Děsnej blb

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
16.1.12 20:51

co to zase je? :cert: Prosím tě to je zase nějaká sranda tohle? Kdyby na mě manžel řval že jsem p.. a verbeš tak už s ním dávno nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
16.1.12 20:54

vidím, že je „kliďas“ jak ten můj. Tomu mýmu občas ujede, když se malá vzteká tak zvýší hlas, ale naštěstí se hned vzpamatuje.ale je to spíš že už je zoufalej a neví jak by ji uklidnil. vím že to nemyslí zle. zkus si s ním o tom promluvit. no ale pokud takhle uráží tebe, jak píšeš, tak já bych ho nakopala a už bych s ním nebyla. To si ke mě dovolit chlap tak ten by byl jasnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.1.12 20:55
koblizek0434 píše:
no on je takovej vlastně od porodu…mě říká,že jsem pí..,verbeš,k ničemu atd…já bych ho kopla hned,ale nechci,aby ,vlastně ani nevím,snad kvůli malé

To ma nejaky poporodni syndrom misto tebe ne? :evil: Bych mu rekla, at se chlapec probere a takhle mluvi se svyma kamaradama a ne se mnou a na moje dite, ze rvat taky nebude :evil:
A az by jedl on a uz byl plnej, tak bych pred nej mrskla dalsi talir a rekla at pokracuje a rvala na nej stejne jako on na vase ditko… :evil: a ze on sam je verbes,kdyz dokaze rvat na ten bezbrany stvoreni :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
16.1.12 20:55

Né,to tak fakt je,z mojí rodiny ho nikdo nemá rád,on je taky né,zakázal našim k nám chodit,tak chodí tajně.Jinak o malou -až na to jídlo,se stará vzorně,to musím říct,věnuje se jí každou volnou chvíli,ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
16.1.12 20:57
koblizek0434 píše:
no on je takovej vlastně od porodu…mě říká,že jsem pí..,verbeš,k ničemu atd…já bych ho kopla hned,ale nechci,aby ,vlastně ani nevím,snad kvůli malé

Jsi na něm závislá? Přežijete bez něj? Protože jestli ano, tak bych mu rychle řekla sbohem. S takovým chudákem bych nechtěla být ani minutu :poblion: Jestli si vážíš sama sebe a chceš pro svoje dítě slušné dětství, kdy nemusí poslouchat jak její otec řve na její mámu jaká je to pí…a bůhví co by řval za chvíli na dítě, tak ho opusť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.1.12 20:58
koblizek0434 píše:
Né,to tak fakt je,z mojí rodiny ho nikdo nemá rád,on je taky né,zakázal našim k nám chodit,tak chodí tajně.Jinak o malou -až na to jídlo,se stará vzorně,to musím říct,věnuje se jí každou volnou chvíli,ale…

Tak to si delas srandu tedka ne? kdyby ten muj zakazal nasim aby k nam jezdili,tak uz bych s nim nebyla, to by vypustil z pusy poprve a naposledy… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
16.1.12 20:58

a nenosíš šátek na hlavě a nechodíš 5 kroků za ním? tohle se mě zdá tak trochu divný, že ti zakáže se stýkat s tvoji vlastní rodinou. tohle přece nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
16.1.12 20:59

právě že jsem na něm závislá,máme spolu i novej dům,už si ale hledám jak si přivydělat,abych to mohla utnout,ale je to strašně těžký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
16.1.12 21:01

a nemůžeš jít s prckem k rodičům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
16.1.12 21:02

dělám si co chci,a jeho to děsně sere,když to takhle musím napsat.Nejradši by byl,abych byla zavřená doma,s nikým nemluvila,hlavně s mojí sestrou,a to bybyl fakt spokojenej,magorTo mi taky řekl,no já ho samo neposlechla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.1.12 21:02

Promin zakladatelko ale jsi spis nez zavisla hloupa.Tohle udelat chlap tak leti ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
16.1.12 21:03

Můj na malou občas taky řve myslím že chlapy hold nemají takový cit a když mu to vyčtu ještě vyřve mě…tak se někam s malou zavřem a necháme ho se uklidnit… Malá pak taky pláče a je trošku vydeptaná. Zkus si s chlapem promluvit až bude v klidu. A třeba ho párkrát měj u toho když ji krmíš až uvidí že zlobí i tobě nebude z toho tak nasr****. A pak se třeba vyměnte … Znáš chlapskou ješitnost… malou má určitě rád já bych ho nevyhazovala…Jako kdyby na ní řval denně nebo ji mlátil je to něco jiného jeden úlet není důvod na vyhození… Malá potřebuje tátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
16.1.12 21:04

není tvůj přítel/manžel cizinec? úplně mě to připadá jak ta knížka(film) Bez dcerky neodejdu.

uteč tohle fakt není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.12 21:06

Křičet na dítě nesmí, nadávat ti nesmí, zakazovat nic také ne - obzvláště kontakt s rodinou. Je to vážné. Buď na rozhovor a domluvu s ním, že to bude jinak. Nebo… ukončit to s ním, už kvůli dítěti. Dům se dá prodat (je vás obou?), pořídíš si byt atd. Protože by to asi bylo s ním těžké dál zůstat, tak snad u rodičů či sestry bys chvíli s dítětem být mohla? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
46867
16.1.12 21:06

Chude malinkaty :( . Tak v tomhle je muj chlap milionovej a kdyby to nekdy udelal, tak mu v tom jidle asi vymacham cumak a nejen to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí