Mohu vzít 3 leté dítě na ultrazvuk v těhotenství?

368
26.3.19 07:56

Tak pokud půjde i taťka, tak proč ne, on by případně s rušícím dítětem odešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9127
26.3.19 07:57

My jsme na tomhle UTZ byli vsichni vcetne 2 lete dcery. Videla miminko, hlasite komentovala. Byl to zazitek pro vsechny. I pro doktora. Manzel chtel videt miminko, tk hold vsichni. Myslim, ze to neni nic nestandardniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
26.3.19 07:58

Tak pokud má kašel, tak bych ji do těhotenské poradny nebrala. Kdyby se z kašle vyklubalo něco infekčního, tak by Ti asi ostatní těhotné moc nepoděkovaly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
26.3.19 07:59

Taky jsem chodila s tříletou,holt nebylo kam jinam ji dát.Nikomu nevadila,i když měla komentáře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2470
26.3.19 07:59

Nejednou jsem brala mladší sebou a v pořádku :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
26.3.19 08:00

@PetraKrejsova tak obecně vzato bych dítě na UZ klidně vzala, i jsem se svými na něm určitě taky byla, než chodily do školky, tak jsem je s sebou tahala prakticky všude. na druhou stranu měla bych zábrany brát nemocné dítě mezi zdravé těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41519
26.3.19 08:00
@PetraKrejsova píše:
Dobry den, chtela jsem se optat zitra jdu na ultrazvuk v 19tydnu. Dcera mela byt ve skolce, ale ma kasel, tak jsem ji nechala doma. A myslite ze bych ji mohla vzit sebou na ultrazvuk nebo ji mam raci nechat s tatkou doma a jid sama? Budou ji 3roky. Dekuji za odpoved.

myslím, že 3leté dítko není problém, ale zvážila bych, zda je vhodné tahat tak nemocné dítko, že nemůže do školky, mezi kupu těhotných. nevím jak u vás, ale já třeba posledně čekala na ultrazvuk 1-2hod a sedět celou tu dobu vedle nemocného kašlajícího a usopleného dítka...…….navíc pokud je dcerka nemocná, nebylo by ji lépe v postýlce, nebo doma, než aby jsi ji tahala po venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.3.19 08:02

Souhlasim s holkama. Prijde mi v pohode tam vzit 3lete dite, pokud bude v klidu. Ovsem nemocne dite bych tam mezi tehotne teda nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.3.19 08:04

U moji doktorky visí na dveřích upozornění, že dítě do 5 let může na vyšetření pouze po předchozí domluvě. Tomu rozumím a zcela respektuju.

• Citovat
  • Upravit
5640
26.3.19 08:09

Tak jestli je nemocna a tata je k dispozici, nechala bych je spolu doma. Nikam bych ji rozhodne netahala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
26.3.19 08:12

Za nemocné dítě v čekárně bych ti, jako momentálně těhotná matka, velice poděkovala. V těhotenství je imunita oslabená a některé maminky chytnou každý virus, který letí kolem. Já s sebou měla na UTZ sedmiletou neteř, když u nás byla na prázdninách a byla z toho tak nervózní, že se potom pozvracela. Pokud máš hlídání, nechala bych ji doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.3.19 08:35

Nechala bych ji doma s otcem. Nemocné dítě tam nemá co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.3.19 08:36

V žádným případě bych nebrala nemocný dítě kamkoliv, hlavně ne mezi těhotný maminy. Navíc by jsi si měla uvědomit, že ultrazvuk je především lékařské vyšetření a ne podívaná pro širokou rodinu. Čím víc lidí tam bude lékaře rušit, tím větší je pravděpodobnost, že něco důležitého přehlídne.

• Citovat
  • Upravit
183
26.3.19 08:43

Já tam měla taky rok a půl starého chlapečka. Ale byl zdraví a s tatínkem. Na všechno koukal a byl v pohodě i v čekárně. :mrgreen: včera jsem byla opět u doktora a byla tam maminka se dvěma dětma kolem 5 let. Nechala je lítat po celé čekárně, chrchlat na celý kolo., odřený nosy od rýmy skoro do krve. :zed: naprostá bezohlednost k ostatním těhotným. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61148
26.3.19 08:48

Pokud ma doma tatu, tak proc bys ji brala s sebou? Chteli jste jit s manželem?
Jinak moje doktorka ma v tomhle obdobi kdyz
vsude neco lita na dveřích cedulku at chodi pacientky na vysetreni bez rodinnych prislusniku a deti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí