Děsnej blb - pokračování

135
20.1.12 16:52

Děsnej blb2

Ahoj všem, co jste si přečetli mého děsného blba a napsali mi radu. Dala jsem mu to přečíst, on jen tak chvíli seděl, pak udělal „hmmhmm…“ Začla sem si hledat byt.
On to viděl a povídá: „Ty si hledáš bydlení?“
Já na to: „ano, hledám.“

Druhý den přinesl kytku. Já nic. Další den přinesl voňavku a koupil mi nějaké oblečení. Já jen: „Děkuju.“ Ptal se, jak to má všechno odčinit, omluvil se. Tak sem mu řekla, jak, když na to nepřišel sám. Je to sice jen pár dní, ale fakt se snaží. Tak nevím. Mám mu dát ještě jednu šanci? Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16557
20.1.12 16:57

Tak já bych šanci dala určitě!Nečetla jsem teda celou diskuzi a všechny příspěvky,ale pokud šlo jen o to,že křičel na malou :think: Vím že se to nemá,ale jsme jen lidi a člověku ujedou nervy.Myslím že jsou horší věci,kvůli kterým by sis měla hledat byt(např.nevěra).Dej mu šanci když se tak hezky snaží a ať se polepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
20.1.12 16:58

Můžu vědět proč byla předešlá diskuze jen s jiným názvem smazána ??? :-O
Jinak jsem psala už předtím že bych šanci určo dala kvůli prckovi ale jen jediný náznak že se vše vrací do straých kolejí aa balila bych kufry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
20.1.12 16:59
mahdalka píše:
Tak já bych šanci dala určitě!Nečetla jsem teda celou diskuzi a všechny příspěvky,ale pokud šlo jen o to,že křičel na malou :think: Vím že se to nemá,ale jsme jen lidi a člověku ujedou nervy.Myslím že jsou horší věci,kvůli kterým by sis měla hledat byt(např.nevěra).Dej mu šanci když se tak hezky snaží a ať se polepší :kytka:

Nebyl v tom jen křik na malou !!! Časem ze zakl. vypadlo že to doma nemá ani trošku růžové a za některé věci by si milý pán zasloužil pár facek !!!

Příspěvek upraven 20.01.12 v 17:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
20.1.12 17:00

měla sem tam něco blbě,tak mi to admin smáznul.No jasně,ujede jednou a jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.1.12 17:01

asi bych mu sanci dala, ale dala bych si i nejake ultimatum, aby si pak jen necekala a nedoufala…prvnim ,,uletem" by ale mazal :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
20.1.12 17:04

jen at se činí chlapec!!! dej mu šanci,třeba se opravdu zlepší ale musíš být striktní!!! klidně dál hledej bydlení,at pozná že to myslíš vážně a že hledáš východisko z takovéhle situace a pokud mu vaše rodina,váš vztah a vaše dítě není lhostejné tak se bude podle toho chovat! SNAD :| doufám kvůli tobě a malé!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6569
20.1.12 17:05

Pevná pravidla!!! Pokud by souhlasil, ano, druhou šanci bych dala. Ale to jsem já. Záleží na Tobě, co cítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí