Co vše udělat pro to, aby se nám narodila holčička?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.10.25 10:31

Holčička - "odstáté" sperma?

Ahoj, je to ujeté téma, ale zajímalo by mě, jestli tu je někdo, kdo zkoušel nechat ejakulát nějakou dobu „odstát“ a teprve pak zavést a byla z toho holčička? Vím, že se to dělalo kdysi u krav, tak by mě zajímalo, jestli to může mít vliv i u člověka. Moc bychom si přáli holčičku, tak zjišťuji všechny možné babské rady :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33225
14.10.25 10:33
@Anonymní píše: Více

Ne, takhle to vážně nefunguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
14.10.25 10:35

Jistě to běžně děla každá druhá, aby z toho byla spolehlivá analýza, ze tato metoda funguje na početí holcicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.25 10:39
@Alušáček píše: Více

Mně by stačila jedna kazuistika 😁

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.25 10:59

Tak to už je jednodušší mít sex o dost dřív před ovulací, kdy spermie s ženským chromozomem vydrží déle než ty mužské. Já měla sex přímo na ovulaci a mám vysněného chlapečka. Jen těžko zjistím, zda by to byl chlapeček i delší dobu před ovulací.

• Citovat
  • Upravit
914
14.10.25 11:08

Nechat ejakulat odstat? Zila jsem v domneni, ze spermie mimo telo vydrzi jen par minut… leda bys mela doma laboratorni podminky, jak bys to technicky chtela provest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
14.10.25 11:13
@Cirrus fibratus píše: Více

Při správném uchování při tělesné teplotě vydrží víc než hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
14.10.25 11:13

To bude mrtvé prosím tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
14.10.25 11:16

Je to blbost, to bys ho musela uchovávat pár dní ( a i to by nejspíš neklaplo) a na to nemáš jaksi podmínky. Nezlob se, ale úplně se mi ekluje představa, jak si zavádíš tři dny starý sperma….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8341
14.10.25 11:19

:lol: :lol: Pobavilo. Fakt by sis do sebe strkala po x hodinách nebo dnech odstáté sperma, protože by z toho měla být holčička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
14.10.25 11:28

Pokud bude jen jeden případ, tak to nevypovídá o ničem. Nejspolehlivější bude zaplatit si umělé oplodnění s výběrem pohlaví, třeba v Turecku to prý je možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8624
14.10.25 11:36

přesně tak, taky radím spíše tohle, u nás to vyšlo. nevím, zda je to skutečně vědecky prokázáno, ale spermie nesoucí chromozomy XX má být pomalejší, ale má delší životnost, takže při sexu v době ovulace vyhrává o chlup pravděpodobněji ta s XY a když je to třeba tři dny před, tak už tam vydrží o něco více těch XX.
Mám dvě děti, u obou to vyšlo, když píšeš, že se to tak dělalo u krav, tak na tom možná něco bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.25 12:15

To máš pravdu, jenže nemám úplně pravidelný cyklus, trvá mi různě dlouhou dobu a ovulaci taky nemám přesnou.

• Citovat
  • Upravit
8341
14.10.25 12:28

A to tu zrovna nedávno byl dotaz, zda opravdu platí, že při uvulaci je fakt jistá holčička :lol: že to taky byla nějaká babská rada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5355
14.10.25 12:41

Tak to zkuste a dej vědět, jak to dopadlo. :dance: Minimálně tím zajistíte, že nepřežijou slabší kusy, ať už X nebo Y. :D… ale dopředu říkám, chudák kluk. :mrgreen:

Ne, vážně, s tou životností X vs. Y to bude pravda, ale statisticky se (v ČR) rodí na 1000 dětí asi 506-510 kluků a 490-494 holčiček, nebo jak to bylo. Trefit se do ovulace není až tak snadné. Takže to asi fakt nemá cenu moc řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí