Teda 8o Jaoo fakt? Holcici den pro dvanactiletou? To je jak se stat fiflenou sndno a rychle? Ja mam doma skoro jedenactiletou a pokud by si mohla vybrat, tak by chtela na lezeckou stenu nebo na trampoliny… zaplat Boze za to :lol: Ten Fast food by mas teda asi taky neminul ale nehty, nakupy a kadernik jako fakt?

Tak moc nechápu, proč bych si s 12 letou nemohla udělat holčičí den? Nikdo neříká, že by se jí nelibila lezecká stena nebo trampolíny. Naopak, chodíme s ní do jump parku často. Ale myslím, že každá holka se může chtít jednou čas čas cítit jako holka, zajít na nákupy, nebo na vlasy. Právěže to nepodnika tak často, jako vylety a podobně, ale podle mě právě proto se na to těší. Že zas podnikneme něco jiného a může se cítit „dospěle“ (protože která z nás se nechtěla cítit dospěle ve dvanácti) :D to z ní nedělá fiflenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
17.11.22 18:38

Co to je holčičí den proboha 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.11.22 18:41
@Královna Kosmíru píše:
Co to je holčičí den proboha 8o

Den, který spolu stráví dvě a víc holek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
17.11.22 18:54

Tak já myslím, že je to dítě od dítěte, spíš jaký je typ. Moje starší 13ti letá si holčičí den představuje jako nějaký super výlet jen pro ni - aquacentrum, zoo v jiném městě, prohlídka něčeho zajímavého, nebo klidně tůra po horách. Proložené sem tam cukrárnou nebo dobrým obědem. Nákupy ji hrozně nebaví a kadeřnici bere jako nutné zlo.
Naopak mladší 10ti letá začíná být víc ženská než já už teď. Ta by brala to kino, cukrárnu a obhlídku hračkářství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
17.11.22 19:01
@misa.zizla píše:
Den, který spolu stráví dvě a víc holek

Takže kdyz jsem ted sama s dcerkou doma.. tak mame holčičí vecer!! Jupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.11.22 19:06
@Královna Kosmíru píše:
Takže kdyz jsem ted sama s dcerkou doma.. tak mame holčičí vecer!! Jupí

Vlastně ano, když spolu něco podnikate :).. záleží, jak to každý pojme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.22 19:24

Některé hloupé komentáře tady moc nechápu. Za mě je super, že se ji chceš vůbec věnovat, ono to není samozřejmost ;) Asi bych začala procházkou na oběd, třeba na pizzu nebo do toho Mekáče :mrgreen: po obědě bych zašla na něco zábavného, třeba Aquapark, koně, lanové centrum, jump arena… pak bych zašla do cukrárny, kde bychom si pořádně popovídali o vsěm o čem by chtěla. Spousta dětí (a dívky zvlášť) se potřebují jednou za čas pořádně vypovídat. A pokud spolu máte dobrý vztah, tak určitě s tebou pokecá ráda. A den bych zakončila kinem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44191
18.11.22 07:07

Se zkrášlovacími procedurami musí souhlasit i její matka.
Jinak se zeptej holky, co by ji bavilo, kam by se chtěla podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4835
18.11.22 07:17

Zrovna teď na víkend mám devítiletou dceru objednanou k mé masérce. Domluvila jsem se s ní, že ji udělá takovou lehkou dvacetiminutovku :) dcera občas žadoní, když tam jedu já, že by chtěla taky :)
Jinak teda, kdybych v tom holčičím dnu chtěla pak pokračovat, vím, že by ji potěšilo, kdybychom zašli někam do restaurace a do kina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
18.11.22 08:51

Pokud sama nevis, co by ji bavilo, nabidla bych nekolik ruznych aktivit, klidne kadernika, ale i nejake netypicke pro holku, treba motokary, laser game, atd., aby si svuj den mohla vybrat ona. Netlacila bych ji nasilim do neceho, co povazujes za holcici den ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí