Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si vždycky říkám, když čtu podobnou diskuzi, co k tomu ty lidi vede… Tohle takto řešit, že by nulová pokora? Prostě to řídí příroda.
Asi jsem úplně blbá, ale já byla ráda, že jsem těhotná a že budeme mít miminko a pohlaví mě zajímalo jen potud, že jsem byla 2× na plodovce a tak jsem měla 100% jistotu. A jinak jsme to vůbec neřesili..Asi proto mám za odměnu od každého pohlaví jeden exemplář. Děkuji, že jsou zdravé a šťastné, děti moje. Víc netřeba.
@alisekR Nám to bylo jedno, nenechali jsme si ani říct, co to bude a máme 3 holky. A vůbec nám to nevadí. Každá je jiná, ale jdou zdravé a šikovné. A nikdy jsem neměla potřebu šatiček a mašliček… atd. Já sama šaty nosím ráda, ale spíš pohodlné a praktické.
Jako nic si nenalhávejme, v koutku duše to člověku může problesknout.
Ale normální reakce je si říct že to nejde a zdravé, chtěné dítě je dar ať už má mezi nohama to či ono.
Podle babských rad a povídaček mělo každé z mojich dětí mít opačné pohlaví. Ergo evidentně to nefunguje.(nic jsem nepodnikala a „neplánovala“, jen to vidím zpětně)
Být takhle posedlí přece není normální..
To přece neznamená, když chci holku, že nebudu mít ráda i kluka. Radši bych holčičku, to jo, tak udělám maximum pro to, abych alespoň zvýšila pravděpodobnost. Když to nebude k ničemu, tak holt nebude. To byste musely být třeba i proti umělému oplodnění, to taky není přirozené dát uměle dítě někomu, kdo ho podle přírody mít nemá ![]()
@Anonymní píše: Více
Co to má společnýho s tím, že si chceš do vagíny cpát rozkládající se sperma, abys měla holku?
@Anonymní píše: Více
To fakt chceš tohle srovnávat s umělým oplodněním jo? ![]()