Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky. Je mi 19let a našla jsem si svého prvního vážného přítele. problém je v tom že jsem se rozhodla darovat mu své panenství možná že se divíte že v téhle době sem ve svém věku ještě pana ale ja si opravdu příjdu jako z jiného století. Problém je v tom že vůbec nemám zkušenosti a mám na vás takovou trapnou otázku ohledně holení. Holit si imtimní partie mi nedělá problém ovšem mám ochlupení i na zadních partii a okolo análního otvoru. A nevím jestli se mám oholit i tam? Máte nějaké zkušenosti holíte se tam taky nebo sem s nad jedína…? Sem bezradna a je mi o tom hrozně trapné mluvit…A jestli se tam taky holíte tak jak? bojím se pupínků a tak…prosím poraťe mi…:(
Ahoj, ochlupení tam máme určitě většina. Já též a holím se vzadu stejně jako vpředu, pupínky žádný nemám ![]()
Holím se všude. Neberu to holítkem, ale mám holící elektrický strojek na intim. partie a díky němu jsem bez pupínků.
Anonymní píše:
Holím se všude. Neberu to holítkem, ale mám holící elektrický strojek na intim. partie a díky němu jsem bez pupínků.
A jaký máte strojek? Jinak děkuju za příspěvky…:)
Tak to ja bych se el strojkem neoholila
musim byt uplne do hladka
takze gillett venus to jisti ![]()
Miriamqa píše:Anonymní píše:A jaký máte strojek? Jinak děkuju za příspěvky…:)
Braun Silk & Soft ![]()
Já se holím všude-teda spíš mě holí můj-protože si dolů pořádně nevidím..
a jinak mi to divné nepřijde..já byla panna do 18 ![]()
Braun Silk & Soft…to je ten škubací nebo holicí? A jakej je výsledek?
Já teda používám gillette mach 3, co dostává přítel k vánocům a narozeninám, i když se neholí…
Taky se holím všude normální žiletkou a pupínky nemám..
Jinak já byla panna do 14
![]()
Anonymní píše:
Braun Silk & Soft…to je ten škubací nebo holicí? A jakej je výsledek?Já teda používám gillette mach 3, co dostává přítel k vánocům a narozeninám, i když se neholí…
Ne, je holící. ŠKubacím to beru v tříslech, tam mě to nebolí.
Když to tak čtu, tak mě napadá otázka… Budeš se mu celá vyholená líbit? Jsou chlapi (a není jich málo), kteří naopak nechtějí vyholenou ženu, nelíbí se jim to. Setkala jsem se s tím, že si pak prý připadají jako pedofilové a mají raději decentně upravný klín… Tak abys pak nebyla zklamaná, když dáš všechno dolů ![]()
Poznámka: Jen píšu, co mě napadlo, k dotazu zakladatelky. Rozhodně nechci, aby se diskuze zvrhla v debatu o tom, zda se na intimních partiích holit nebo ne.