Nejsou na fotce z ultrazvuku dvojčátka?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12006
26.3.19 10:12

Jo, urcite ses chytrejsi jak doktorka a my vsichny tady taky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PHV
1319
26.3.19 10:32

@PetraLili já měla jen jednu dutinku, takže tohle by klidně dvojky být mohly :lol: jsem zvědavá až půjdeš na další kontrolu, určitě napiš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.3.19 10:33
@Lekninka91 píše:
Jo, urcite ses chytrejsi jak doktorka a my vsichny tady taky :zed:

Jéj, jsi milá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.3.19 10:41
@PHV píše:
@PetraLili já měla jen jednu dutinku, takže tohle by klidně dvojky být mohly :lol: jsem zvědavá až půjdeš na další kontrolu, určitě napiš :hug:

Děkuji za reakci, dr. měla plnou čekárnu čekajicích, ne že by mě odflákla, ale ten ultrazvuk byl takový rychlý… :) za tři týdny jdu znovu, tak uvidíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
26.3.19 10:50

@PetraLili dej vědět, jsem zvědavá :hug: nebo jdi dřív, třeba na pohotovost :D já to tak udělala u prvního těhu :D hrozně jsem se bála že nebude srdíčko a nemohla jsem to vydržet, tak jsem řekla že jsem doma zašpinila :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15119
26.3.19 12:26

Me prijde ze ten druhy tmavy vacek je uz mimo delohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.3.19 12:33

Ahoj, já to bohužel na dvojčatka nevidím. Ikdyby se jednalo o druhý gestacni vacek, tak jelikoz v jednom už je jasně znatelný plod (predpokladam se srdeční akcí) a v druhém maximálně zloutkovy vacek nebo je prázdný, tak ten druhý nevypadá na prosperující embryo. Lékař rozhodně nejsem, jen srovnavam se sebou. Je to naprosto běžné a druhé embryjko to neohrozí. Ale přijde mi zvláštní, že by se lékařka nezminila, kdyby se opravdu jednalo o druhý vacek. Takže bych věřila paní doktorce tu vodu. Každopádně ti gratuluji ke krásné fazolce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.21 08:59

Ahoj holky, chci se zeptat jestli nějaká z vás netuší co znamená dvojka na ultrazvuku. Viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
12.10.21 09:35

Ahojky dvojcata na utz vypadají takto :srdce: nebo alespoň moje foto, dvojvajecne a dva váčky ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.21 09:40
@Aneeyj píše:
Ahojky dvojcata na utz vypadají takto :srdce: nebo alespoň moje foto, dvojvajecne a dva váčky ☺️️

Dobře, děkuju.. Tak mi asi nezbyde nic jiného než počkat tři týdny do další kontroly. Jen ta dvojka mě tam dost mate a doktor byl taky po ultrazvuku takový tajemný. Tak uvidíme no.
Jinak gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.21 09:40

@Aneeyj a jaký to je tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
12.10.21 10:03

@Ájinkaaaaa toto je údajně 5-7tt
Už jsem skoro na konci, tak si to úplně nepamatuji a vím ze tehdy jsem tam šla dost brzo ale nakonec jsem na 1 screeningu zjistila ze jsem s tehotenstvim dal.
Tak snad vám pomůže tento cca odhad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.21 10:22
@Aneeyj píše:
@Ájinkaaaaa toto je údajně 5-7tt
Už jsem skoro na konci, tak si to úplně nepamatuji a vím ze tehdy jsem tam šla dost brzo ale nakonec jsem na 1 screeningu zjistila ze jsem s tehotenstvim dal.
Tak snad vám pomůže tento cca odhad :lol:

No já jsem podle ultrazvuku cca 5tt podle ms 6tt tak uvidíme no… každopádně děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
12.10.21 11:13

@Ájinkaaaaa snad vám to nějak pomohlo, dejte pak vědět jak jste dopadla. Držím palce at je vše v pořádku :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.21 11:19

@Aneeyj děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat