Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo, urcite ses chytrejsi jak doktorka a my vsichny tady taky ![]()
@PetraLili já měla jen jednu dutinku, takže tohle by klidně dvojky být mohly
jsem zvědavá až půjdeš na další kontrolu, určitě napiš ![]()
@Lekninka91 píše:
Jo, urcite ses chytrejsi jak doktorka a my vsichny tady taky
Jéj, jsi milá. ![]()
@PHV píše:
@PetraLili já měla jen jednu dutinku, takže tohle by klidně dvojky být mohlyjsem zvědavá až půjdeš na další kontrolu, určitě napiš
Děkuji za reakci, dr. měla plnou čekárnu čekajicích, ne že by mě odflákla, ale ten ultrazvuk byl takový rychlý…
za tři týdny jdu znovu, tak uvidíme. ![]()
@PetraLili dej vědět, jsem zvědavá
nebo jdi dřív, třeba na pohotovost
já to tak udělala u prvního těhu
hrozně jsem se bála že nebude srdíčko a nemohla jsem to vydržet, tak jsem řekla že jsem doma zašpinila
![]()
Ahoj, já to bohužel na dvojčatka nevidím. Ikdyby se jednalo o druhý gestacni vacek, tak jelikoz v jednom už je jasně znatelný plod (predpokladam se srdeční akcí) a v druhém maximálně zloutkovy vacek nebo je prázdný, tak ten druhý nevypadá na prosperující embryo. Lékař rozhodně nejsem, jen srovnavam se sebou. Je to naprosto běžné a druhé embryjko to neohrozí. Ale přijde mi zvláštní, že by se lékařka nezminila, kdyby se opravdu jednalo o druhý vacek. Takže bych věřila paní doktorce tu vodu. Každopádně ti gratuluji ke krásné fazolce ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat jestli nějaká z vás netuší co znamená dvojka na ultrazvuku. Viz foto
Ahojky dvojcata na utz vypadají takto
nebo alespoň moje foto, dvojvajecne a dva váčky ☺️️
@Aneeyj píše:
Ahojky dvojcata na utz vypadají taktonebo alespoň moje foto, dvojvajecne a dva váčky ☺️️
Dobře, děkuju.. Tak mi asi nezbyde nic jiného než počkat tři týdny do další kontroly. Jen ta dvojka mě tam dost mate a doktor byl taky po ultrazvuku takový tajemný. Tak uvidíme no.
Jinak gratuluji ![]()
@Ájinkaaaaa toto je údajně 5-7tt
Už jsem skoro na konci, tak si to úplně nepamatuji a vím ze tehdy jsem tam šla dost brzo ale nakonec jsem na 1 screeningu zjistila ze jsem s tehotenstvim dal.
Tak snad vám pomůže tento cca odhad ![]()
@Aneeyj píše:
@Ájinkaaaaa toto je údajně 5-7tt
Už jsem skoro na konci, tak si to úplně nepamatuji a vím ze tehdy jsem tam šla dost brzo ale nakonec jsem na 1 screeningu zjistila ze jsem s tehotenstvim dal.
Tak snad vám pomůže tento cca odhad
No já jsem podle ultrazvuku cca 5tt podle ms 6tt tak uvidíme no… každopádně děkuji.
@Ájinkaaaaa snad vám to nějak pomohlo, dejte pak vědět jak jste dopadla. Držím palce at je vše v pořádku
![]()