Pohlaví miminka - kdy se určí s jistotou?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37125
26.3.19 12:18

Mohl ve 20tt ti nikdo neřekne jistě pohlaví, zvlášť u té holky to bývá že se ještě může „změnit“ na kluka (opačně to není tak časté). Osobně bych teda nic nekupovala před tím 2. screeningem, nebo aspoň neutrální barvy. Kolikrát se už stalo že dr řekli pohlavi, celou dobu jo potvrzovali a na porodním sále bylo všechno jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
26.3.19 12:29

@pocker Já kupovala červený kočárek jako neutrální barvu u obou dětí jsme si na pohlaví záměrně počkali až na porodní sál. Ale je smutné když to takhle nevyjde a maminka je pak zklamaná, ono i pro to dítě to musí být těžké když je pro mámu zklamáním něco co nemůže ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
26.3.19 12:44

@la_amanita moje prvni dite vazne nechci aby jako kluk mel ruzovou minnie cepicku a bodycka s kytickami atd :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
26.3.19 12:47

Nám už řekli 3× že je to holčička, vždycky se teda pekně ukázala .. Už dva doktoři mně řikali to je jasná pipinka vidíte ty pysky ? Samozřejmě jsem viděla velký prd že jo :mrgreen: takže si myslím, že to bude holčička i když ta varianta , že to bude kluk tam samozřejmě vždycky je a zklamaná bych nebyla , máme i jméno co se nám líbí na kluka , no přítel ten by byl štěstím bez sebe kdyby to byl nakonec kluk :lol: a růžových věcí mam taky už dost i když některé aji neutral. Beru to s nadhledem, kdyby z toho nakonec byl kluk tak myslím, že by to ty první tydny v té růžové přežil .. dál stejně oblečení nakoupený nemám :D i když ty červený šatičky co jsem koupila bych mu asi neoblíkla .. to by mi ho bylo líto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
26.3.19 12:53

@Deňa1995 ty toho nadelas :D můj první syn měl ruzovy overal s dortikama :mrgreen: plus doteď (4 roky) nosí občas růžove věci po sestřenici :D těm dětem je to uplne fuk, kdyztak si ty špatné barvy nech na doma nebo na spaní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.3.19 12:56

@Kriss Tina přesně :lol: když jsem je pětkrát za noc prevlekala, protože se poblili nebo pocurali, tak mi bylo srdečně jedno jestli maj dupacky s traktorem nebo ruzovymi vílami (mám dva kluky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
26.3.19 13:15

@Tichošlápek asi tak nějak kolik má.malej fotek v růžových dupackach ,jak měl svůj blinkaci den tahala jsem věci po dceři,bylo mi to sumak hlavně že mu je teplo… koneckonců krámy jsou plné hader těch pár kousků k lékaři nebo na návštěvu člověk koupi za hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
26.3.19 13:21

Tak jako doma by mi to bylo samozrejme jedno ze by byl v ruzovem, mluvim ohledne toho, kdyz bychom sli na prochazku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.3.19 13:25

@Deňa1995 tak to potřebuješ par věci, dokoupis za chvíli. Horší by byl růžový kočárek, to už bych trochu vahala i já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
26.3.19 13:26

@Deňa1995 ty tři bodycka a dvoje dupačky jednu mikinku a modrý fusak zvládne koupit i chlap jak budeš v porodnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
26.3.19 13:27

@Tichošlápek no tak v tom bych ho nevozila to je fakt ,ale myslím že pokud je z obchodu nový,tak se dá domluvit na výměně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
26.3.19 13:30

švagrová šla taky rodit holčičku kdysi, i doktor říkal ráno se slovy tak jdeme na tu ženskou malou a pak koukali všichni jak puci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
26.3.19 13:42

Tak zrovna kočár by mi byl asi mnohem víc jedno, než doma pytlíka navlíkat do dupaček s bonbonama a dívat se na něj :lol: :lol: ale stejně z těch prvních hadrů vyrostou tak strašně rychle, to než se člověk stihne otočit a na nějakou procházku vylízt, tak jim ty nejmenší nejsou a zbytek se dá dokoupit fakt kdykoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
26.3.19 14:07

Jé, však my máme holku a nejmenší věci měla opravdu i v modré a zelené, bylo jí to jedno :roll: a je to první a jediné dítě a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
27.3.19 10:58

Do 33.tydne jsme se připravovali na holčičku.. A pak na nás vykouknul pindik :lol: takže bych taky určitě ještě počkala.. Holt teď v těch prvních měsících m občas něco růžového nebo červeného.. Ale růžový fusak v kočárku má pořád :lol: a myslím, že mu to nevadí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí