Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jsem 26tt 31.10.2024 mám termín porodu a pořád nevíme co to je jestli holčička nebo kluk dávám sem fotku a jestli aspoň trochu poradíte co by to mohlo bejt gynekolog mi řekl ve 20tt že tam nevidí ani pindíka ani pytlíček takže vůbec nevíme nic
chtěla bych se zeptat můžu se pohlaví miminka dozvědět ve 30tt na uz? Dá se poznat i podle tvaru bříška? Nějak ty babské rady nemusím tak to zkusím. Děkuji za odpověď
Příspěvek upraven 25.07.24 v 23:31
Na 50% holka
Tak když doktor neviděl pindíka a ani pytlíček tak tim asi chtěl říct, že to je holka ne?
No jestli doktor neviděl pindíka a pytlíček tak co myslíš?
Zkrátka je pravděpodobnejsi že to bude holka..podle tvaru břicha se to fakt poznat nedá, jediné z UTZ a nebo z genetiky a ano pokud bude ve 30tt mimčo dobře natočeno tak bude vidět…a když se na to lékaře zeptáš tak se podívá a povi
@Natalie429
Dřív bych řekla kluk, já měla takové břicho u všech..
Kamarádka také, má holčičku.
Tohle není žádný ukazatel pohlaví…
Podle břicha se nepozná nic. Když lékař řekne, ze nevidí pindika ani pytlík, tak co by to tak mohlo znamenat ![]()
A co by to podle tebe mělo být, když tam doktor nevidí pindíka ani pytlík
Čekáš holku.
Co myslíš že udělá na tvaru břicha zda je to holka nebo kluk… Logiky trochu…
A doktor řekl, že nevidí pindíka a nebo, že pohlaví nelze vidět?
Nechtěl ti tím doktor říct, že to bude holka? ![]()
Tak se to dozvíš u porodu, když to doktor nepozná…mně pohlaví u obou dětí řekli na prvním screeningu ve 13.tydnu a bylo to správně ![]()
Já to věděla až u porodu, lidi tipovali různě obě pohlaví, dr nechápal, že nějak vnitřně sama necítím, co to bude
Ale je fakt, že nejvíc tipovali kluka a ten vyšel ![]()