Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,nikdo neví,co mám doma za blbce.Naše malá-7měsíců,špatně papá příkrmy.On ji dnes krmil,ona moc nechtěla a jeho nenapadlo nic jiného,než po ní řvát,až byla chuděra celá vystrašená.Pak ještě začal řvát i na mě.A od té doby dělá naše malá takovej cirkus u jídla,že na to už nemám nerva.takk co myslíte?Vyhodit ho nebo nevyhodit?Neudělal to poprvé.já mu vysvětlovala,že se na malé mimi nekřičí,ale on nic,on je totiž neeejchytřejší na světě.Já mám takový vztek
promluvit a vysvětlit!!!! dítě není stroj ani fackovací panák! ty na něj přece taky neřveš že má dojíst když už nechce nebo nemá hlad…?
vyhazovat mi přijde přehnaný ale mluvit se o tom musí! jestli máte první dítě tak se taky učíte,ne jenom mimčo od vás! a nikdo nic neumí napoprvé…
Blb, to je teda pravda..
. Ale obavam se, ze rozhodnout se musis nakonec ty sama. My tveho pritele nezname. Pokud je toho vic, co te stve a promluvit si nefunguje, tak asi bude na case popremyslet o dalsich moznostech. Ale mozna je proste jenom nervozni kolem male, nevi si s ni rady a reaguje prehnane. Kazdopadne drzim pesti, at to zvladnes…s blbem nebo bez nej… ![]()
Bych ho bacila něčim o hlavě, takhle to miminko akorát vynervuje a pak ti nebude jíst pěkně nikdy. Naše malá zlobí taky u jídla, když nemá dost velkej hlad, tak si dá pár lžiček a pak zlobí, někdy na ní křiknu, ale jen málo a udělám tytyty, ona si tam něco pro sebe brebentí, ale abych na ní křičela to ne. Moc se bojím, že bude pak špatně jíst, je dost malinká ve 13 měsících má jen 8 kilo. ![]()
no je to blb. ale promluvit s ním. ty znáš malou nejlépe, tak mu vysvětli jak na ni musí. křikem fakt u dítěte nic nevyřeší ![]()
Příspěvek upraven 16.01.12 v 20:36
Řvát na sedmi měsíční miminko,to je s prominutím ubohost
Je vidět,že nemá žádnou trpělivost,natož rozum v hlavě
Takhle malý prcek potřebuje klid a trpělivost. Promin',ale je to teda děs ![]()
Zařvi na něj taky
Dítě z toho ještě nemá rozum,a pak už vůbec nebude chtít jíst,když se na něj bude křičet.Mě malá ve 13 měsících taky zlobí s jídlem,ale neřvu na ní kvůli tomu ![]()
no jo chlap, maloktery ma trpelivost. ten muj jeste nekrmil
, pravdepodobne by to dopadlo tak, ze by maly delal kraviny, jako vzdy, najedl…tak by rekl: nechces, tak nic nebude ![]()
Holt chlap a nová situace. Ale měl by vědět, že na dítě se neřve. Pokud mu to neřekl nikdo jiný, řekni mu to ty. A trvej na tom…
no on je takovej vlastně od porodu…mě říká,že jsem pí..,verbeš,k ničemu atd…já bych ho kopla hned,ale nechci,aby ,vlastně ani nevím,snad kvůli malé
koblizek0434 píše:
no on je takovej vlastně od porodu…mě říká,že jsem pí..,verbeš,k ničemu atd…já bych ho kopla hned,ale nechci,aby ,vlastně ani nevím,snad kvůli malé
Tak takhle mě nadávat,tak bych ho vykopla.Se asi na nic jinýho nezmůže než urážet ženskou frajer ![]()
Taky bych řekl, že si zvyšuje pošramocené sebevědomí. Najednou je tu dítě a on je na vedlejší koleji…
Co mu tak říct, že není jediný chlap na zeměkouli…
koblizek0434 píše:
tak to tě lituji,já by jsem s ním asi vymetla pavučiny ve dveřích
přítel krmí naši malou a i když je to někdy cholerik,tak u malé je trpělivý a když nechce,nedá ![]()
Pokud je to tak jak píšeš, tak právě kvůli malé bys ho měla vyhodit. Teď tomu třeba ještě nerozumí, ale až to bude chápat tak vážně chceš aby slyšela takové věci??? Když už teď máš jasno, že je to „děsnej blb“ tak pryč od něj. Přeju hodně síly. Určitě na Tebe někde čeká skvělý chlap, který si Tě bude vážit.